- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vodkaboy22
addikt
válasz
Secretive #63 üzenetére
Egy szóval se mondtam hogy én nem hatás ellenhatás elven audiozok! De vannak dolgok amik nem "fekete-mágia" és jobb ha ennek a hitét is eloszlatjuk tudománnyal elvégre ami megmagyarázható és bizonyítható azt miért kell ködösíteni. A tudomány nem erre épül és az audio is a tudomány szülötte akkor ne akarjuk visszapasszírozni a ködösítésbe...
Én aki órákat tudok ölni kimenőtrafók, kondik, ugyanolyan gyártmányú csövek, pótméterek hallás utáni összehasonlításába nem biztos hogy "téves úton járok" audiozás szempontjából. Ettől még a csövekben elektron helyett pozitron nem fog nyalábot alkotni és a kábeleket se fogják egy kitüntetett irányban alakítani gyártás során(Kábelek lézersugaras mikrohegesztéséből írtam egyik diplomám, eléggé sok kábelt vizsgálok, vizsgáltam... főleg elektronmikroszkóp alatt mivel egy ilyen labornak vagyok a vezetője többek között... ) -
vodkaboy22
addikt
Anyagtechnologus és villamosmernökként mondom:
Amit leírtál az köszönő viszonyban sincs a valósággal a gyártás és anyagról szóló résznél...
- A húzási irány egy réz vezetőnél erősen több tengelyű, de ezt nem lehet (normális) körülmények között még szemcseszerkezetben sem észre venni hála az ofc réz anaygnak... tehát szegény réz mit sem tud az irányáról...
- Az ofc réz anyag 500 fokig semmilyen körülmény hatására nem változtat mikroszerkezeti tulajdonságán(kivétel felületi korrózió és alakítás hatására diszlokáció sűrűség valtozas ezeknek egyike sem valtoztat semmilyen mértékben az anyag vezető képességén... )
- A szöveg felvitele tehát nem egyezhet a több tengelyű alakítási iránnyal. Főleg mivel többszörös vezeték újra fűzes van. Persze a legutolsó lépésnél amikor felviszik a feliratot azzal az iránnyal éppen egyezhet de az már nagyon minimális húzást visz be a többi sok lépéshez képest...
A hangról egy szót se írtam csak a szakmai hibákat javítottam! -
vodkaboy22
addikt
A osztály elméleti tökéletes hatásfoka 25%
Magyarul ha üresjáratban 100W-ot eszik akkor nagyon nagyon jó esetben kicsikarható belőle 18-22W A osztályban. (Feltételezve, hogy a háló trafók és a rengeteg tápköri elem a nonpluszultra színvonalat képviseli)
De mivel ez stereo és úgy 100W-ot eszik ezért ha gyorsan osztunk 2-vel akkor 8-12W az A osztály üzemJa és persze rendszer hatásfokban nem is gondolkodtunk... Ha Tényleges felvett üresjárati kakaó a konnektorból 100W akkor abból le kell vonni még a csomó kiszolgáló elektronikát is azok tápját is a primerköri szűrést is (ha van olyan.) máris inkább 90-95W (A kijelző + infra + relék lazán megesznek jó pár W-ot.)
90W / 2 = 45W erre ráhúzva egy nagyon nagyon optimista 20%-os hatásfokot 9W vagy annál kevesebb az A osztály üzem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Revolut
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Eladó Apple iPhone Xr 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / 100% AKKU / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest