- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
vodkaboy22 #59 üzenetére
No, ezt meg én relativizálnám, ez se ilyen egyszerű, de végül is nem idevaló téma, az érdeklődő olvasson hifitopikot, ha a kábelek irányhatására kíváncsi.
-
törölt tag
válasz
Secretive #50 üzenetére
Ja, csak most látom az aláírásodat...
De mégegyszer: ennyi erővel senki ne szóljon semmit, mert a valóság úgyis bonyolultabb. Lásd, a teljesen fogalmatlan Vinee77 kolléga éppen benned talált szövetségest, azért ettől megijednék a helyedben.
Mondjuk, későbbi hozzászólásában szerintem is túlzásokba esett Pechman kolléga, de az első az kezelhető volt.
-
törölt tag
válasz
Secretive #22 üzenetére
Szerintem érthetted volna, amit Pechman8 közölni akart. Ha ennyire relativizálsz, akkor semmiről nem lehet semmit mondani, még azt se, hogy kétszer kettő az négy, mert abba is bele lehet kötni... Amivel te darabokra szedted Pechman8 közlését, az nem Pechman8 közlésére vonatkozik, hanem másik téma.
-
törölt tag
Köszönöm én is a cikket, a mások által említett néhány kisebb pontatlanságon túl igényes és értelmes leírás, jó képekkel.
Mondjuk ennyi kiemelt dícséret mögött más márka esetében marketingömlengést sejtenék, de az Audio-gd-ről tényleg tudjuk, hogy "fillérekért" adnak igen komoly tartalmat, amiben már "ránézésre is" komoly hangminőség van, úgyhogy jelen esetben el is hiszem, hogy ennyire jól szól. No meg a support...
Ilyesmik születnek, ha az együttműködő üzletemberek és tervezőmérnökök is értő hifisták.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE VEGA 64 8GB HBM2 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest