- iPhone topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Két nap múlva itt a Xiaomi 17, van egy pár hivatalos fotó is róla
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Secretive
aktív tag
válasz
#71562240 #58 üzenetére
elnézést,az aláírásom nem e témára adott hozzászólásaim alaptéziseként készült, de ha relativizálni akarsz, vagy mindenképpen úgy érzed, ez segíthet elfogadni mások és így az én véleményem is teljesen (anélkül, hogy azt negatívumként éled meg),akkor én feltétel nélkül hozzájárulok, hogy ezt így éld meg!
a gondolataim, és a hallójárataim is szabadok, van mihez képest viszonyítási alapom is a témában, tehát nem csak légbe kiáltott rezonanciahányadossal akartam megtörni az esetleges egyhangú vagy mélyszántású gondolatokat, csak 1 apró porszemnyi véleményt formáltam, némi iróniával fűszerezve. a fórum erről szól, véleményekről, egyetértésről,vállveregetésről vagy épp véleménykülönbségek ütköztetésésről.
ebben van valami rossz? remélem még nincs.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5430 14" FHD IPS Core i7 vPRO 1265U 10 Mag 32GB RAM 512GB NVME SSD Gar
- Szép állapotú Xbox Series X konzol csomag, gyári dobozában, minden tartozékával.
- Precision 3590 15.6" FHD IPS Ultra 7 155H RTX 500 Ada 32GB 1TB NVMe gar
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium
- GAMER PC : RYZEN 7 2700X / GTX 1660 SUPER / 16GB DDR4 3200MHz / 512GB NVMe + 500GB HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3351
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Eladó AirPods 4 (non-ANC) 2 év jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest