- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
- iPhone topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
Új hozzászólás Aktív témák
-
blackmoto
senior tag
Ez mennyire takarja a kijelzőt? Csak a megjelenítő részt, vagy a fekete keretet is takarja a sík részen? Nekem ami üveg volt rajta, az a vastagsága miatt és amiatt, hogy csak a megjelenítő (világító) részt takarta nagyon zavart a szélső gesztus mozdulatoknál.
Szerk:
Közben látom alul írja, hogy az íves képernyőszél miatt kisebb. -
<Adamsky>
nagyúr
" ... gyorsan ráfordítom a nadrágomra a fényérzékelőt, felemelem és kinyílik ... "
Ez ijesztő, b@ssza meg! Hihetetlen, hogy még mindig itt tart az Asus.
Ilyenkor mindig erősen elbizonytalanodok, hogy most nekem tényleg megérné erre cserélni a 4+ éves P10-em? OK-OK, ez gyorsabb, van 5G meg 6-as wifi ... de a mindennapokban (nem játszok a telefonon) ott van a kis méret, az atombiztos ujjlenyomat olvasó, ami csak nekem old fel. Elkeserítő, hogy sok ember havi fizetését egy ilyen készülék "jár". -
Vencel88
tag
Igen, néztem azt a videót és több videója is van a telefonról, de leginkább csak a kamerát teszteli.
Én is talán gyorsabb merülést tapasztalok, de ahogy írta egy hozzászóló, ez rendeződhet. Majd úgy is csinálni akarok egy gyári visszaállítást, csak még várok egy frissítést, hátha lesz még. -
blackmoto
senior tag
Szia!
Ez pontosan milyen típus? Tudnál küldeni egy fotót a telcsiről? Ha csak fél millimétert nem takar a fekete keret széléből, az már tökéletes. A kameránál van egy köralakú kivágás? Jól értem?Én ma rákérdeztem az etuo.hu-nál, hogy van-e lyukasztott típus azok között amit árulnak, az se baj, ha műanyag fólia, de nemleges válasz jött.
-
Kinek mi jön be. Nekem nincs bajom a miuival, Redmi Note4 új korától megvan, bár jó ideje már csak webrádióként üzemel itthon. Az új, még nem próbált dolgoktól sosem tartottam. A "járt utat a járatlanért el ne hagyd" figyelmeztetés nálam falra hányt borsó volt mindíg. Jobban érdekelnek a kisebb márkák, mint a tömegtermelők, még akkor is, ha igényel némi rugalmasságot. Volt olyan telefonom, aminek a fórumában max 5-en voltunk: ZUK Edge.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Maradt a kompakt méret és a komplett csomag idén is sok csatlakozót, sokoldalú szoftvert, erős hardvert kínál. A melegedés visszafogottabb, a kamera viszont továbbra is középszerű.
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Akvarisztika
- Horgász topik
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- E-roller topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Bittorrent topik
- Autós kamerák
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 15 pro max black 512gb antenna hibás
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest