- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
Új hozzászólás Aktív témák
-
Úgy tudom, hogy az AOD vándorolni szokott, hogy valóban ne égjen be. Ha beégne, akkor tömegével menne gariba vissza... mert tömegek használják az AOD-t. Inkább az akkura van bizonyított rossz hatása, mint a legtöbb kényelmi szolgáltatásnak.
Hiába van pl. értesítő led a zenfone 8-on, ha elég rossz helyre rakták... Az értesítő ledes világban még nem volt prio az AOD. Bár volt ilyen AOD opció már a lumia 925-ön is. Csak máshogy hívták. Az AOD az értesítő led utáni világ torzszülöttje. Nekem sem jön be. Mondanám, hogy akkor nem használom, de helyette nincs pl. led.
De!! Lehet értesítő ledet rakni a telefonra ezzel az APP-al. Adnotify
-
Ne viccelj, 3 évig (!) használtam Samsung A3(7)-et, napi 18 órában folyamatosan ment rajta az AOD, semmi nyomot nem hagyott a kijelzőn.
Ugyanis rendszeresen más helyre rakja az órát. Most A41-em van, és be lehet állítani, hogy rajzolja ki az olvasó helyét az AOD-re, és megfigyeltem már, hogy a stilizált ujjlenyomatot is pár pixellel arrébb teszi, amikor az órát mozgatja.
Közben láttam, hogy írja a cikkben, hogy van AOD, nem lehet beállítani rajta, hogy kirajzolja a szenzor helyét?
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Használt realme 9 pro+ mobiltelefon (256 GB-os model)
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- MacBook Pro 16 i7-9750H 16GB RAM 512GB SSD RX 5300M 1 év garancia
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3077, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest