- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benőke
őstag
válasz
Khadris #1669 üzenetére
Streaming nem különösebben melegíti. Videót azt sokat nézek rajta. Youtube főleg.
Netflix meg hasonlókat nem nézek sehol.
Játék? CSR2 -t szoktam, az jobban melegíti de nem nagyon van gond vele.
Vissza is van véve hogy üzemidő jobb legyen de CSR2 -ben nem érzek sebesség csökkenést.
Bár most vagy 1 hónapja elő se vettem.
Nem akad nem fagy. Teszi a dolgát szépen.
Újlenyomatolvasó amivel néha küzdök, de fura mód a bal kezemet jobban elfogadja mint a jobb kezemet. Jobb kezes vagyok.50% többletet a Forint mélyrepülése adja, EUR -ban nem kerül 50% -al többe, azért van emelkedés szó se róla. (600 VS 800) Bár én 650EUR ért vettem a 256 -os modellt decemberben.
Több mint 30% -al leértékelődött a FT és az EUR is vesztett a dollárhoz képest. Kettő együtt FT hoz mérve majdnem 50%. KB meg is van + némi zöldhasú amivel drágább lett.
Egyébként minden idei modellnél horror árak vannak ha megnézed. Emelnek mert kell, és emelnek mert megtehetik.Szóval ha nem azonnal kell, lejjebb megy kicsit majd. Szerintem 300k lesz FT -ban a kezdő. Az emészthetőbb. De minden csúcsmodell ára horror lett. Ezt is jósolták, ahhoz képest pedig nem is vészes. Ha lesz decemberben egy jó díííl akkor lehet lecserélem az újlenyomatolvasó miatt
Üzemidő sem hátrány persze...
-
Benőke
őstag
válasz
Khadris #1666 üzenetére
Probléma hogy a FT gyengült hatalmasat, ekkora áremelés valójában nem volt.
Neked kell tudni.8 ról 9 re váltani az üzemidő és az újlenyomat olvasó miatt érdemes csak, szerintem. Nekem nem sokkal több mint fél éves csak a 8 -as. Várok még aztán meglátom. Legyen elsőnek a piacon, meg pár hónap mire kiderül hogy mik a gyerek betegségei
Új hozzászólás Aktív témák
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Hobby elektronika
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Android szakmai topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Autós topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro Max - 512GB - Kártyafüggetlen
- Xiaomi 15 12/256Gb 3 év gari Fehér kivitel/csere csak iphone 15 pro/
- Samsung Galaxy S21 Ultra / 12GB RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- Bomba ár! Dell Latitude 7290 - i7-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest