- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat számít
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
axioma
veterán
SW nos az alapdolgokra elég, ha ki akarod használni alaposan 2 sim +work profil akkor hanyagold. Idővel meghülyül és csak a factory reset mossa ki az agyát, lehet ki meg beköltözni.
Fura, nekem 2 eve fut ket sim-mel es work profillal, eddig egyszer se kellett kimosni az agyat... talan 2-3 alkalomra emlekszem amikor egyvalami funkcio beragadasa miatt inkabb ujrainditottam, de en nem szoktam magamtol kikapcsolni soha (na jo, idonkent kikapcsolasig meritem de magas SOT okozza).
-
bb71
őstag
Nagyon köszi! Ennyire összetettet még nem láttam...
Ugye ez a telefon meg tud halni - alaplap cserével orvosolja az Asus, HA garis - , mert a gyártás elején - Telegram csoportos infó alapján - szar minőségű volt a solder paszta és a RAM ill. PMIC BGA-s érintkezése elromlik...
Ott volt aki újra balloztatta a ramot és megjavult, de most látva ezt a videót esélytelennek látom, hogy ezt itthon valaki garanciával vállalná...
Egyébként tegnap írt egy srác az Asus hivatalos fórumán, hogy a 2021/08-as MFD gyártmányú Zenfone 8 meghalt neki... eddig azt gondolta a fórum népe, hogy a 2021/04-06-os szériák hibásak.Na ilyet még az életben nem láttam telefonban:
3 nyák egymáson ...?!
-
thxer
aktív tag
Én Telekom hálózaton semmi ilyesmit nem tapasztalok, 2 Telekomos kártya van benne, mindkettő 4G/5G hálózaton, VoLTE, VoWifi bekapcsolva.
Annyit biztos bír az akksi mint 12 alatt, de érzésre valamennyivel több marad az akksiban estére.Érdemes lehet nálad megpróbálni egy factory resetet és ha utána is megvan a probléma, akkor egyesével telepítgetni az appokat, hogy kiderüljön mi okozza.
-
Alex_
tag
Szia
Én február eleje óta használom a 13-as androidot, s szomorú, hogy nem egyforma, mert nálam az újlenyomat érzékelése nem lett jobb, igaz egy újjjam három különbözőként van felvéve, s eddig is kb jó volt. egyáltalán nem akad, nincs lag. Nem dobálja el a hálózatot (Telekom), s nem merül jobban. de ez összefügg, ha állandóan kapcsolódik, lebomlik, az merítheti nagyon. Kívánom, hogy találd meg mi a hiba.
Alex_ -
axioma
veterán
Tegnap este en is felraktam de me'g semmi kulonos (notif hangero felment maxra meg 2x lett take a tour on android 13 vagy mi notif, de abban is csak az volt uj - es nekem lenyeges - hogy ezentul alkalmazasonkent lehet default nyelvet beallitani, ami nekem fontos (ceges resz angol, bankot lehet inkabb magyarul hasznalnam).
-
bb71
őstag
Vennénk fiamnak egy ilyet, leginkább neked van ezzel a készülékkel tapasztalatod:
- nem játékra kell
- fotó és zenehallgatás fontos
- kicsi legyenezek miatt gondoltam erre, de a 2-4 alapnyűg miatt elbizonytalanodtam:
- akku üzemidő: ha nem játszik is 5-6 óra max.? Nem lehet visszavenni/korlátozni a frekvenciáját a magoknak, letiltani magokat?
- melegedésre mintha azt írtad volna megszűnt?
- feloldás zsebben: ez még élő probléma?
- ujjlenyomat olvasó: használható vagy sem, arcfeloldás helyettesítheti?Köszi, ha tanácsot adsz!
PACSA75 - te vagy itt a legfrissebb és lelkesebb, tőled is szívesen veszek iránymutatást! -
<Adamsky>
nagyúr
"Újlenyomat olvasó nem megy nekik ... "
Ezek a kijelzőbe integráltak senkinél sem tökéletesek (én legalábbis nem hallottam olyanról). A Samu féléről (ultrahangos?) azt hallottam, hogy lassú, és a szennyeződésekre érzékeny. Az optikaiaknál sok a sikertelen azonosítás. Plusz ugye, hogy működjön csutkára kell tolni a fényerőt a képernyő azon pontján. Szuper lehet éjszaka, sötétben mellényúlni, aminek a következtében a szemedbe robbannak a fotonok ...
Ehhez képest az én békebeli P10-em (amit majd talán a ZF9 vált) 100-ból 100-szor atom-gyorsan nyit. Szóval én örülök, hogy oldalra került. Az eddigi tesztek alapján pedig jól, és gyorsan működik. Egyébként valamelyik új Pixel mobillal is szívás van. Az pl. más ujjra is képes nyitni, nem csak a regisztráltakra. Szóval van baj ... -
<Adamsky>
nagyúr
" ... egymáshoz viszonyítási alapnak jó. De simán lehet hogy valós körülmények között más lesz az eredmény." - én nem elképzelni azt a körülményt, ami esetén a ZF8 felülkerekedne a ZF9-en. Másképp: ha más módszerekkel tesztelnénk, a különbség akkor is megmaradna. Az arányokon a módszer nem tud változtatni.
" ... mint máshol. 888 ezt tudja." - more or less.
Azért pl. a Realme GT2 Pro elég jól megbirkózott ezzel a forrófejű SoC-al is. Tudom, nem ez a méret, de ezzel újabb kérdés merül(het) fel: Miért tett a gyártó ilyen SoC-ot egy ekkora telefonba, ha nem volt képes megoldani a hűtését. A forrósodás egyébként egy másik dolog. Volt itt sok "telefon-halál" is, ami - nem biztos, de - részben az előbbiekre is visszavezethető."Szerintem SW a ludas nem a HW."
Ennek azért ellentmond két dolog:
• Megjelenése óta nem tudták javítani. → sajnos nem is fogják tudni
• A ZF9-re teljesen más (ugye nem a kijelző alatt van) ujjlenyomat olvasó került."Nem kell hogy mindenkinek jó legyen... "
Olyan sose lesz. Viszont nem árt törekedni arra, hogy a többségnek jó legyen, különben bukó lesz ... -
<Adamsky>
nagyúr
" ... nem valós körülmények között születnek ... "
Ezt senki sem állította. Viszont mivel a tesztmódszer azonos, ezért mégis egy elég jó támpontot ad arra vonatkozóan, hogy mit tudnak az egyes telefonok egymáshoz képest.Azóta megnéztem egy-két YT-s review-t és úgymond "valós körülmények" között a tesztelők igencsak meg voltak elégedve az üzemidővel. Marques is nagyon elégedett volt az üzemidővel. Szóval mi az előd inkább átlag alatti volt, addig az új jóval átlag feletti.
Ami miatt nálam a 8-as nem alternatív, bármennyire is viszik le az árát:
• nagyon melegszik (problémás SoC)
• ujjlenyomat olvasó minősége
• bug-os zsebmód
• üzemidő -
pénzügyes vagyok
Nyilván bántotta az igazság érzetem, ez nagyvonalú saccolás'. Nem a Te hibád.
Számolhat magasabb vételi árfolyammal, ahogy írtad is, de ez esetben tavaly nyáron is a közép árfolyamnál magasabb vételivel számolt, így a bő 1 év alatt továbbra is 20% alatt van az EUR árfolyam változás. USD belejátszva is 40% alatt van az árfolyam hatás. Ezt is csak pontosítástként írtam. Mindezeket tavaly május környékével összenézve.
Ha pont 1 évet nézünk, akkor viszont minden érték jóval kisebb... pl. úgy már együttesen is kb. 30% környékén van az árfolyamhatás és nagyon nem 50%.
-
"Több mint 30% -al leértékelődött a FT és az EUR is vesztett a dollárhoz képest. Kettő együtt FT hoz mérve majdnem 50%."
Ez mondjuk nem pénzügyes szakmai topik, de azért ne túlozzunk a HUF és EUR viszonyában... Vagy ha tavaly május/júniusban 310 Ft/EUR környékén volt nálad az árfolyam akkor szólhattál volna nekem is.
https://www.xe.com/currencycharts/?from=EUR&to=HUF&view=2Y -
Nem emléknek. Néha ránézek mennyit bír az akku. Ti nem csináltok ilyet? És arra is jó, hogy megmutassam 4000 mAh alatt is van jó sot.
Minden nap olvasok olyan kommenteket, hogy 4000-es akksival 3 óra sot, vagy olyat, hogy a gyorstöltés idő előtt megöli az akkut, meg olyat, hogy 20-80 % között kell tartani akkor sokáig bírja. Én meg töltöm ahogy jólesik, használom ahogy jólesik, aztán bírja ameddig bírja. De ha így folytatja, ez az akku kibírja talán a negyedik évet is.Adamsky
Mikor tanulok?
Akkor. Az is benne van a 7,5 óra sot-ban. Mikor dolgozok?
Az ilyen hétórasotos napokon nyilván nem dolgozok.
Miért nem megyek ki?
Még jobban kimenni? Hát javarészt kint nyomkodom: udvaron a kiülőben/hintában, határban (kutyaséta), tóparton, parkban. -
<Adamsky>
nagyúr
-
<Adamsky>
nagyúr
& @bluemirage
Igen, be kell lássam, hogy akkumulátorból valahol ez a max. A vezetékmentes töltés újbóli kihagyása fölött viszont nem tudok napirendre térni. Ezek nem láttak mai, modern autót? Egy csomóban ott a töltőpad. A wireless AA és CP se scifi ma már.A másik, a kameralyuk. Én simán vállaltam volna egy pici méret növekedést (vagy kisebb kijelzőt) csak tűnt volna el ... a hatalmas lekerekítésekkel egyetemben. De nem!
Olyat csak a gamer mobiljukban csinálnak. De vajon ott miért, ha ez olyan "szép" (ja, kb. mint egy lóharapás)?
Sajnos ez mára ipari szabvány lett, és gyakorlatilag csak a Sony úszik szembe az árral. -
-
scream
veterán
Sajnos pár nap "rendes" használat után tényleg igaznak tűnik, 1 SIM-mel is.
Az első nap (itthon voltam), megvolt 7.5 SoT (100%-ról 1%-ra), de végig WiFi-n, aztán a következő napokban elég vegyes érték mutatkozott és lényegében a 13 mini-vel egészen hasonló kijelzőidők jöttek össze (adaptív 120Hz), de cserébe volt, hogy izzott a telefon, és konkrétan az utcán ki kellett hangosítanom egy hívást, mert annyira forró volt a telefon felső része, hogy égette az arcomat (~ déli órák, napsütés - Spotify, Messenger és GMaps volt).
Így arra jutottam - hogy bár ez az első olyan Androidos rendszer/készülék, ami mindenféle mókolás nélkül tudja a kis apróságokat, amiket szeretnék (tényleg háklis vagyok) - pl hívásfelvétel, rendes GCam port és sok más kis apróság. Sajnálom, hogy nem inkább valami középkategóriás 5G-s chip került bele, ahol nagyobb hangsúly van az akkuhasználaton - így tovább is bírná és nem égetne...
-
scream
veterán
Hát, ekkora (hasonló) méretben, nem igazán van más alternatíva (aminek nem lekerekített a kijelzője és normálisabb akkumérete van), és összességében tetszett/ik a készülék.
Az akku idő/SoT majd kiderül a következő pár napban, a kamera meg normális GCam port végett sokkal jobb, mint ami az i13 Mini/i13-ból kijön - számomra, már az első 1-2 kép után egyértelmű volt.
Köszi, általában tartózkodom az átlátszó szilikon dolgoktól, mert idővel eddig mind megsárgult nálam (anyagában, nem a kosztól).
-
Tyren
aktív tag
Köszi, megkérdeztem, de sajnos nem jó a helyzet.
Leírom, hátha másnak is hasznos lesz:
Tudják javítani garancián kívül, de a szerviz Csehországban van és minimum 1 hét az átfutási idő. (alkatrészek elérhetőségétől függően több is lehet)
Küldenek érte futárt, elviszik, bevizsgálják és küldenek egy árajánlatot a javításra.
Ha kéred a javítást, akkor megcsinálják és visszaküldik.
Ha nem kéred, akkor van egy kb 60 eurós díj bevizsgálási díj, amit ki kell fizetni.
Szóval több hétre kéne átköltözni egy másik telefonra.
Ha valami, pont ez nem hiányzik, de ez vanAzt hiszem futok egy kört, hogy más szerviz mennyiért csinálná meg és hogy az milyen hatással lenne a garanciára.
-
<Adamsky>
nagyúr
"Zsebben szeret bekapcsolni és világítani."
Nálam az ilyen telefon nem érné meg a másnapot.Egyébként ennyire gagyi lenne, hogy nincs benne egy rendes "pocket mode"?
#1561 room303
"Végül meguntam és lelőttem az interaktív bekapcsolást ... "
.. és akkor most, hogy történik a belépés? Előbb fel kell ébreszteni a telefont (power gomb), majd ujjlenyomat? -
axioma
veterán
Hat ez lehet hogy akkor az en launcherem miatt nem ugyanaz, nalam nincs valtozas, de nem is volt eddig se alulrol felhuzom es nem allitom meg opciom. Alulrol felhuzva meg ugyanugy latom a futo app-okat. De siman lehet hogy fel evvel ezelott en optimalizaltam ki, mert nekem van app drawer a tray-en.
-
axioma
veterán
Milyen mukodes valtozott? Reggel ota a 12 van fent nekem is, de nem latok mukodesbeli kulonbseget (gesture szinten se, bar csak alapokat hasznalok meg custom a launcherem is).
A redony valtozasa szovegesse az szornyen pazarloes nem latok lehetoseget visszaallitani a korabbi 1 bites nyomogombosra.
-
kp78
addikt
-
Csapoati
nagyúr
Android 12-vel ez sokat javult. Most 43%-on van a telefonom (reggel 6-kor vettem le a töltőről), délután 3-ig csak mobilnetet használtam (nem a legjobb térerővel), azóta wifi, és most tart pontosan 2 óra kijelzőidőnél. 60 Hz, sötét mód, always-on kikapcsolva. Régebben (11-gyel) ez jóval rosszabb volt, ritkán bírt ki 2 óra kijelzőidőt mobilneten, szóval ez lehet a különbség.
-
Cynicelectro
aktív tag
Igen, ahogy a nők mondják bigger the better.
...csakhogy az Ultra mindenhez nagy. Mavic Mini drón távirányítójába nem fér bele, kellett nyomtatni hozzá tartó füleket. Zhiyun smooth 4 gimbalt használok, ahhoz még túl nehéz az Ultra. Pár nap használat után, nem hiányzik a nagy tepsi. Sokkal gyorsabb a Nyóóc, csak még az e-sSIMmet meg kell oldanom, ismét szükségem lenne egy fizikai SIMre.
-
axioma
veterán
? En ma mar jatszottam is olyannal ami elegge eszi, 3h52-nel tartok 32%-on, 2 sim kulon szolgaltato, ket profil [bar egyik csak egy orat ment ma], es minden szir-szar bekapcsolva [net sim 5g-s, gps, nfc, a bt megy is allandoan az orara], 3 orat nem itthon voltunk.
En mondjuk kijelzett 0-100% kozott hasznalom a telot.
Kieg. ja bocs azt mindig elfelejtem, h atlag telo fenyereje engem vakit, le van huzva nekem kenyelmesre, ez arnyalhatja a kepet. -
Az Edigitalnál is vonatkozik a 3 év jótállás a cégekre és számos kereskedő a jogszabályi minimum túl vállalja értéksávokhoz kötött jótállást. Tudom mert gariztattunk már így. Emag-tól ezért nem veszünk. Mert ők különbséget tesznek és ezt jogilag meg is tehetik. Ha majd bedarálja az Edigitalt, akkor ott is ez lesz majd a szabály.
Továbbá a mobiloknál a 2-3 év... akármennyi gyártói gari a vásárló jogállásától független, ha gyártói gari áll mögött. 20 éves céges mobilom van... 2-3 év garikkal. Lehet Samsung akármi... Ez nem iphone...
De most nem is ez a lényeg... hanem, hogy nem kapható a gyári' webshop-ban. -
beadzo
csendes tag
Értem én, és igazad is van az átlag felhasználók tekintetében. Be kell látnunk hogy ha már az OTA se jut el mindenkihez, akkor ez pláne nem elvárható. Több kollégám telefonja is a kezembe jut, és látom, hogy jelzi, hogy van frissítés. És így használja több hete, de ő nem gondolja, hogy frissíteni kellene. Ebből a szempontból is a ZF8 rétegmodell, de ez nem a telefon hibája. Ezért is írtam, hogy korabban is volt ilyen frissítés, mert ebből is látszik, hogy az Asus hozzállása 8 év alatt nem változott.
Az üzemidő romlást viszont cáfolom. Nekem érezhetően jobb a 12-vel. Pontos értékeket nem mértem, de ugyanazzal a felhasználással több marad. -
beadzo
csendes tag
Beszélhetünk az időszükségletről:
15 mp volt megkeresni a letöltendő zip-et az Asus honlapján.
Elindítottam a letöltést, közben tudtam használni a telefont. Amikor végzett, áthelyeztem a letöltésekből a gyökérbe. Ez 10 mp. Újraindítottam, ez max. 1 perc. Elindítottam a frissítést, ez 5 mp-nél nem volt több. Közben megint tudtam használni a telefont. Frissült, újraindult, ez lehetett 5 perc. Ez így összesen 6,5 perc olyan idő, amit a telefonnal töltöttem. De lehetett volna 1,5-2 perc, ha nem várom az újraindulást végig. Ja, és ezt munka közben, úgy hogy közben tudtam is telefonálni (nyilván nem újraindításkor). A belefektetett idő hmm. Ha összevetem a korábbi Samsungom frissítésével, ahol 20 percig csak a kék háttért láttam a fehér robottal, hát szerintem az több időt rabolt el, mert többször néztem rá, hogy hogyan áll.
Félreértés ne essék, nem mondom, hogy ez a tökéletes megoldás, de mint ahogy a 1430 hsz-ben is írtam nem ez az első Asusom, ahol így frissítek verziót, és egyikbe se haltam bele. -
<Adamsky>
nagyúr
+1
Ez ciki. Szerintem nincs még egy gyártó aki így intézné a főverzió frissítést.
Ennek az egésznek akkor lenne minimális értelme, ha a jelenlegi verziót tovább támogatnák.
... de akkor is csak egy pici.Itt nem is feltétlen a "meló", hanem az, hogy hogyan is gondolták ezt? Az egységsugarú felhasználó honnan kéne, hogy értesüljön a frissítésről?
"Lehet hogy van mögötte üzleti döntés ... "
Emögött csak az lehet, hogy meg akarják gyűlöltetni a telefonjaikat a potenciális vevőkkel. Mást nem tudok elképzelni. -
jan herz
tag
Pont most akartam linkelni!
Kíváncsian várom! Ha nem mennék dolgozni, fel is tenném kézzel
Android 12 stable update for the ASUS ZenFone 8 is now rolling out
-
axioma
veterán
Nekem minden maxon van (wifi-bt-nfc-gps always on), sot van ceges profil is igaz ma csak fel orat bekapcsolva. 3 oraja nincs tolton 15 perc kepernyoidovel, ez 7%-ot vitt le. Ket kartya, masodik 5G-s, bar nem tudom itthon wifi mellett mennyire aktiv, de fel orat voltam ebbol autoban (akkro mindketto ki van engedve mobilnetre, a fokartya 4G-s).
De majd nezek egy teljesebb napot. Igaz: nalam face fiok nincs, insta se, de messenger lite mar van es forgalom is rajta, viber, linkedin, meg telefonaltam kozben.
Mondjuk pont nem tul jo osszehasonlitas ilyen rovid ido alatt, de kicsit arnyalni akartam a kepet. -
axioma
veterán
En alirol meglepoen gyorsan (ertsd: 2-3 het, nem 4-6-8) megkaptam ezt: [link] igaz, ez mar a sarkain legbuborekos, nem a legegyszerubb transparent (mondjuk csak felprobaltam ra, inkabb ha mindennapostol eltero program lesz akkor viszem; de az eredetit is lecsereltem erre a fajtara [link] ez is jobban ved es joval kevesbe csuszik). Egyutt kuldtek, afa/vam nelkul megjon, futarszolgalat hozza viszont elozetes ertesites nelkul (igaz ha jol remlik jo postaladaba ok is berakjak). Uveget is rendeltem de az az ujjlenyomatolvasast majdnem megszuntette, es me'g rosszabb volt hasznalatra is.
-
Dévacsen
senior tag
-
A SAR értékekre gondolsz. Ezek a testet érő sugárzási értékek... Melyeknek van maximuma. Szerintem erre gondoltál. Egyrészt már ezek az értékek nagyon eltérőek az egyes telefonoknál és a legtöbb online adatbázisban tényleg ott vannak, általában a lista alján. De.....!!!
Ennek csak közvetetten van köze ahhoz, hogy a felhasználó milyen térerőt tapasztal. Arra nincs mérés és érték... csak olyan tapasztalat, amit korábban írtak. Meg aminek negatív oldal az S21-es topikban is megvan... De, mint mondtam a legtöbb felhasználó a sajátját szokja meg... Azt tekinti alapnak.... Tehát ha ki kell lógni az ablakból és neki mindig ki kellett lógnia, akkor szerinte ez a normál... addig amíg nem vesz egy ZF8-at. De sajnos kicsi az esély, hogy ZF8-at vegyen. ... és a kör bezárult. -
<Adamsky>
nagyúr
"Előkotrom." - köszi!
Igazából én olyan összehasonlításnak örülnék, amit zordi is csinált. Azonos körülmények között (hely és szolgáltató) kellene, hogy teszteljék a telefonokat. Tartok tőle, hogy a kibocsátott sugárzás nem feltétlen korrelál a kapcsolat stabilitásával és/vagy minőségével.
Utóbbiról jut eszembe. Ezt se nagyon szokták tesztelni. Mármint, hogy mennyire hatékonyak a készülék zajszűrő képességei (értsd: mennyire lehet pl. tömegben / zajban telefonálni vele). -
<Adamsky>
nagyúr
"Van egy sugárzási szabvány és van egy maximum amit nem léphet túl."
Ezt vágom, de zordi tapasztalataira támaszkodva elég nagy a szórás és ez szerintem nagyon nem frankó. Ahogy az sem, hogy ennek piszok nehéz (értsd: lehetetlenség) utána nézni, mivel ezzel senki (még a komoly, "végtelenített büdzsével" rendelkező tech. oldalak sem foglalkoznak).Egyébként ez a sokadik dolog, ami szvsz. hiányzik még a komolyabb tesztekből / review-kból is. Lassan lehet össze kellene szedjem ..
-
axioma
veterán
Ujjlenyomat tegnapig nekem (azert nyugos beallitas utan) egesz jo volt, de felraktam ra egy uveget, most katasztrofa... le fogom szedni es megint ujratanitani, mert amugy be is bugosodott a ujjnyom felvetele. Azert a P20-fele olvaso az nekem jobban bejott, gesture-ben is, teny, kisebb kijelzot adna de nem biztos hogy kell ennyire nyulank aka'r ugyanezen az alapteruleten...
-
<Adamsky>
nagyúr
Huh, - lehet csak nekem, de - ez a +60e Ft, a plusz 1 évért sok.
"Csak mindig van egy kicsit feljebb ... "
Rommel6600 arra utalt, hogy ebbe az összegbe már belefért volna a nagyobb háttértárú - és/ vagy több RAM-al szerelt - változat. Ugye elvileg van belőle: 128GB / 6GB RAM, 128GB / 8GB RAM, 256GB / 8GB RAM (ez itt épp 36 hónapos garival), 256GB / 12GB RAM, 256GB / 16GB RAM."Telefonra leszek kíváncsi hogyan fogja bírni."
Én is! Mindenesetre vm. cloud backup-ot állíts be neki a telefonon. Az alap naptár, kapcsolatok, stb. mellett szerintem a képekről is csináljatok folyamatosan mentéseket. Utóbbi tud adott esetben nagyon fájni, ha egyszer csak "hopp", nincs többé. -
<Adamsky>
nagyúr
Szívből kívánom, hogy az ajándékozottnak, ill. az új tulajnak sose legyen vele gondja!
Hol vetted, és mennyi volt a plusz 1 év? Akkor most így kettő van rá? És az hová szól (bolt, Asus szerviz)?" ... nem is tudta hogy létezik."
No, ez a baj! És az, hogy aki viszont tud róla, az jó eséllyel arról is, hogy (komoly?) gondok vannak a típussal. Ezek után sajnos abszolút nem lesz meglepő, ha nem hozza majd a számokat, és jövőre megy a kukába a "kompakt" vonal. -
Benőke
őstag
Mindenesetre a jó/rossz tapasztalatok ellenére úgy döntöttem hogy megvettem ajándékba amobilt de vettem plusz egy év garanciát is, biztos ami hótziher..
Meglátjuk mi sül ki belőlle.
Első benyomásnak az ajándékozott eléggé örül nekiNem szeretett volna bumszli mobilt, erről nem is tudta hogy létezik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Formula-1
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus ROG Strix G713QE - 17"3FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 5600H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - Win11
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest