- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mobil flották
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
stratova
veterán
válasz
QwErTy42 #152 üzenetére
Efelől semmi kétség. Csak ne szűkítsük le az irodai munkát egy-egy területre. Elhiszem, hogy egy mérnöki tervező melóhoz kellhet egy erőgép (nem véltelenül készülnek ilyenek), míg egy üzemeltetési/karbantartási feladat ellátható egy notebookról is, mégis mindkettő irodainak számít.
-
nemlehet
őstag
Azért az Asus ROG nem éppen csicsás. Alienware-t én se vennék ha meg kell jelenni vele üzleti környezetben, de szerintem pl a g56 elég visszafogott megjelenésű a gamersége ellenére. A szálcsiszolt alu fedlap miatt még egész pofásan is néz ki.
Amúgy minél inkább a professzinális felhasználás felé megyünk annál kevésbé van felára az apple gépeknek szerintem. Pl egy iphone-nál nagyon gyenge az ár/érték arány, míg egy rMBP-nél nem érzem ezt, mert nincs harmadárú és azonos tudású+minőségű alternatíva. Persze aki megveszi az rMBP-t és utána felrakat rá egy Windows XP-t a szomszéddal az más tészta, de aki tényleg munkára veszi és használja az nem jár rosszul a felső kategóriás Mac-ekkel.
-
rudi
nagyúr
Szerintem inkább azt tanácsolhattad volna, hogy ne vegyen vékony gépet négymagos i7-tel. Az Asus vaskos G-s gamer notebookjaiban gyakran hatékonyabb hűtés és egyúttal erősebb hardver is van mint a komoly munkaállomásokban, ráadásul sok esetben olcsóbban is adják.
Én úgy vagyok vele, hogy ha egy erős noti 3-4 centinél vékonyabb, akkor már nagyon erős kételyeim vannak a hűtésével kapcsolatban. Tudom, hogy most a vékonyság dívik, de tudom azt is, hogy a fizika törvényei nem követik a divatot, ami melegszik, annak a lehűtéséhez hőleadó felület és huzat kell - mindkettő. Az nem megoldás, hogy teszek be két laposka ventilátort meg két akkora hőleadót, ami együttesen is kisebb a korábbi szóló megoldásoknál.
-
nemlehet
őstag
Mondjuk ez nem teljesen igaz, mert nekem asus G56-om és ha throttlingol is nem igazán lehet észrevenni játékok alatt, míg azért más laptopoknál észrevettem kb fél óra után egy fps zuhanást. Pedig a G56 is i7-4700HQ és GTX760m. Mondjuk abban tisztességes két körös 2 ventis hűtés van. Mondjuk melegszik, de nem kellemetlen ráadásul fent a számoknál így igazából nem zavaró, mert még játék közben sem nagyon van ott az ember keze.
Az a baj ezekkel az izom ultrabookokkal, hogy érdemi munkára kicsi a kijelző. Mert mondjuk CAD-re nem lenne rossz ez, mert hiába nem bír vele a hűtés ott nem folyamatosan van erőltetve a proci hanem csak amikor transzformáció van (most a szimulációktól meg végeselem modellezésektől tekintsünk el amikor sokáig kell számolni) de néha még 2*24" is kevés ha a terveket is kell nézni nem hogy ez. Egy managernek meg minek ekkora erő? Persze trendi, értem én de akkor már tényleg Mac mert az meg még "trendibb"...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook
- Windows 11
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Tesla topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 512GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD magyarbill 1 év garancia
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 32GB 1000GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- Zephyrus G GA502DU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 3750H GTX 1660Ti 16GB 512GB magyar vbill gar
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Dell Precision 5540 i7-9850H 16GB 256GB 15.6" FHD Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest