- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Középkategóriást mutatott be újra az Oppo
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
VaniliásRönk #35 üzenetére
talán az am2 topikban volt erről egy kisebb-nagyobb vita, aminek apropóján részletezve lettek a különbségek, ergo ebben formában szerintem kicsit meredek a kijelentésed.
smkb
passzívan 900mhz? nekem 790gx van, de terhelés nélkül is 50°C+ a hőcsöves bordával megpakolt nb hőmérséklétlete, egy 720p-s vidivel pedig már 60°C körül vagyok, ergo húzásról nem nagyon álmodozhatok...
-
Ayg0
senior tag
780g-vel? ne már... ha azt mondod, hogy a fejlettebb energiamenedzsmenttel megáldott 790gx-ből csikartad ki, még csak-csak, de az előbbivel... miután megjelent, olvastam valahol, hogy tréfás tuningosok rádobtak egy ln2 pot-ot, hogy megnézzék hol a vége és mintha 1.1ghz+ körül fulladtak volna ki. gondolom te simán léggel hűtöd, ezért tűnik hihetetlennek a fentiek tükrében. (vagy az a folyékony nitrogénes darab valami antituningos páldány lehetett
)
-
Ayg0
senior tag
válasz
antikomcsi #15 üzenetére
a 780g/790gx valahol a 6600/6600gt szintjén, vagy inkább kicsivel az alatt teljesít.
a hydrid cf-fel értelemszerűen ~1.5x-re nő a teljesítmény, de még így is elmarad pl a ma már abszolút low-end karinak számító hd3650-től. (az utóbbi teljesítményének kb 50-70%-t hozza egy 780g+hd3450)a cikk bár nem írja, hogy milyen csíkszélességen érkezik a 880g, de ha 40nm-en jönne, akkor a szénné húzható gpu-val (1ghz+) és a 64bites memóriabusszal már ütős low masina építhető belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X Processzor!
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest