- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Redmi Watch 5 Lite - filléres fitneszfelügyelő
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ayg0
senior tag
válasz
VaniliásRönk #35 üzenetére
talán az am2 topikban volt erről egy kisebb-nagyobb vita, aminek apropóján részletezve lettek a különbségek, ergo ebben formában szerintem kicsit meredek a kijelentésed.
smkb
passzívan 900mhz? nekem 790gx van, de terhelés nélkül is 50°C+ a hőcsöves bordával megpakolt nb hőmérséklétlete, egy 720p-s vidivel pedig már 60°C körül vagyok, ergo húzásról nem nagyon álmodozhatok...
-
Ayg0
senior tag
780g-vel? ne már... ha azt mondod, hogy a fejlettebb energiamenedzsmenttel megáldott 790gx-ből csikartad ki, még csak-csak, de az előbbivel... miután megjelent, olvastam valahol, hogy tréfás tuningosok rádobtak egy ln2 pot-ot, hogy megnézzék hol a vége és mintha 1.1ghz+ körül fulladtak volna ki. gondolom te simán léggel hűtöd, ezért tűnik hihetetlennek a fentiek tükrében. (vagy az a folyékony nitrogénes darab valami antituningos páldány lehetett
)
-
Ayg0
senior tag
válasz
antikomcsi #15 üzenetére
a 780g/790gx valahol a 6600/6600gt szintjén, vagy inkább kicsivel az alatt teljesít.
a hydrid cf-fel értelemszerűen ~1.5x-re nő a teljesítmény, de még így is elmarad pl a ma már abszolút low-end karinak számító hd3650-től. (az utóbbi teljesítményének kb 50-70%-t hozza egy 780g+hd3450)a cikk bár nem írja, hogy milyen csíkszélességen érkezik a 880g, de ha 40nm-en jönne, akkor a szénné húzható gpu-val (1ghz+) és a 64bites memóriabusszal már ütős low masina építhető belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 16 gb -2133 mhz DDR4 memoria
- Asus H87-PRO LGA 1150 alaplap
- Keychrone Q1 V2 billentyűzet / Számla / Garancia /
- Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest