- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
Új hozzászólás Aktív témák
-
lev@bps
csendes tag
-
lev@bps
csendes tag
ÉN EXIMStyle fóliát használtam, ebay-ről rendeltem. Kettő van még, mindkettő fel volt már helyezve, az egyiket megtartom, de a másikat elviheted ingyen, ha eljössz érte (Bp) - úgyse fogom használni. Az egyik sarkában van egy kis vonal (kicsit megtört/meghajlott) és amúgy sem makulátlan, de elvileg szépen le lehet takarítani és alapvetően nagyon minőségi. Ha érdekel, a info@budapestscenes.com címen elérsz
Kiegészítőből nekem van egy CaseLogic tok és egy noname, ebay-ről vett miniHDMI-VGA adapter. Amit esetleg még érdemes megfontolni, az egy mini hangfal, én egy miőségi X-Mini-t vettem, mert városnézések során mutogatok videókat a tab-on, ahhoz meg messze nem elég a gyári hangzás. Kb. 8 000 Ft volt, de nagyon jó minőség, 2 év garancia van rá, tölteni alig kell stb. Sokat használom a melón kívül is, totál más élmény mondjuk filmet nézni vele.
-
reca
csendes tag
Elég egy ilyen is:
-
lev@bps
csendes tag
Én is tettem korábban a TF-emre fóliát (nem karcolódik a kijelző, csak a tükröződést kellett elkerülnöm), egy ideig fenn volt, de aztán leszedtem, mert azért szerintem rontja a képminőséget. Sokat szívtam én is a felhelyezéssel, aztán Youtube-on találtam egy videót (linket nem találom sajnos): kicsit be kell nedvesíteni a képernyőt és a fólia belső felét is és így pillanatok alatt megvan buborékmentesen!
-
dave182
senior tag
Mert telot galaxy note-ra váltottam, és a smart tab volt megfizethető mellette, de a 3g nem is kellett bele mert nem akarok 2 mobilnetet fizetni...most viszont összejött végre a note mellé a transformer. Nekem sztem marad a gyári 4.03...bár azt nem tudom hogy a 4.2 miben nyújt többet. ..ami nagyon jó lenne az a multi window mint a galaxy cuccokon...a project butter meg valószínűleg nem is megy rajta...
Valaki leírhatná mit nyerhetek egy 4.2-vel!előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest