- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Nem lesz Xiaomi 16
- IFA 2025: Meglepetések helyett Galaxy S25 FE
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Friczy
senior tag
válasz
#13260800 #41 üzenetére
Laptop vs. tablet: Egyéni ízlés dolga, mivel otthon és a munkahelyemen is van épp elég számítógép a környéken, kerestem egy viszonylag könnyű és megbízható gépet, ez egy Dell E4310 lett. Aztán kíváncsiságból vettem egy tabletet is, és igazából azóta a Dellt alig-alig vettem le a dokkolójáról. A két kiló meg akkor is számít, ha nem vagy puhány,mostanában egyre gyakrabban a dokkolót se teszem rá a gépre, ha vaalmit be kell írni, elég a virtuális billentyű, annyit nem használom, hogy kelljen a valódi.
A két kiló meg akkor is számít, ha nem vagy puhány, mert az nem két kiló, hanem plusz két kiló, na meg a Dellnél nem igazán hagyhatom otthon a töltőt se, a tabletnél viszont nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Huawei MediaPad M5 10 tablet kiváló állapotban ELADÓ!
- Apple iPad Air 4 64GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Apple iPad Pro 11 (2018) 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest