- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenand
veterán
iPad jobban használható, mit az Aus transformaer az oprendszere miatt, azzal is csak az a bajom, hogy kis hazánkban jelentősen túlárazott. 400USD-s USA ár (ipad 2) már reálisabb.
iPadról csak egy USB port, és egy microSD kártyahely hiányzik....Hagy bővíthessem már utólag, és ha nem 3G-s modellt vettem, hagy dugjak hozzá már- ha úy tartja kedvem egy 3G modemet -
manchester85
veterán
"Próbálj ki egyszer egy iPadet mindenféle szoftverrel, amit direkt rá írtak, és csak akkor akarod majd kézbe venni a laptopot, ha nagyon muszáj."
Én most rendeltem meg az iPad 2-met, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy "be fog válni", pedig anyámnak iPad-je van, tehát teljesen jól ismerem az eszközt.
A problémám a következő: míg egy normálisan működő laptop touchpad-en egyetlen ujj mozgatásával mindent elérsz, addig iPaden a 10 hüvelykes kijelző teljes területén mozgásban van a kezed. Mikor anyámnál huzamosabb ideig használtam az iPad-et, arra jöttem rá, hogy fáradt a kezem, a csuklóm, míg laptop esetében a csuklóm, kézfejem a noti élén támaszkodik, és a mutatóujjam mozog egyedül, és a csuklóm is végig rögzítve van. Tehát sokkal kisebb fizikai mozgást igényel egy touchpad, mint egy érintőkijelző. Mindenesetre megpróbálunk "összebarátkozni", mert maga az eszköz csalogat, és bizonyos dologra sokkal gyorsabb elérést biztosít, ugyanakkor úgy gondolom, hogy egyhuzamban használva egy iPad (meg egyáltalán maga a tablet) sokkal fárasztóbb, mint megtámasztott könyökkel, csuklóval, egyetlen ujjal touchpaddel vezérelni egy laptopot. És akkor a fórumozásról, gépelésről nem is beszélve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Óra topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- EAFC 26
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Milyen egeret válasszak?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- 2019 MacBook Pro 16" i9 Radeon Pro 5500M 4gb 32gb RAM 1TB SSD eladó!
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Lenovo Y720-15IKB gamer notebook
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
- Macbook Pro 13" M1 8GB A2338 2020
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- ÖNERŐ NÉLKÜL, 12 RÉSZLETRE ELITRO PC BANKMENTES KAMATMENTES RÉSZLETFIZETÉS
- Bomba ár! Dell Vostro 3560 - i3-3120M I 8GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest