Hirdetés
- Yettel topik
- iPhone topik
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A17 5G – megint 16
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 Pro - jó, de az amatőr sem rossz
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
"Próbálj ki egyszer egy iPadet mindenféle szoftverrel, amit direkt rá írtak, és csak akkor akarod majd kézbe venni a laptopot, ha nagyon muszáj."
Én most rendeltem meg az iPad 2-met, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy "be fog válni", pedig anyámnak iPad-je van, tehát teljesen jól ismerem az eszközt.
A problémám a következő: míg egy normálisan működő laptop touchpad-en egyetlen ujj mozgatásával mindent elérsz, addig iPaden a 10 hüvelykes kijelző teljes területén mozgásban van a kezed. Mikor anyámnál huzamosabb ideig használtam az iPad-et, arra jöttem rá, hogy fáradt a kezem, a csuklóm, míg laptop esetében a csuklóm, kézfejem a noti élén támaszkodik, és a mutatóujjam mozog egyedül, és a csuklóm is végig rögzítve van. Tehát sokkal kisebb fizikai mozgást igényel egy touchpad, mint egy érintőkijelző. Mindenesetre megpróbálunk "összebarátkozni", mert maga az eszköz csalogat, és bizonyos dologra sokkal gyorsabb elérést biztosít, ugyanakkor úgy gondolom, hogy egyhuzamban használva egy iPad (meg egyáltalán maga a tablet) sokkal fárasztóbb, mint megtámasztott könyökkel, csuklóval, egyetlen ujjal touchpaddel vezérelni egy laptopot. És akkor a fórumozásról, gépelésről nem is beszélve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dobozos DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Apple MacBook Pro 16" M1 Pro/16C GPU/16GB/512G/HU
- AKCIÓ! Csak Ma! Lenovo legion pro 5 Ryzen 9 Rtx 5060
- T14S G1 MAGYAR, i7-10510u érintő kilejző, 16Gb ram, 256Gb NVMe, számla, garancia
- Akciós! Makulátlan MacBook Pro 16" i9 16GB 1TB 5500M asztro szürke részletek a leírásban.
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- LG 45GS95QX - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3918
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest