- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Watch 4 Pro - kívül-belül domborít
- Poco F7
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- OnePlus 9 Pro - gyorsulási futam
- Tasker
Új hozzászólás Aktív témák
-
manchester85
veterán
"Próbálj ki egyszer egy iPadet mindenféle szoftverrel, amit direkt rá írtak, és csak akkor akarod majd kézbe venni a laptopot, ha nagyon muszáj."
Én most rendeltem meg az iPad 2-met, de egyáltalán nem vagyok biztos benne, hogy "be fog válni", pedig anyámnak iPad-je van, tehát teljesen jól ismerem az eszközt.
A problémám a következő: míg egy normálisan működő laptop touchpad-en egyetlen ujj mozgatásával mindent elérsz, addig iPaden a 10 hüvelykes kijelző teljes területén mozgásban van a kezed. Mikor anyámnál huzamosabb ideig használtam az iPad-et, arra jöttem rá, hogy fáradt a kezem, a csuklóm, míg laptop esetében a csuklóm, kézfejem a noti élén támaszkodik, és a mutatóujjam mozog egyedül, és a csuklóm is végig rögzítve van. Tehát sokkal kisebb fizikai mozgást igényel egy touchpad, mint egy érintőkijelző. Mindenesetre megpróbálunk "összebarátkozni", mert maga az eszköz csalogat, és bizonyos dologra sokkal gyorsabb elérést biztosít, ugyanakkor úgy gondolom, hogy egyhuzamban használva egy iPad (meg egyáltalán maga a tablet) sokkal fárasztóbb, mint megtámasztott könyökkel, csuklóval, egyetlen ujjal touchpaddel vezérelni egy laptopot. És akkor a fórumozásról, gépelésről nem is beszélve...
Új hozzászólás Aktív témák
- Jogász topic
- Adobe Lightroom topic
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Acer Nitro Gamer Laptop, karcmentes, doboz, 1 év garancia(i7 11800h, 3050ti)
- Asus TUF A15 gamer laptop/Ryzen 7 7735HS /RTX 4050 6GB 140W/16GB DDR5/1TB SSD garanciás 2027.05.16
- EliteBook 640 G10 14" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Legion Pro 5 16ADR10 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HX RTX 5060 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- SzinteÚJ! HP Elitebook 860 G10 i7-1355U 32GB 1000GB 16" FHD+ Gar.: 1 év
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Xbox Elite Series 2 Kontroller AKCIÓ!!! // Számla + garancia //
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest