- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avicularia
veterán
Visszakaptam a dokkolót tegnap.Visszaküldték,hogy semmi baja ezért fizessek bevizsgálási díjat ami 700 svéd korona (23K) Mondom anyátok. Meg akartam mutatni a szervizes srácnak a hibát,természetesen murphy előjött és akárhogy próbálkoztam nem tudtam produkálni a reboot-ot. Közben ugye kijött egy frissítés,lehet javították benne ezt a hibát, mert tegnap óta nem rebootolt egyszer sem.
Mondtam a srácnak,hogy ezt nem fogadom el,kenjék a hajukra nem fizetem ki a pénzt,hanem megyek az itteni fogyasztóvédelemhez. Aztán a végén rendes volt,azt mondta nem kell kifizetni. Valami pötyögött a gépbe aztán vissza is kaptam fizetés nélkül a dokkolót.
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux Mint
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- CNC topik
- Tartalomgyártók és közösségi média posztok is bekerülnek a Google Discoverbe
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Vége a gamer PC-knek? Cloud Gaming 2025-ben
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 - Ryzen 5 Pro 4650U, 16GB RAM, 512GB NVMe SSD - Szépséghibával, áron alul!
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Újsz. ERŐMŰ Lenovo P1 G3 (4K Intel Core I9 10885H 32Gb 512Gb) Tervező/vágó/gamer - Nvidia 4Gb Touch
- Vadiúj számlás AM4 lapok! Akár kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Vadiúj számlás VGA kártyák! Már kamatmentes rèszletre is! Kèszleten lèvő termèkek
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest