- Mobil flották
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Ulefone Amor 34 Pro - a nagy vetítőgép
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Anaconda
tag
válasz
szepi23 #1332 üzenetére
Szia!
Mennek azok! Próbáld meg google fordító nélkül a rákattintást.
Szerintem a fordító a linkben lévő szöveget is lefordítja.
De parancsolj, itt a fordító nélküli link és itt a herélt android.
Egyébként ha türelmes az ember el lehet vele lenni, tehát nem nekem való, nehogy már gyorsabb legyek mint egy gép! -
Anaconda
tag
Szerintem az Asus megérne egy pert ilyen termékek miatt, de mindegy...ez más téma.
Azóta annyit csináltam, hogy találtam ezt az orosz oldalt. Elég sokminden van, szépen le lehet google translate-val fordítani.
De ami a lényeg, ez itt egy hekkelt, root-olt, csonkított, mókolt csoda android... ami a gyárihoz képest nagyon jó, az iOS-hez képest még mindig hulladék, de legalább valamire használható.
Annyi, hogy előtte a TWRP backuppal kell elindítani a tabletet és SD kártyáról lehet visszatölteni. -
Anaconda
tag
Sziasztok!
Van egy ilyen csodánk, kb 3-4 éve kaptuk ajándékbe, de sosem használtuk, mert nagyon lassú. Hihetetlen lassú.
Számos factory reset, frissítés után is. Most android 5 van rajta.
Lehet valamit csinálni vele hogy használható legyen?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- Asus TUF 16 FA607PI - 16" 2,5K 165Hz - Ryzen 9 7845HX - 32GB - 1TB - RTX 4070 - Win11 - 1,5 év gari
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest