- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Mobil flották
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
daikonblaze
csendes tag
válasz
szucsi29 #1228 üzenetére
Szia
Bocsi hogy most válaszolok nem voltam net közelbe.
Én nem töröltem semmit a recovery-ből, mert stabil a rendszer semmi problémát nem észleltem eddig.
Gyári beállítások visszaállítását se csináltam mert akkor kezdhettem volna előröl a belakást.
Nekem is csak egyszer sikerült belépnem a recovery-be valamikor még amikor megvettem, de akkor is fél órát szenvedtem vele. Azóta inkább kihagyom. Valamelyik régi hozzászólásban mintha olyasmit olvastam volna hogy máshogy kell belépni a recovery-be lollipopnál, nem úgy mint kitkatnél.devergo74:
Csak egy vezeték nélküli egeret próbáltam eddig, azt felismerte működött vele. Egészen addig amíg össze nem akadt a wifivel és el nem ment a net, csak akkor jött vissza mikor kihúztam az egeret. Úgy tűnik zavarják egymást. A billentyűzetem is vezeték nélküli de holnap kipróbálom működik-e vele. Ha igen akkor gondolom a sima usb-s is működik.
Pendrive-ot és külső hdd-t (3.5"-ösnél aminek van saját áramforrása csak olyat, 2.5"-ösnél meg aminél csak egy usb kábelon kapja az áramot) is lehet rá csatlakoztatni. Hatalmas plusz hogy ntfs fájlrendszert is felismeri, nem kell fat32-re formázni. -
daikonblaze
csendes tag
válasz
szucsi29 #1221 üzenetére
Szia
Ahogy felettem tanácsolták próbáld meg külső sd kártyáról telepíteni, vagy pedig tényleg dubla zipben van csomagolva azért nem látja.
Illetve hol találtad meg a 144-est? Én sehol sem találtam. Megköszönném ha belinkelnéd.Más téma. Másnál is ennyire botrányosan gyenge a wifi? Nem tudom hogy hardveres vagy szoftveres dolog lehet, kicsit zavar. Egy téglafalon kellene átjönnie de elég gyenge a jel, stabil nem dobálja le, de gyenge.Nem is lenne gond, mert végül is egy 30 ezer ft-os készülékről beszélünk, de azért mégiscsak rajta van az az asus felirat. Meg mindig ezt hozom fél példának, de ha a 2 ft-os kínai telómba tudtak olyan erős wifit rakni ami a pincéből is veszi a jelet,akkor mégsem lehet olyan drága a dolog hogy ezen spóroljanak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmvilág
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Milyen videókártyát?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest