- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
daikonblaze
csendes tag
válasz
szucsi29 #1228 üzenetére
Szia
Bocsi hogy most válaszolok nem voltam net közelbe.
Én nem töröltem semmit a recovery-ből, mert stabil a rendszer semmi problémát nem észleltem eddig.
Gyári beállítások visszaállítását se csináltam mert akkor kezdhettem volna előröl a belakást.
Nekem is csak egyszer sikerült belépnem a recovery-be valamikor még amikor megvettem, de akkor is fél órát szenvedtem vele. Azóta inkább kihagyom. Valamelyik régi hozzászólásban mintha olyasmit olvastam volna hogy máshogy kell belépni a recovery-be lollipopnál, nem úgy mint kitkatnél.devergo74:
Csak egy vezeték nélküli egeret próbáltam eddig, azt felismerte működött vele. Egészen addig amíg össze nem akadt a wifivel és el nem ment a net, csak akkor jött vissza mikor kihúztam az egeret. Úgy tűnik zavarják egymást. A billentyűzetem is vezeték nélküli de holnap kipróbálom működik-e vele. Ha igen akkor gondolom a sima usb-s is működik.
Pendrive-ot és külső hdd-t (3.5"-ösnél aminek van saját áramforrása csak olyat, 2.5"-ösnél meg aminél csak egy usb kábelon kapja az áramot) is lehet rá csatlakoztatni. Hatalmas plusz hogy ntfs fájlrendszert is felismeri, nem kell fat32-re formázni. -
daikonblaze
csendes tag
Köszönöm, tényleg ott van. Amikor utoljára néztem még nem volt ott.
szucsi29: Most nekem se ismerte fel. Jó darabig szenvedtem vele, unrootoltam, kipróbáltam külső sd-n, pendrive-on stb.
Aztán végül rájöttem, a legegyszerűbb baja volt, nem szerette az alsó vonalakat a nevében, pontnak kell lennie.
Nevezd át erre "UL-K010-WW-2.2.33.144-user"
Remélem segít. -
daikonblaze
csendes tag
válasz
szucsi29 #1221 üzenetére
Szia
Ahogy felettem tanácsolták próbáld meg külső sd kártyáról telepíteni, vagy pedig tényleg dubla zipben van csomagolva azért nem látja.
Illetve hol találtad meg a 144-est? Én sehol sem találtam. Megköszönném ha belinkelnéd.Más téma. Másnál is ennyire botrányosan gyenge a wifi? Nem tudom hogy hardveres vagy szoftveres dolog lehet, kicsit zavar. Egy téglafalon kellene átjönnie de elég gyenge a jel, stabil nem dobálja le, de gyenge.Nem is lenne gond, mert végül is egy 30 ezer ft-os készülékről beszélünk, de azért mégiscsak rajta van az az asus felirat. Meg mindig ezt hozom fél példának, de ha a 2 ft-os kínai telómba tudtak olyan erős wifit rakni ami a pincéből is veszi a jelet,akkor mégsem lehet olyan drága a dolog hogy ezen spóroljanak.
-
daikonblaze
csendes tag
Sziasztok
Köszönöm szépen a válaszokat és a segitséget. Akkor vadászok a 144 -es image-re, megpróbálom felrakni és arra rárakni a lollit. A kitkat sem zavar annyira, csak a telón is lolli van megszoktam már. Addig is még egy kérdés ha otg kábellel rádugok valamit azt csak újrainditás után látja. Nem lehet esetleg ezt valahol beállítani hogy azonnal érzékelje?
pleslie82: Csak amiatt hogy nem ment fel rá,vagy volt valami más baja is?
Ilyen apróságért azért nem szeretném még szervizbe küldeni. -
daikonblaze
csendes tag
A megpróbálás mellett döntöttem, mert nem találtam infót róla hogy lehet-e vagy sem.
Sajnálatos módom én is úgy jártam mint néhányan itt a fórumon. Eljut a negyedéig kidob hibával újraindul és közli hogy sikertelen rendszerfrissítés és hogy visszaállította az előzőt.
Próbáltam külső sd-ről, a belső gyökérről ugyanaz az eredmény. Letöltöttem többször hátha hibás volt a fájl.
Gyári visszaállítás után is. Még a recoverybe is beléptem és nyomtam egy factory resetet és wipe cashet de utána se ment fel.
A vicc az egészben, vagy inkább szomorú, hogy a Kínából rendelt szétmókolt telómat is néhány óra és kis utána olvasás után rendbe hoztam. Ennél meg a hivatalos rendszerfrissítés amit kiadtak hozzá nem akar felmenni.
Még meg akartam próbálni a ROM Managert és a clockwork mod recovery felrakni hátha azzal sikerül, de gondolom az gari vesztéssel jár így inkább letettem róla. Elfogytak az ötleteim, ha esetleg valakinek van még egy pár jó ötlete megköszönném. Ha nincs megoldás akkor marad a kitkat. -
daikonblaze
csendes tag
Szia
Köszönöm szèpen igen azt tudom,le is töltöttem nem is azzal van a baj. A honlapon a rėszletes leírásnál az van hogy a WW_V2.2.33.144 lehet ráfrissíteni de nekem a WW_V2.2.33.108 van fent ezt nem tudom a 144-re frissíteni. Ezért kérdeztem meg megpróbàlhatom erre vagy mindenkèpp a 144-es build kell. -
daikonblaze
csendes tag
Még egy kérdés, mivel érdemes rootolni?
-
daikonblaze
csendes tag
Sziasztok
Én is vettem egy ilyen csodát az e-digitálnál (ASUS Transformer Pad TF103CX-1A005A).
Elsőre kicsit csalódtam mert nem járt hozzá a billentyűzet és nem is említették a leírásban,de túltettem magam rajta. Ezen kivűl egész kellemes kis tablet ahhoz képest csak 1 gb ram van benne, gyorsnak is mondható, amire használom megfelelő. Aztán megint lelkes lettem mert láttam lehet frissíteni lollipopra.
A leírás szerint WW_V2.2.33.144 kell hogy rajta legyen, nekem meg WW_V2.2.33.108 van fent. Hiába keresek frissítést azt írja a rendszer naprakész. Másnál is előfordult ez? Illetve a kérdésem az lenne, attól még megpróbálhatom? Nem szeretnék téglát csinálni belőle.
A válaszokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Steel Hunters - Lehúzza a rolót a Wargaming robotos játéka
- Filmvilág
- iPhone topik
- Háztartási gépek
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- OLED TV topic
- Léghűtés topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- HBO Max
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra - 512 GB - GARANCIÁLIS
- iPad Mini 6 / A17 Pro Smart folio hibátlan
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (4. generációs) (2022) M2 chip Wi-Fi 128GB space gray asztroszürke Smart Cover
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- MSI CreatorPro Z16P - i7-12700H, RTX A5500, értintőkijelző
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest