- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
winben
aktív tag
Nekem meg windowsos. Amire linux tehető. Vagy valami olyan, aminél tudom/jobban nyomonkövethető, hogy a háttérben mit csinál.
Egyébként ha a javításokra és a frissítésekre hajtunk akkor ott a nexus széria. De annál meg megint az van, hogy néhány év és elavul, mert a legújabb sw-t már nem bírja meghajtani a hardver eléggé és végül már használhatatlan lesz.
Lehet akkor gondolkozni iPad-ben is, de ott az egész rendszer olyan, mintha hátra lenne kötve a kezed, egy csomó mindent nem tehetsz meg és a sw vs. hw elavulás ott is ugyanúgy szerepel.
Én most váltottam laptopról PC-re, a tabletem a hordozható gépem most. Ha ez kidől nem tudom mit fogok választani.
jojoker08
Nekem ez az Asus előtti tabom egy Wayteq x-tab79 volt. Fél évet nem bírt nálam, megállás nélkül döglődött, bekockásodott a kép, forrósodott, gyenge volt a wifije, meg is szabadultam tőle hamar.
A mostani Asus tabletem ha jól számolok két éve megvan és köszöni jól van. Akksi, rendszer minden rendben, használható.Igaz, hogy kb havonta vissza kell állítani gyári alapállapotra, mert valamiért belassul, hogy a rosseb egye meg, de teljesen korrektül használható.
-
jojoker08
tag
Valóban úgy van a frissítés, de a sok gyári szemét, meg néhány felhasználói app+amit a rendszer megeszik, szinte esélytelen, hogy legyen annyi helyed, hogy a ~1Gb-s zippet még rá is tudd tenni. Szerintem ezt megoldhatták volna old school módszerrel is, ha már úgyis kell hozzá PC, akkor egy program is elfért volna,ami letudja a frissítést, és még csak keresgélni sem kellene, hogy van-e új fw, és hogyan lehet felrakni.
A teszteket olvasva a Teclast sem ma kezdte, védeni-támadni egyelőre nem tudom. De pont amiatt, hogy a Samu, Asus, Lenovo, Sony milyen mértékben törődik a kiadott termékekkel hosszú távon, szerintem teljesen mindegy, hogy "márkás" vagy "no name" eszközt vesz az ember. Ha csak annyit foglalkoznak vele, hogy úgy üzemeljen, ahogy el lehet várni (márpedig a TF103C-től ennél én sokkal többet vártam), zökkenőmentes futás, akkor még el is tudom nézni, ha nem frissítik a következő verzióra. Tényleg meglehet, hogy ez csak a mi példányunknál van, fogtam ki hibás alaplappal zsír új laptopot is(ami szintén Asus volt...), és érdekes módon a PC komponenseikkel soha semmi probléma nem volt. De mindegy is, vágódeszkának még jó is lehet. -
jojoker08
tag
Amilyen teljesítmény sikerült a rendszerből kihozni, egy fillért nem fogok még fizetni ezért a vacakért, 5 éve nem volt ilyen optimalizálatlan készülékkel dolgom. Inkább egy Chuwi, vagy Teclast lesz, amit a javítás árából fogok beletenni. Próbáltam már boot, recovery képfájlokat, ki is küldi őket, de fastboot után mindig FAILED felirat fogad a parancssorban...Szereztem USB-MicroUSB átalakítót is, hogy a sima billentyűzetemmel majd megoldom a kilépést a Biosból, lehet, hogy működne is(telefonommal jó volt), de még azt a nyomorult numlockot sem sikerült bekapcsolni, tehát nem fog összejönni az USB-s megoldás, lutrira meg nem veszek ~10000 forintért egy gyári dokkot.
-
Zsoxx
senior tag
Az enyém is elég lassan töltődik usb-vel.
ASUS AC dapter
Model: PA-1070-07
Input: 100-240 V, 0,25 A
Output: 5,2 V -- 1,35 A LPSMicro USB-s, mint ez:
https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/I/51djySNYPcL._SX425_.jpg -
MrCsiT
addikt
tenne fel kérem egy tulaj egy képet a gyári töltőről?
Olyat, amin látszik (lehet, 2 kép)
- a teljesítményadatokat tartalmazó matrica,
- a kábelvég, hogy akkor USB-s, vagy Asus csatlakozós, mint a régebbi Transformereké?hogy kiderülne, hogy az normális, hogy usb-n nem kap annyi áramot az eszköz, mint amennyit fogyaszt használat során, (vagy éppen csak minimálisan töltődik)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- SSD kibeszélő
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Okos Otthon / Smart Home
- GTA VI
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Samsung QE65QN95AAT - QLED TV - hez 100 Mbit-es Ethernet port bővítése?
- Gumi és felni topik
- Dacia topic
- További aktív témák...
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest