- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrCsiT
addikt
válasz
jojoker08 #1275 üzenetére
az eszköz root-jába felmásolva a zip-et, ha az nem azonos verzió a fent lévővel, és a fent lévő működik, és az arra elérhető frissítések telepítve vannak, a zip-et PC-ről másolva, azonnal szól a tab, hogy van új fw.. ennél egyszerűbb nem nagyon lehetne..
Ha alapból el sem indul, akkor valóban szervíz a vége.
Ne gondold, hogy csak azért, mert a teclast képes összedobálni egy marék hardvert, már mögöttük is meglesz pl. egy Asus 30+ év tervezési tapasztalata: nem véletlen, hogy nem egy új, 4 magos kínai csoda throttlingol, azaz, ha kérsz tőle teljesítményt, visszaveszi a procit, mert a hűtés kialakítása elégtelen.
Tele van sírva a net ilyenekkel, nem véletlen, hogy nem kínai tabot vettem!Az, hogy a Tiéd nem működik jól, az benne van. Minden gyártónál, sőt, akár minden szériánál.
Én feltettem az 5-ös droidot a tabra, erre elkezdett azzal szórakoztatni, hogy minden 2. indításra nem lehetett feloldani a képernyő lezárását. El van rontva? El. Lesz javítva? Háát.. inkább nem, mint igen.
Kikapcsoltam a képernyő lezárását, ennyit tudtam tenni vele.
Ettől még, az eszköz működik. Az persze tény, hogy a támogatás akár Asus, akár Samu oldalról helyenként siralmas (), de hát - welcome to the real world - avagy a fogyasztói társadalomban..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kuponkunyeráló
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Autós topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Hobby rádiós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Steam topic
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Pad Pro 8GB+256GB Silver
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab S9 FE+ eladó, nagyon keveset ment, mint az új, garanciális!
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan akku 100% 3 hónap jótállás!
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged