Új hozzászólás Aktív témák
-
cinikis
tag
A strix verzión is van felül, két oldalon az érintés érzékelő (ha jól tudom ultrasonic a neve)?
-
cinikis
tag
Honor Play em van és egyébként megvagyok vele.
DE ezt megláttam és konkrétan 4 órája teszteket nézek, de már a feleségemnek is átzavartam, aki megkérdezte "kérsz egyet Karácsonyra?" 😋
Honnan a leg olcsóbb? (ha ilyet lehet itt kérdezni) -
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
Feltettem a 800 ft-os védő üveget. Van előnye és hátránya is a gyárihoz képest.
Előnye: fél-fél mm-rel hosszabb és szélesebb, így nehezebb elvéteni a pontos felhelyezést, és a szegélynék sem érzi az ember az élét az ujja alatt.
Olcsóbb.Hátránya:
Sokat kell rá várni, ezért 2-3-at érdemes inkább egyből venni.
Mintha jobban tükröződne. -
Kasya
nagyúr
Meg is rendeltem két extra képernyővédő üveggel.
-
end0
csendes tag
-
end0
csendes tag
https://estore.asus.com/hu/rog/90ac04b0-bsc002-rog-phone-3-glass-/-antibacterial-glass-screen-protector-(zs661ks).html
1899 Ft
https://estore.asus.com/hu/rog/90ac0410-bcs001-rog-lighting-armor-case(zs661ks).html
17990 Ft
szállítás 5k, de nekem vmiért 7et vont le paypallal. 50k feletti rendelés estén ingyenes -
válasz
Darth_Revan #227 üzenetére
Wow mégis veszel ? Régebben nem jöttek be neked .
-
Kasya
nagyúr
válasz
Darth_Revan #227 üzenetére
Igen, van, gyárilag tudja a rendszer.
-
Darth_Revan
veterán
Sziasztok!
Meg tudná mondani hogy a rog phone 2-hoz hasonlóan itt is van e hivasrogzito vagy a xiaomihoz hasonlóan eu jogszabályok miatt eltávolítására került ? -
BiGg DoGg
csendes tag
válasz
Torony 1. #225 üzenetére
Így már érthetô: le van fóliázva a doboz (én így kaptam). Az enyémen nem láttam alapból kijelzôn védôt, ígyhát a fennebb említett-et vettem. Van benne magyar nyelv is, de személy szerint angolul használom
illetve azt is vedd figyelembe, hogy a tokok iszonyat drágák, amennyiben asus márkájút akarsz rá majd venni .
szívesen. Bármi kérdésed van még nyugodtan tedd fel. Illetve nekem a Strix edition van meg, ebben "csak" Snapdragon 865 van. Azt hiszem Kasya-nak a Snapdragon 865+os model van.
-
BiGg DoGg
csendes tag
Nem alienware, hanem alien surface. Ezt a mo-i linket találtam [link] . Esetleg keresgélj máshol, mert annyira nem vagyok tisztában a magyar siteokkal. Ez illeszkedik a kijelzôre elég szépen. Igaz van kb 1-2mm, amit nem véd a széleken, de jobb, mint a friss levegô.
Tokot még mindig nem találtam stockon. Asus.hu-ról akartam rendelni, de nem szállítanak RO-ba
-
BiGg DoGg
csendes tag
válasz
Torony 1. #221 üzenetére
Helló.
A helyedben én mindenképp helyi üzletben vásárolnám meg, márcsak a garancia miatt is, vagy legalább mo. területén lévô üzletbôl (igaz így drágább). Illetve olyan modellt keress, aminek a hátán Republic of gamers-t ír. Megszenvedtem mire találtam egy olyat, mert ahogy utána olvastam, a Tencent Games az kínai rom-al jön.
A "fóliázottan küldik"-re ha azt érted, hogy van rajta alapból védôfólia, akkor a válasz az nem. Személy szerint alienware-es üvegfóliát vettem rá.
Pöpec cucc. -
Torony 1.
tag
üdv.érdeklődnék, hogy jelenleg honnan érdemes megvenni a készüléket? a banggoodon nézegetem nagyon öket,mi a véleményetek?bontatlanul, fóliázottan küldik vajon?előre is köszi a válaszokat.
-
Kasya
nagyúr
válasz
BiGg DoGg #219 üzenetére
Van több tokom is (kb. mind). A Lighting Armor a mindennapos tokom, jól védi mindentől.
A Neon Aero nekem nem jött be, foleg hogy a hátlapot is részlegesen védi és nagyon vékony.Énhozzám egy hetesen jutott a készülék kb., így nem tudok az aksiról nyilatkozni. Nekem ilyen gondom nem volt.
-
BiGg DoGg
csendes tag
Köszi!
Még régebben használtam Moga kontrollereket, amikor játékokat teszteltem, de nem voltam én sem elragadtatva tőlük. Inkább használom a sima telefont.
Kunai 2-es nem lenne jó? Igaz azt nem lehet a telefonra csatolni, mint a 2-es model esetében.
Az este csapattam egy PUBG meccset, kipróbálván az AeroActive coolert. Nekem ez is tetszik, hiába blamálják néhányan, hogy nem hozza a xiaomi black shark coolerének szintjét. Ez legalább a telefonról is megy, nem csak külső áramforrásból
Az X mode csodálatos, és meglepő módon nem meríti olyan gyorsan az aksit, mint amire számítottam, még majd babrálok vele.
Amit tegnap tapasztaltam: 8%ról hírtelen 0-ra esett és ki is kapcsolt azonnal. Gondolom még az aksinak kell egy pár töltési ciklus, míg beáll.
Nálad nem volt hasonló tapasztalat az első napokban?
Másik dillema: egy tokot kellene beszerezzek, de nem találtam sehol stockon itt RO-ban. Lighting armor case-re fáj a fogam. Te vettél mellé másikat, vagy azt használod, mi a dobozban volt?
-
BiGg DoGg
csendes tag
Megvan a telcsi! Végül Strix edition-t vettem. Brutális, szép és kisebb, mint az előző telóm
pont jó.
-
törölt tag
Használta valamelyikőtök a képernyőt monitorra tükrözve?
-
Kasya
nagyúr
válasz
BiGg DoGg #213 üzenetére
Az akksi több mint jól bírja. Dual Sim, dual wifi mellett használom és auto képernyő frissitési frekvenia melett (illetve mindent max-ra állitva, ami a 60hz felett támogat, pl. Chrome).
Az üzemidőm több, mint fenomenális.Az üzemidőt a rendszer amúgy nem tudja jól mérni, mert a 80%-os lekorlátozást mindig úgy érzékeli, hogy sosincs feltöltve teljesen. Ezért erre a Gsam Battery progit érdemes használni.
80% mellett is úgy elmegy egy napot a telefon, hogy napi 2 óra aktív játék is van benne (plusz gps, spotify, push értesítések, stb). Az idle fogyasztása is jobbnak tűnik.
-
BiGg DoGg
csendes tag
Ameddig jól bírja az akksit (ez az egyik elsődleges szempont), addig nekem teljesen rendben van, hogy G-Cam-et kell használni, amúgy sem fotózok sokat, illetve 1000x jobb képeket csinál, mint a jelenlegi 3 éves, mid range chipszettes mobilom.
Fényerő nyugodtan kisütheti a szemeimet, amúgyis esténként lámpa helyett a mobil kijelzőjét használom fényforrásnak.
Az említett bugot, meg annak tulajdonítom, hogy a telefon képes üzemelni direkt a töltőről és ott nem kapcsol valami át, de ezt szoftveresen kellene orvosolják, főleg, ha tudnak is a dologról.
Remélhetőleg a következő kommentet már boldog tulajdonos ként fogom írni.
-
Kasya
nagyúr
válasz
BiGg DoGg #211 üzenetére
Javítottak szerencsére. A korábban laírtakat tartom, továbbra is nagyon elégedett vagyok vele. Ugyanakkor azért most már van pár negatívum is, ami jobban kijött.
Kamera: OIS nélkül xar fotozni...de tényleg. A Google Camera úgymond must have, ha az ember minőségi fotót akar. Sokkal jobb a HDR képessége.
Élhető a kamera, de a közeli fényképek esetén többet várnék. Jó fényviszonyok mellett viszont rendben van.
Kijelző:
Gyenge fényerőn is erős a féynerősség. Az a baj, hogy nekem a Samsung is erős volt, pedig az sokkal gyengébb fényerőre volt képes. Ahhoz képest ez este is "vakít".Egy bug van még, az a töltés. 100-ból 1-szer előfordul, hogy a töltő rádugása után a telefon kijelzi a töltést, de nem tölt. Az ASUS tud a problémáról, remélem hamarosan ezt is javítják.
A baj az, hogy annyira jó az energia menedzsmentje a telefonnak, hogy esetenként fel sem tűnik, hogy mondjuk 45%-ról cseppet sem töltött -
BiGg DoGg
csendes tag
Tervezek venni egyet, csak legyen Black Friday
, hátha elfogadható lesz az ára. Nincs sok kedvem kiadni egy szekér pénzt érte. Nehéz váltani egy Xiaomi Mi Max 2-esről, aminek bika üzemideje van.
El is olvastam az összefoglalód és mondhatni, hogy meggyőztél. Xiaomi Black Shark 3as lett volna a másik jelölt, de elegem van a Xiaomiból
Az egyetlen dolog, ami még visszatartott (a pénzen kívűl) az az alacsony fényerőn jelentkező 'black crush' probléma volt, de mikor láttam, hogy javították a frissítésben, megnyugodtam.
-
Kasya
nagyúr
Kicsit ures a topik. Senki mast nem csabitott el a telefon?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Drámai változások nem történtek, de nyertes csapaton nem is célszerű változtatni. A hardvert aktualizálták, lett néhány extra szoftveres feature, de van veszteséglista is. Viszont legalább rövid és aránylag érdektelen.
- Xiaomi 14T Pro 16/512 1év garanciával, Független!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 Pro 256GB Független Karcmentes/2028.04.28.gar./Akku 100%/p4248
- IPhone 8 Plus 64GB gyári független megkímélt új akku
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4245
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest