Új hozzászólás Aktív témák
-
BiGg DoGg
csendes tag
válasz
Torony 1. #225 üzenetére
Így már érthetô: le van fóliázva a doboz (én így kaptam). Az enyémen nem láttam alapból kijelzôn védôt, ígyhát a fennebb említett-et vettem. Van benne magyar nyelv is, de személy szerint angolul használom
illetve azt is vedd figyelembe, hogy a tokok iszonyat drágák, amennyiben asus márkájút akarsz rá majd venni .
szívesen. Bármi kérdésed van még nyugodtan tedd fel. Illetve nekem a Strix edition van meg, ebben "csak" Snapdragon 865 van. Azt hiszem Kasya-nak a Snapdragon 865+os model van.
-
BiGg DoGg
csendes tag
válasz
Torony 1. #221 üzenetére
Helló.
A helyedben én mindenképp helyi üzletben vásárolnám meg, márcsak a garancia miatt is, vagy legalább mo. területén lévô üzletbôl (igaz így drágább). Illetve olyan modellt keress, aminek a hátán Republic of gamers-t ír. Megszenvedtem mire találtam egy olyat, mert ahogy utána olvastam, a Tencent Games az kínai rom-al jön.
A "fóliázottan küldik"-re ha azt érted, hogy van rajta alapból védôfólia, akkor a válasz az nem. Személy szerint alienware-es üvegfóliát vettem rá.
Pöpec cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Drámai változások nem történtek, de nyertes csapaton nem is célszerű változtatni. A hardvert aktualizálták, lett néhány extra szoftveres feature, de van veszteséglista is. Viszont legalább rövid és aránylag érdektelen.
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- Samsung Galaxy Z Fold6 / 256 GB / 12 GB RAM / 1év Garanciával / Gyári Független
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest