- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nyakunkon a Dimensity 9500, már 2 nm-re feni a MediaTek a fogát
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- MIUI / HyperOS topik
- Az Apple bemutatta az iPhone 17-et
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
nemlehet
őstag
ROG= Republic of Gamer... Nagy piros betűkkel kb minden oldalon a GAMER szekció alatt szerepel egy ilyen gép. Tehát kár összehasonlítani egy irodai barebone-al ami céges beszerzésként még tök kedvezően el is számolható, le lehet írni az amortizációját stb...
Én évekig éltem több nyugati országban, dolgoztam együtt nagyon jól kereső emberekkel. Senki nem dobál be 1000 eurós cuccokat a felvágott mellé. Ha megtehetné akkor sem. Vagy azért vesznek drága dolgot mert szükségük van a tudására, vagy azért mert kell a megjelenéshez. Ennek tipukus esete amikor ultrabookot vesz egy manager.
Ez ráadásul túl csicsás is egy elegáns nappaliba. Nem véletlen viszonylag visszafogott mindkét konzol, azok szépen beolvadnak egy TV állványba a BD lejátszó, meg a beltéri mellett. Ez eleve függőleges elrendezésű, szerintem a TV állványok többségébe be sem fér rendesen.
Egy dedikált GPU-s extravagáns gamer gépet (akármennyire állítod, hogy erre nem úgy tekintenek) nem az átlag pénzügyi elemző Hans fog megvenni. Illetve akkor talán, ha aktívan játszik. De akkor vagy: Van fogalma a hardverekről és látja, hogy ennél kb mindennel jobban jár, VAGY: 1 játékkal játszik, amire megnézi egy fórumon mit ajánalak és abból megveszi a legolcsóbbat, mert minek költsön többet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Asztali PC , R7 5800X , RTX 3090 24GB , 32GB DDR4 , 960GB NVME
- Mini M4 garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- Félkonfig - MSI Z590 PRO WIFI / I7-10700K / 64 GB RAM
- 1440p/4K Gamer PC! 7600X + 3090 + 32 GB DDR5 + 1TB M.2 SSD + 750W Platinum + 360 AIO RGB
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060 (ELKELT)
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest