- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Xiaomi 12T Pro - kétszínű, mint a kétszázas
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
h-yle
addikt
A márkás gép nem "otthonra" való. Egy nagy cég inkább fizet 50% felárat a megfelelő garanciáért, mintsem spóroljon pár százezer (millió) forintot, de utána szórakozni kelljen a supporttal. Sőt, itt a support, és a név sokkal többet számít mint az összeszerelés, vagy a használt alkatrészek.
X cég garantálja, hogy itt Y teljesítményű gépek menni fognak 1-2-3 évig, és azok mennek is. Ez a lényeg. A többivel foglalkozzon az adott IT cég aki a gépeket szállítja.
Álltalában ez az X cég egy nagyobb vállalat, mint mondjuk a Dell, HP, Lenovo.
Persze adott esetben kisebb cégek is megcsíphetnek ilyen megbízásokat, és gondolom akkor jön be a képbe a fenti cikkben említett lap, mert a nagy cégek (eddigi tapasztalatom szerint) saját márkás lapokat használnak.
-
h-yle
addikt
Na erre voltam kiváncsi.
Nem kell leharapni a fejem.
Az otthoni gépemet én is magamnak rakom össze, csak oda kicsit túlzásnak érzek egy WS lapot, persze nem is az a fő munkagépem.
Azt tudom, hogy kisker, rak össze gépet, csak arra voltam kíváncsi ki az aki magának állít ilyet össze, és milyen célból.
-
h-yle
addikt
Ki az aki ws-t alkatrészekböl rak össze?
Meet mi megvesszük egyben a gépeket, és csókolon. Senki nem fog azzal legozni, hogy darabokbol gépet rakjon össze, már csak a gar miatt sem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Bomba ár! HP EliteBook 8470P - i5-3GEN I 4GB I 320GB I DVD I 14" HD I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged