- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
sokan. kezdő, feltörekvő vállalkozások, akik rá vannak utalva arra hogy kövessék a számítástechnikát. 25-30% különbséget nem lehet figyelmen kívül hagyni. nekem pl azt jelentette, hogy egy nagyobb munka elvállaláshoz szükséges gép árát éppen összetudtam szedni, amit pár héttel később a gép visszahozott.
pl a supermicro barebone-okat remekül ki lehet váltani minőségi pc alkatrészekkel és még a garancia is több rájuk... 300-350k helyett megáll 200-220k körül a lap+ház+táp+hűtő. a különbség meg egy proci ára.
-
Arpee78
senior tag
Van a PH-n egybe(márkás) gépes topik? A "milyen gépet vegyek" topik 99,9%-ban a legozásról szól. Az otthoni felhasználók valami oknál fogva nem vesznek márkásat, bizonyára meg sem nézik mint alternatívát, vagy ha megnézték a legós mellet döntenek. A rendszergazdák feltehetően egytől-egyig annyira képben vannak a márkás PC-k terén, hogy nincs szükségük fórumon tájékozódni.
Személy szerint ha az én igényeimnek megfelelően összeállított márkás gép létezne akkor azt venném, amennyiben elfogadható a profi összeszerelés/tesztelés felára (~10%).
Új hozzászólás Aktív témák
- Tuningmesterek, teszterek, figyelem! Itt a Thermal Grizzly spéci tesztpadja!
- Üzleti vita és megbeszélés
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-roller topik
- Proxmox VE
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Bezámítás! Gigabyte G5 KC Gamer notebook - i5 10500H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! MSI A320M R3 4100 16GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050Ti 4GB Zalman T7 NBASE 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest