- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Google Pixel topik
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Sokat fejlődött a Tecno belépő ajánlata
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
Új hozzászólás Aktív témák
-
adm
őstag
sokan. kezdő, feltörekvő vállalkozások, akik rá vannak utalva arra hogy kövessék a számítástechnikát. 25-30% különbséget nem lehet figyelmen kívül hagyni. nekem pl azt jelentette, hogy egy nagyobb munka elvállaláshoz szükséges gép árát éppen összetudtam szedni, amit pár héttel később a gép visszahozott.
pl a supermicro barebone-okat remekül ki lehet váltani minőségi pc alkatrészekkel és még a garancia is több rájuk... 300-350k helyett megáll 200-220k körül a lap+ház+táp+hűtő. a különbség meg egy proci ára.
-
Arpee78
senior tag
Van a PH-n egybe(márkás) gépes topik? A "milyen gépet vegyek" topik 99,9%-ban a legozásról szól. Az otthoni felhasználók valami oknál fogva nem vesznek márkásat, bizonyára meg sem nézik mint alternatívát, vagy ha megnézték a legós mellet döntenek. A rendszergazdák feltehetően egytől-egyig annyira képben vannak a márkás PC-k terén, hogy nincs szükségük fórumon tájékozódni.
Személy szerint ha az én igényeimnek megfelelően összeállított márkás gép létezne akkor azt venném, amennyiben elfogadható a profi összeszerelés/tesztelés felára (~10%).
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple Macbook Pro 14" (2024) - M4 - 16GB/512GB (mw2u3sl/a) Asztrofekete - Garancia - 18 Ciklus
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged