- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi SIM-ek itthon
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gojko.m
senior tag
Nem biztos hogy ez a látvány fogadja. Attól függ melyik AMP (r8) firmware-t teszi fel, ill. melyik skin-nel használja.
Ugyanis ezeknek az új vonalas AMP fw-eknek az az érdekessége, hogy van bennük egy skin választó alkalmazás. Viszont a skin módosítása nemcsak annyit takart, hogy lecseréled a hátteret és az ikonokat, hanem olyan mintha egy másik fw-t tennél fel: megváltozik a lejátszó tudása.
Használhatsz pl.: HD2, POHD (A.C. Ryan PlayOn!HD), IconBit skineket. Vagyis a skin választást követően, ezen lejátszók firmware-nek megfelelően fog kinézni és viselkedni az ASUS R1/R3.
-
-Speedy-
csendes tag
igen, mindkét porton ez a jelenség. a vinyón 2 usb csatlakozó lóg, a vékonyabb kábel a plusz energiaellátás miatt van, csak ha szükséges. kipróbáltam minden variációt a keábelekkel, aztán laptopon újraformáztam, de ugyanaz.
pc-ről másolva tökéletes minden, de az oplay nem látja.
amúgy érdkes, hogy a bootcode-t nem mutatja meg, ha a leírt módon (stop aztán play a főmenüben) próbálom. máshogyan nem lehet előcsalni?
belső menüben megtaláltam, h a bootcode vége 18. vajon segítene, ha erre feltenném az 1,38-as fw-t ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hónap jótállás
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Cooler Master 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest