Hirdetés
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Megjelent a OnePlus 13T
-
Mobilarena
ASUS O!Play és moServices összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyini
újonc
ÜDV Mindenkinek!
Van egy R1- médialejátszóml nemtudok otthoni hálóztra feljelentkezni,egyik napról a másikra .Nemtörtént változtatás sem a gépen sem a média lejátszón.Jeszót kér. Ebben kérném a segítségüket. -
vonalzoo
csendes tag
válasz
gojko.m #4933 üzenetére
Köszönöm a linket, sikerült is. Sőt, úgy belelkesültem, hogy újra kipróbáltam Ubuntu alól, és most sikerült végre, előtte hetekig kínlódtam.
Viszont van egy gondom: észrevettem, hogy a fájlok nem ABC-sorrendben, hanem össze-vissza vannak. Sorozatnál pl. először a 8. majd a 20. rész, stb. De csak a hálózaton keresztül, USB-n nem.
A szerveren az adott könyvtárbankiadtam a "touch ./*" parancsot, át is írta az időbélyegüket, de a lejátszón így is ugyanaz a sorrend(etlenség).
Köszönöm, ha valaki tud segíteni. -
MarQs
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4944 üzenetére
Bár működnie kéne a módszernek, de nálam így akadt meg az R3 Air a "Preparing for update. It takes few seconds" feliratnál. Egyszerűen nem csinál semmit a vas, nem lép tovább, a három LED az elején (POWER/WIFI/STORAGE) meg csak folyamatosan világít.
Most bújom az netet, hogy miként is kell újra életet lehelni a motyóban soros kábellel... melós lesz.Ha bárkinek akad némi tanácsa, szívesen fogadom!
-
Btel
tag
válasz
Köszönöm mindenkinek!
Este próba,csak menni fog vagy így vagy úgy.
-
Warter
addikt
válasz
Ha gyáriról gyárira frissít valaki, akkor felesleges a reset gomb. A menüből 1xűen lehet frissíteni.
-
GZoli7
senior tag
Nem ismerem az Air-t, de ha hivtalos firmware-t akarsz feltenni, csak újabbat, akkor szerintem ott kell lennie a frissítési leírásnak is. Elképzelhető, hogy ott is működik a pendrive -> reset gomb nyomvatart -> adapter bedug kombó.
A felirat így nem nagyon fog működni. Úgy kéne, mint pl. számítógépen. Felirat neve megegyezik a film fájlnevével és ugyanabban a mappában van. -
Btel
tag
Sziasztok,vettem használtan egy Airt és van vele pár "gond" pl nem viszi a wmw-t.aztán megnéztem van frissebb firm és nem tudom, hogy rakjam fel,a harmadik, hogy ha pl feliratos a film nem látja a feliratot.
Nem tudom, hogy miért.Vagy mi a szentírás? külön mappában van a felirat ugyanazon a néven és Subtitles a mappa neve.
Tök alap leírás nincs esetleg? tök banális de valahogy nem jöttem rá mi jó neki.
Előre is köszi! -
gojko.m
senior tag
Tudtommal, a putty-n keresztül (soft reset) sem tudod elkerülni a pendrive használatát.
-
F34R
nagyúr
Putty-n keresztul hogy tudom a legujabb r12-es firmware-t felrakni?
sajnos most nincs nalam pendrive.
-
MarQs
senior tag
válasz
gojko.m #4932 üzenetére
Köszi a tippet! Két pendrive-val próbálkoztam, de egy harmadikkal is bepróbálkozok majd! Valami tuti az USB port körül lehet, mert az amp_r8 pohd eleve hülyén kezeli azt R3 Air esetén: pendrive-ot rádugva wifi adapterként is érzékeli (csak így működik a wifi) és elég lassan is követi le a rendszer a csatlakoztatást.
-
Strauss
senior tag
4930 ra vki ?? sürgős lenne.....
-
gojko.m
senior tag
válasz
vonalzoo #4931 üzenetére
Asus O!Link Lite: OLink_utility_v.1.001.rar
-
vonalzoo
csendes tag
Sziasztok!
Valaki fel tudná valahová tölteni az 'asus o link lite' nevű programot? Sehol nem találom...
Köszi -
Strauss
senior tag
Sziasztok!
vásárlás előtt állok , mivel mér egyszerűen elegem lett a blu ray/ dvd player által kiírt nem ismert/ támogatott / nem tudom lejátszani - és stb. üzenetekből. Nem kell , h sokat tudjon lejátszás wifin + pendriven keresztül. 2 cuccost néztem ki - az érdekelne , h melyik a jobb - Asus o play air vagy a mini plus :?
Előre is thx-
-
MarQs
senior tag
Sziasztok!
Egy R3-as vasat próbáltam frissíteni amp_r8 pohd-ról (A.C Ryan GUI) először a legfrissebb gyárira (1.29P), aztán a legújabb custom amp_r12_vrtn_r7 verzióra, de a gyári esetén nem történt gyakorlatilag semmilyen változás, az amp_r12_vrtn_r7 után pedig megragadt a folyamat a "Preparing for update. It takes a few second" üzenetnél.
Feltúrtam a netet, próbálkoztam néhány megoldással (soft & hard reset), de egyik sem vitt előrébb. Ha tudtok, dobjatok meg néhány tippel... nekem már túl sok minnden kavarod a fejemben.
Előre is köszi! -
Sakab
senior tag
Közbe googliztam meg fórumoztam, ha jólértelmeztem akkor kódolástól függ h játsza-e mert van olyan kódolás nem tudom mi a neve amikor mind 2 képet egyszerre küldi ki és ehhez már az 1.4es HDMI kell. De amik neten vannak azokat elvileg vinnie kéne, ezt majd sajnos csak fizú után tudom tesztelni
Viszont megint elakadtam, 3órája kinlódok, de nem jutottam előrébb. Fent van a HD2 fw + meg a muservice...Routerra szépen felvan dugva az R1 ami ki is tud menni a netre, ill van egy macbook amin OSX fut. Hiába osztom meg a mappákat, hiába adok teljes hozzáférést az R1 nem látja. Nincs vkinek vmi tippje ötlete miként tudnám összehozni az OSXes megosztásokat az R1el?
-
Sakab
senior tag
Sziasztok, Van egy R1-em amit normális TV hiányában eddig nem használtam viszont pár héten belül jön az 50es 3D-s LG. Kérdésem az lenne, egyszer, hogy képes e lejátszani torrent oldalakról leszedett 3D-S tartalmakat? Illetve tudom, hogy hardveresen gyenge, de van e rá valami FW vagy mod vagy bármi amivel ha rákötök fixen egy Satás vagy usb-s HDD-t akkor tudjam használni torrentezére úgy hogy legalább 5-6 MB/s el tudjon lefele tölteni, és tudjon vissza seedelni is. Olvasgattam a muService-ről, hogy abba van több torrent kliens, de még kipróbálni nem tudtam.
Amugy a HD2 vagy a TV Pro-nak már erősebb hardvere van amivel belső hálózaton tudna oda vissza másolni 5-6Mb-vel? Válaszotok előre is köszönöm. -
MarQs
senior tag
Sziasztok!
Gyors kérdés: az A.C.Ryan-es firmware-re gond nélkül vissza-, ráhúzható a gyári firm a szokásos módon? Így érkezett a motyó (HDP-R3)!
Vagy esetleg egyből a legfrissebb patch-elt verzió, 1.26P?
A bootcode-ot ellenőrzésnél stop majd play gombkombóra nem dobja fel a rendszer, de gondolom frissebb lehet, mint a 17-es, ha A.C.Ryan-esre lett flesselve... -
MarQs
senior tag
válasz
Kicsirics77 #4918 üzenetére
Köszi a gyors választ!
Még egy lépéssel közelebb a vásárláshoz... -
MarQs
senior tag
Sziasztok!
Érdemes manapság beruházni egy (használt) ASUS O!Play Air HDP-R3-ba? Nagy elvárások nem lennének vele szembe: játssza le, amit tudnia kell és csatlakoztatható legyen a helyi hálózatba.
Láttam, elérhető hozzá custom firmware is - ez már csak hab a tortán. -
marilllyo
veterán
válasz
lacus.kalla #4912 üzenetére
Esetleg ebay. Ott tuti van.
-
gojko.m
senior tag
válasz
lacus.kalla #4912 üzenetére
1. Érdeklődj a szervizüknél: +36-1-505-4561
vagy
2. Ha hálózatba van kötve a lejátszód és van rajta moS3, akkor átmenetileg használhatod a Capture TV screen modult. Igaz, hogy elég lassú és csak a számítógép mellett ülve használható, de jobb mint a semmi. -
lacus.kalla
csendes tag
Sziasztok!
Elveszett a távirányítóm az o'playemhez tudnátok segíteni hol tudnék venni hozzá? Jelenleg egyik apróhirdetési oldalon sincs.
Köszönettel Lacus.
-
benga83
csendes tag
válasz
gojko.m #4910 üzenetére
Köszi az infót "Az újra indítást inkább a moS3 beállítópanel menüjéből próbálom meg! "
Nem vagyok egy nagyhatalom ezen a területen.
böngészőben a moS3 beállítópanelen a telepített modulok listáján nem szerepel a youtube modul pedig előtte telepítettem, A lejátszón az alkalmazások közt ott nincs a youtube modul ikonja, na de ami késik nem múlik
Köszönöm a segítséget.
Szép estét!
-
gojko.m
senior tag
válasz
benga83 #4908 üzenetére
Mit takar nálad a 'Készülék újra indít, semmi'? Kifejthetnéd bővebben.
A böngészőben a moS3 beállítópanelen a telepített modulok listáján szerepel a youtube modul? A lejátszón az alkalmazások közt ott van a youtube modul ikonja? Ha igen, akkor elindul? Elindul a modul, de a videókat nem játsza le?
Szóval, lehetnél konkrétabb. Az újra indítást inkább a moS3 beállítópanel menüjéből próbáld.
-
marilllyo
veterán
válasz
olizatriznyá #4904 üzenetére
Azon csak 1 USB van. Viszont kipróbáltam a saját médialejátszómon. Ez egy HImedia. Nem emlékszem pontosan a típusára de full ugyanaz mint az O!play mini. Nálam ugyanúgy befagy a vinyó.
DE! A menüje ugye olyan, hogy van Filmek, képek...stb. Rádugom a vinyót és elkezdi scannelni. Simán a "Filmek" részből engedi játszani...semmi gond...ellenben a filekezelő-re lépve kifagy.
Nem tudom érthető voltam-é... -
benga83
csendes tag
válasz
gojko.m #4906 üzenetére
Siker!
Na jó félig. Mert fel van telepítve amit írtál amp_r12_vrtn_r7 és már az itt http://prohardver.hu/tema/re_asus_o_play_mindenevo_multimedias/hsz_4169-4169.html lévő utasításokat csináltam, youtube megkeres, youtube megtalál, telepít és semmi. Készülék újra indít, semmi.
(újraindít=kikapcsolom, bekapcsolom) Mit basztam el? De a hálót látja, fimet azon keresztül tudok nézni de most a youtube lett volna a fontos. A segítséget előre is köszönöm. Szép napot!
-
gojko.m
senior tag
válasz
benga83 #4905 üzenetére
Az általad említett sites.google.com/site/asoplay/ oldal nagyon jó kiindulás volt. Nagyon hasznos leírásokat lehet ott találni. Viszont az utóbbi időben nem frissítik, így van néhány idejétmúlt dolog is. De ami még kell, azt megtalálod a különböző fórumokon, pl. ebben a topicban.
Következzen néhány link (a tőlem megszokott módon
)...
Legfrissebb firmware-eket, amik moS3-at is tartalmaznak itt találod: New line of FW - AMP (r12) (telepítsd pl. ezt: amp_r12_vrtn_r7)
Ha ragaszkodsz a HD2 felülethez, akkor itt találsz infót a felszín (GUI) váltásról.
A YouTube modul telepítését már korábban itt leírtam.
-
benga83
csendes tag
Sziasztok! Van Asus O!Play HDP-R1-em mivel nem vagyok számítógép zseni így jelentem, h sikerült frissítenem az eszközt. (Előtte a sokat kellett olvasnom hogy milyen beállítások, roter, telnet pity, botecode s még sok minden amit itt hallottam olvastam elsőnek és nem tudtam elképzelni mi az.) SIKER! Eddig feltettem a https://sites.google.com/site/asoplay/frissites-menete oldalon letölthető HDP_R3_FW_121PAL_BOOTCODE_23.zip és most ez van rajta. Lennének kérdéseim.
Letöltöttem a moS managert de nem találja a lejtászót, ill HD2 fw-t hol tudom letölteni mert az már nem elérhető. De a legfontosabb nekem a Youtube lenne, azt szeretném használni azt hogy tudom beállítani? Válaszotokat előre is köszönöm. Remélem fel is fogom majd.
Szép napot!
-
marilllyo
veterán
válasz
Kicsirics77 #4902 üzenetére
A vinyóé? 2,5-ös noti vinyó. A gépé? Nem hiszem. Mondom ...minden mást tökéletesen beolvas.
-
marilllyo
veterán
Sziasztok!
Van egy Asus O!play mini medialejátszóm és az a hiba lépett fel, hogy az 1TB-s külső HDD-t rákötve kifagy az egész. A kép megmerevedik és se kép se hang pedig még csak a menüben lépnék rá a vinyóra. Film választásig el sem jutok. Eddig működött. Tegnap kezdte el.
A számítógép tökéletesen olvassa a vinyót illetve a médialejátszó is tökéletesen olvas egy másik külső 120GB-s HDD-t, memóriakártyát. HDD sentinellel is ránéztem. 100%
Van valami ötletetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kipróbáltuk a Realtek ígéretes, új médiaprocesszorára épülő hálózati lejátszót.
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 5G 256GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Kingston KC2000 500GB M.2 PCIe (SKC2000M8/500G)
- Nagyon különleges Lenovo laptop!! (i7, HD4600 + Nvidia GT755M + GT755M, SSD, cserélhető VGA, SLI!!)
- Videokártya Hűtés Segéd 92 - 120 mm Ventikhez / 3070 3080 3090 4070 4080 4090 Ti Super / AMD-hez is!
- 9700x februári vásárlás,foxpost az árban
- Gran Turismo 7 - PS4
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- AKCIÓ! DELL OptiPlex 3050 asztali számítógép - i5 7600 16GB RAM 256GB SSD GTX 1650 4GB GDDR5
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest