- Apple Watch
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
bordi10
senior tag
én EZT vettem hozzá, csak ajánlani tudom....az a sok kis bogyócska bevédi belül ha esetleg esne
"Bubble Protector ® „Buborék védelem” - a speciális technológiájának köszönhetően rugalmas, védelmező szivacsos párnácskák fokozzák tabletjének magas minőségű védelmét.
A kettős cipzáras megoldás a könnyebb nyithatóságot segíti, hogy bármikor könnyedén kézbe vehesse tabletjét vagy ugyanilyen egyszerűen el is tegye azt, ugyanakkor természetesen a Gerilla tok itt is gondoskodik megfelelő védelemről: külön bevarrt szivacsozott csík óvja tabletjét a cipzár karcolásaitól." -
Chance
tag
Azzal viszont nem árt tisztában lenni, hogy az előlapot semmi sem fogja a kijelzőhöz (vagyis a pici mágnes, ami a készenlétet kapcsolgatja, az megpróbálja, de kevés hozzá), szóval ha az oldalára fordítod a tokot, kinyílik a fedlap és pont a legsérülékenyebb kijelzőt nem védi.
Ettől függetlenül jó kis tok, jó anyaghasználat, de ezt nem árt tudni... -
disy68
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Microsoft Surface Pro 7 - Újszerű, dobozban, gyári töltővel, billentyűzettel
- iPad Pro M2 12,9 wifi hibátlan 5 hónapos
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Samsung Galaxy Tab A8 (2021) , 3/32 GB,
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest