Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
Ki milyen microSD(HC) kártyát használ? Most tervezek venni, mert a valahonnan megmaradt 8GB-os nem nagyon elég FullHD filmekre, sőt, a belső memből fennmaradó kb 7 GB se.
32 GB-osat néztem, kérdezgettem más topicokban, hogy milyen sebességosztályút érdemes ilyen géphez venni és az Android szakmai topicban, illetve a Tabletes topicban is azt írták, hogy Class 6 az aranyközépút, mert Class 4 az még lassú, de Class 10 már belassulhat az Android rendszer kis fájlokkal dolgozó mivolta miatt.
Azonban jöttek visszajelzések, pl Class 10-est használótól, hogy Class 4-esnél sokkal gyorsabb, meg egy UHS-I-est használótól, az is megerősítette azt, hogy semmi lassulás nem tapasztalható ekkora sebességnél. Most a Tabletes topicban is írták, hogy vki Galaxy Camerát használja UHS-I-gyel és semmi lassulást nem tapasztalt.Ezért is gondoltam egy ilyet venni, ha már 1200 Ft-tal drágább a sima Class 10-esnél, bár utóbbihoz még kártyaolvasót is adnak, adapterrel együtt... Nem tudom eldönteni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Sugárkövetés nélküli sugárkövetés felé menetel az új PlayStation
- Leállítja a legjobb CPU-hűtőinek szállítását az AMD
- YouTube
- Fotók, videók mobillal
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motoros topic
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6 - Fókuszban a PC-s kiadás
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3209, 94% Akkumulátor
- AM 4 alaplapok! Kamatmentes rèszletre is!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest