- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A41 - a matek nem stimmel, a méret igen
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
ot93
senior tag
Én meg azóta kitaláltam, hogyan kell recovery menübe belépni majd resetelni:
Tehát kikapcs, majd power & "hangerő le" → majd asus logonál a power gombot el kell engedni aztán ha eltűnik → hangerőt is el lehet engedni...
Pár mp múlva bejön egy menü ahol a hangerő gombokkal léptetve kiválasztjuk, hogy "Recovery mod" aztán power gombbal leokézzuk...
Pár másodperc és bejön egy zöld droid alatta, hogy "Hiba" → ekkor power gomb majd egyszer "hangerő fel" aztán egyből bejön a menü... írtak korábban olyat is valaki, hogy a két hangerő gombot kell váltogatva, de tény, hogy most így lehet elő hozni... ezután ugye értelemszerűen kiválasztjuk, hogy resetelni akarjuk, majd ha végzett akkor reboot system vagy valami ilyesmi de innen már egyszerű :-)Mondjuk ettől sem lett nekem sokkal jobb :-/
Új hozzászólás Aktív témák
ma Kedvező árú táblagépet teszteltünk le, amely 64 bites Intel rendszerchippel kíván az alsó-középkategóriának odapirítani.
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
- Országos! KÉSZPÉNZES - UTALÁSOS VIDEOKÁRTYA FELVÁSÁRLÁS! Korrekt áron! NVIDIA!
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest