- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Fotók, videók mobillal
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Redmi Note 8 és 8T
Új hozzászólás Aktív témák
-
kkdesign
senior tag
válasz
Ben.95XD #412 üzenetére
Itt találod visszaolvasva asszem, hogy új kernel jött, amivel már a régi rom nem oké, így nem menne fel. Sideloados telepítéssel adb-n az asus saját recoveryben hibát dob a honlapi rom, szóval várhatunk a mi jó ASUS istenségünkre hogy áldjanak meg downgrade vagy jó 5.1es rom lehetőséggel
-
khalox
őstag
válasz
Ben.95XD #378 üzenetére
De lehet, ugyanazzal a módszerrel, ahogy a 4,4-es ROM-okat downgradel-ni, ahogy itt írva van. Teljesen ugyanez a módszer, csak itt a SuperSU telepítésére használja.
Nem szoktam rosszat mondani az Asus.ra, de ezzel az eszközzel most rútul elbántak a frissítésükkel. A legnagyobb gond az, hogy nem is lehet visszacsinálni. Dzsunka gyártók rossz emlékű gépeit idézik, inkább ki se adták volna. Korábban az árelőny mellettük szólt, de most már ez sem igaz (Bár a ME181C a minap akciós volt(?) az eMag-ban, 34000 körül elgondolkodtató).
-
khalox
őstag
válasz
Ben.95XD #376 üzenetére
Aki kézzel szeretné a letöltött gyári ROM-ot újrarakni, az leggyakrabban ezzel a módszerrel ért célt abban az esetben, ha recovery-ből nem sikerül az újrahúzás.
Én megálltam a 4.4-es verzió legutolsó OTA frissítésekor, ami a 201-es, szóval nem próbáltam azt, amit ott leírnak. Downgrade-elni ezzel a módszerrel sem lehet.És igen, eléggé hajmeresztő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung s10 ultra tab 256 wifi+cellular
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest