- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
edipqe
senior tag
nekem msi gx610em van,
ha filmezek 2 órát bír(vonat, busz, hév, ágyban otthun), ja játszok játéktol függően minimum 1 órát bír (ami hát tényleg lófityisz,de még mindig jobb mint psp-t buzulni, ami játékélményben annyit ér mint ha tetriszeznék).
és 280 ért vettem (msi táskával és msi egérrel ami vjában a4tech gamer egér), sztem ez nem sok érte, nem a gazdagok játéka hanem az átlag emberé, a gazdagok játéka ugyan ez swarowsky kristállyal kirakva (kétszer ennyibe kerül, és ugyan azt tudja, csak bling-bling)
szerintem a csorók 120 alatt vesznek notit,
az átlag ember 120-350 között
a gazdagok, ahogy te fogalmaztál, megsugom, hogy hozzá se nyulnak egy 300k-s notihoz!
Ámen -
rumos14
nagyúr
ezzel tökre egyetértek, ezért is választottam "ósdi" 1280*800-as felbontást a Dell Vostro-mhoz. Nekem elég, és a játékok is (relatíve) jól mennek natívban.
és igen, a kijelző sajnos elmarad a korábbi asztali gépemhez használt 3 éves Acer TFT-től, de akkor megnyugodtam, hogy ez így rendben van.
szóval egy ilyen notit venni durva, de aki megteheti, csak hajrá. -
simonzé
addikt
A notik kijelzők minőségi hátrányát alá tudom támasztani. Munkahelyi gépm egy Dell Latitude D620 benne egy 14 collos TFT LCD. Na ez a csoda olyan színeket produkál, amik még csak halkan köszönő viszonyban sincsenek a rákötött 17 collos szintén DELL külső kijelzőn láthatóval. A notit tökéletesen szemből nézve a felül és alul látható amúgy homogén pl. citromsárga simán átmegy narancsba. Ez egy színkódolt mezőkkel rendelkező excel sheet esetében folyamatos fejmozgatást is jelent, mert nem egyértelmű hogy a pirosnak látott mező az valójábam narancs, piros, vagy esetleg okkersárga.
A két kijelzőt egymás mellé téve feltűnő hogy a fekete alapú háttérkép a külső kijelzőn láthatatlanul fekete, míg a notin egy nagyon fura középszürke. És nem segít rajta a kontraszt/fényerőállítás sem.Szerk: OFF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Napelem
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Trollok komolyan
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- T14s Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Újszerű Apple MacBook Air 13.6" (2024) - M3 - 68 Ciklus- 8GB/256GB (MRXN3MG/A) Asztroszürke - MAGYAR
- ZBook Power 15 G10 15.6" FHD IPS i7-13700H RTX A1000 32GB 512GB NVMe gar
- Nitro AN515-44 15.6" FHD IPS Ryzen 5 4600H GTX 1650 16GB 512GB NVMe gar
- MacBook Pro 14 M2 MAX 4(!)TB SSD 32GB RAM HUN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest