Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomics
addikt
Kíváncsi vagyok, hogy meddig bírja az a 2 nyomorék nyák ami a kijelzőt tartja
Egy 150 ezres r61ibe ha bele tudnak tenni 3 nyákot amiből 2 fém akkor egy ilyenbe miért nem? -
zlin
tag
Attól, hogy vmit játékra terveznek, miért kell, hogy villogjon ? CsilliVilli ? 5kiló
"a súly a megbízhatóság jele.." - blöff -
domi007
őstag
Gyönyörű, és király.
Árról pedig kuss, az ilyen notit csak megnyerni lehet, megvenni nem.
DOMy
-
edipqe
senior tag
válasz
Darth_Revan #38 üzenetére
hogy minek nevezzük, lényegtelen, az viszont nem változik, hogy ha teszem azt az ölembe akarom venni, nem szeretném, ha ilyen böhöm lenne.
Kicsit olyan a designja mint az sztk-s szemüvegegnek -
edipqe
senior tag
nekem msi gx610em van,
ha filmezek 2 órát bír(vonat, busz, hév, ágyban otthun), ja játszok játéktol függően minimum 1 órát bír (ami hát tényleg lófityisz,de még mindig jobb mint psp-t buzulni, ami játékélményben annyit ér mint ha tetriszeznék).
és 280 ért vettem (msi táskával és msi egérrel ami vjában a4tech gamer egér), sztem ez nem sok érte, nem a gazdagok játéka hanem az átlag emberé, a gazdagok játéka ugyan ez swarowsky kristállyal kirakva (kétszer ennyibe kerül, és ugyan azt tudja, csak bling-bling)
szerintem a csorók 120 alatt vesznek notit,
az átlag ember 120-350 között
a gazdagok, ahogy te fogalmaztál, megsugom, hogy hozzá se nyulnak egy 300k-s notihoz!
Ámen -
edipqe
senior tag
csak nekem tunik ugy, hogy kicsit vastagra sikerült?
-
rumos14
nagyúr
válasz
[CS]Blade2 #32 üzenetére
megnézném élőben, de inkább levennék pár beállítást és hagynám a felbonást, nminthogy csökkentsem.
-
[CS]Blade2
addikt
Nem mindnél! Nekem például gamer msi notim van, és 1680x1050 a nativ, de szép a kép ettől kisebb felbontásban is
Teszből:
Amiről még mindenképpen érdemes szót ejteni az a remek kijelző. Láttunk már az MSI-től több gyenge kijelzőt is, ám a GX710-é a jobb TN panelek egyike, amit notebookokba pakolnak. Ráadásul a nem natív felbontásokat is szépen jeleníti meg, meglehetősen éles képet biztosítva. -
X Factor
addikt
wow, lenne ilyen designal 15.4-es noti vmi átlagos, 150k körül, le is cserélnéma fujit.
-
lúzer
veterán
brutál!
-
H.O.D.
senior tag
Idióták, komolyan mondom. Tegyünk bele nagyobb VGA-t, de akkor tegyünk bele nagyobb kijelzőt is! Nehogy ki tudja hajtani az a szerencsétlen... Aki meg 17"-en Full HD-ra pörög, az megérdemli.
Szerk: Ijk: ott az igazság
-
rumos14
nagyúr
ezzel tökre egyetértek, ezért is választottam "ósdi" 1280*800-as felbontást a Dell Vostro-mhoz. Nekem elég, és a játékok is (relatíve) jól mennek natívban.
és igen, a kijelző sajnos elmarad a korábbi asztali gépemhez használt 3 éves Acer TFT-től, de akkor megnyugodtam, hogy ez így rendben van.
szóval egy ilyen notit venni durva, de aki megteheti, csak hajrá. -
simonzé
addikt
A notik kijelzők minőségi hátrányát alá tudom támasztani. Munkahelyi gépm egy Dell Latitude D620 benne egy 14 collos TFT LCD. Na ez a csoda olyan színeket produkál, amik még csak halkan köszönő viszonyban sincsenek a rákötött 17 collos szintén DELL külső kijelzőn láthatóval. A notit tökéletesen szemből nézve a felül és alul látható amúgy homogén pl. citromsárga simán átmegy narancsba. Ez egy színkódolt mezőkkel rendelkező excel sheet esetében folyamatos fejmozgatást is jelent, mert nem egyértelmű hogy a pirosnak látott mező az valójábam narancs, piros, vagy esetleg okkersárga.
A két kijelzőt egymás mellé téve feltűnő hogy a fekete alapú háttérkép a külső kijelzőn láthatatlanul fekete, míg a notin egy nagyon fura középszürke. És nem segít rajta a kontraszt/fényerőállítás sem.Szerk: OFF
-
JoeYi
őstag
ez desktop noti, szóval kár nyavajogni az akksis üzemidőről, kb arra elég, hogy normál rendszerleállítást csináljon az ember, ha elmegy az áram.
Ami nagyobb baja lehet, az a hangja. Asus sose volt jó, ha a hűtés hangerejéről volt szó. Komojabb szívbaj nélkül beleraknak egy sugárhajtóművet, ha az kell a megfelelő hűtéshez, márpedig ehhez kelleni fog...
-
cucka
addikt
válasz
Darth_Revan #19 üzenetére
nem rossz, csak már elavult, az sli ha jól tudom, még mindig nem működik minden játék alatt, sőt gyanítom, fogyasztásban is jobb az 1 darab 8800m, mint a 2 darab 8700m.
-
Ijk
nagyúr
Mivel a vga nem fog bírni az 1920x1200-as felbontással, minden játék akadni fog majd rajta. Tehát játékra kb alkalmatlan (Visszavett felbontás játszik). A notik kijelzői számomra még most is katasztrófálisak (persze otthon spva monitorom van), nagyon rosszak a beteikntési szögek, ráadásul mai divat szerint jó kis tükrös felület miatt egy kis háttérfény is idegesítő. A full hd-hez a monitor túl kicsi, és a gép is zabálja az erőforrásokat, akksi aligha bírja sokáig.
200-300k-ért a régebbi játékokkal LANozni, esetleg vonaton filmet nézni talán megérné (bár nekem még úgysem). Gazdagok játékszere, ami 2 év alatt elavul. -
cucka
addikt
válasz
Darth_Revan #17 üzenetére
ki kell szórni valahogy a beragadt készleteket, már kanyarban van a 9000-es sorozat, meg amúgy sem volt túl sikeres sorozat az a 8700m.
-
Darth_Revan
veterán
Nem is tudtam, hogy még tesznek 8700M GT SLI-t új laptopba
Tudása szerint az ára kb 400-450e Ft lesz külföldön, Magyarországon pedig 800-900e -
Esmein
nagyúr
Csinos kis dtr, sokkal kényelmesebb ezt cipelni, mint a ct dragont, meg a 22-es wide tft-t lanra
-
simonzé
addikt
A hírben szerepel valami másodlagos kijelző. Ezt mutassátok már meg, mert én nem találom...
-
Csuki
csendes tag
Először arra gondoltam milyen jó is lenne egy ilyen csúcs laptop, mert amikor LAN partizunk nem kell annyi mindent cipelni (a bazi nagy gépet + kijelzőt + kábeleket)
Aztán rájöttem, hogy ha erre lenne ennyi pénzem, akkor inkább összeállítanék egy nagyon ütős gépet, a maradékból, pedig a DHL szállítását finanszíroznám
Na de ennyi nem lesz, úgyhogy marad a cipelés és a szerényebb konfig.
csüccs -
gliskard
senior tag
...na ezt a tudást egy iMac-hez hasonló házba besajtolhatnák az iMac-böl kiindulva erre is lenne igény. (na meg persze egy jóval szerényebb változatra is - akik nállunk látták az iMac-et azoknak túlnyomó része venne ilyen design-nal gépet otthonra vagy irodába, persze kicsivel az Apple ára alatt.)
-
k.
őstag
Szép!
Már volt ilyen kezembe ugy 20 percre.ISzonyat jó.A hátlapon lévő(alul) led tök klafán pulzál.A durva hogy mikor készenlétbe kerül a gép a ledek égnektovább.
Maga a gép egy böhömnagy dög de legalább minden benne van. -
Csyppa
senior tag
Ez bizony szép
-
NoLF
veterán
ejh ez igen 4,8 kg
mekkora hűtő vonul a hátulján, kemény
a dizájn nekem is bejövős, bár tuti nem lesz tömegcikk -
zsolt501
nagyúr
Nekem is tetszik már ez a tipus jobban mint az előző hírben lévő HP.
-
Morden24
nagyúr
Na, ez legalább külsőleg is jól néz ki.
-
Remington
őstag
szimpatikusabb mint a wortmann
-
brumesz
aktív tag
durván jól néz ki...én az árát 6-700k-ra saccolom
amugy tudásban odab@sz
-
Frenky87
aktív tag
dizájnra simán 5-öt kap
ma gamer-noti nap van vagy mi?
-
hzcs
senior tag
Mély hallgatás az árról és az akksis üzemidőről (tudom, itt nem az a lényeg)
-
CSorBA
őstag
Nekem kifejezetten tetszik a dizájnja... Ára persze biztos szép lesz..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5450 Intel Core Ultra 5 135U 4nm 32GB DDR5 érintőképernyős laptop Dell gari 2027.09.hó
- Dell Latitude 5400 / i5-8365u / 8Gb DDR4 / 256Gb SSD / FHD IPS / Excellent akku
- Asus Rog Strix Scar 17
- MACBOOK PRO 2021 14.2" M1 PRO (8/14 mag 16GB 500GB, 68 ciklussal, Üzletből ,. garanciával
- Lenovo ThinkPad X13 Yoga Gen 4 -i 7 1370P/16GB/256GB SSD
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged