- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
- Google Pixel topik
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSNet
aktív tag
Az AMD csak a ryzen prokat hitelesíti eccre, de a lap gyártók hitelesíthetik a lapokat sima ryzen cpukra is (ha bevállalják ők az rma-t :) ). Több Asusszal és Asrockkal próbáltam, egy Asus b450-esben aktívan használom is, nem pro procival, és linux szerint megy. Asrock majdnem az összes lapját hitelesíti rá, de csak cpu-ra. Apuval csak non-ecc módban mennek (szintén próbáltam, 2400g-vel). Asusnál lapfüggő, de rendesen dokumentálják, msi/gigabyte-ot nem próbáltam.
/Szerk
A C246-os lapok is jók, mostmár árban a kis xeonok is alig drágábbak (néha olcsóbbak is) mint az egyenértékű i5/7, és ha nem kell a sok mag, akkor igen, az i3-al megy bennük az ecc is. Van pár uATX-ben, még akár IPMI-vel is. Az hogy egyel régebbi gen, meg pont most lényegtelen az intelnél, ha az ára jó. -
HSNet
aktív tag
válasz
Bj Brooklyn #8 üzenetére
Az x470d4u2-2t -t, vagy a d4du-t nezd meg amit thedioda linkelt. uATX, ecc, a -2t 2x10gb-el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fujifilm X
- War Thunder - MMO Combat Game
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új Dell 13 XPS 9315 Touch 4K+ HDR DolbyVision i7-1250U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Garancia
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! Asus B360M i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650 XT 8GB ZALMAN N4 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest