Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Jelenleg az asztal mellett van egy kisszekrényen, a gép teleje kb. 10centire lóg az asztallap fölé.
Szóval elfér, nem zavar. Csupán esztétikai okokból lenne jobb egy kisebb ház. Aztán megvalósítástól, mérettől függne, hogy átkerül-e máshova.
Meg bevallom, kicsit hajt már, hogy buheráljak valamit a gépen. Kb. 1 éve összeraktam, azóta nem kellett hozzányúlni, és most már elvonási tüneteim vannak. Azt keresgélem, min lehet variálni úgy, hogy némi előnye is legyen a dolognak.
Mivel keveset játszom, már egy AMD APU is felötlött bennem, és akkor nem kéne diszkrét VGA, és így még kisebb/csendesebb SFF ház elegendő lenne. Csak abba meg nem férnének el a vinyók, szóval akkor meg ott kéne faragni vagy a cserére költeni. Szóval megy az agyalás. Kéne is variálni, de közben nehezen adnék lejjebb a mostaninál. -
BiP
nagyúr
Így van. Pont azért szemezgettem azzal
A legtöbb mITX-es ház vagy SFF házban 1, max. 2 db 3,5"-os hely van vagy nincs PCI-e hely, stb. Valami mindig hibádzik, ez meg pont ideális lenne.
Ami a tanakodás tárgyát okozza, hogy megéri-e a sok pluszköltséget, hogy valamivel kisebb házba kerüljenek a cuccok, ill. valójában mennyivel is kisebb az a ház a mostaninál. -
BiP
nagyúr
Pont ez az a ház, amivel szemezgettem. Ez volt az egyetlen olyan, amit találtam, ami mITX-es, és amibe még beleférnek a cuccaim. vidkártya, 3vinyó +ssd.
Egyedül a hűtést kéne megoldani valahogy. Meg persze új alaplapot venni, új hűtést (bár lehet, hogy a proci eredeti hűtője megvan még, az kellőan alacsony, hogy beférjen a táp alá), meg ha a vinyók mellé nem sikerül bepaszírozni az ssd-t, akkor a 3-ból valahogy 2-t kell csinálni. Vagy kukázom a cuccaim 1/3-át vagy új vinyókra cserélem, ami plusz kiadás.
Mindezt azért, hogy kisebb házban is elférjek.És ahogy néztem, annyival nem is kisebb.
-
BiP
nagyúr
válasz
fatallerror #6 üzenetére
Mert mutatósabb.
Amúgy a miniPC nincs a fejed mellett akkor sem, ha az asztalon van. Egy rendes ház már igen, az van olyan magas.Én is mindig gondolkodok miniPC-n, de valahogy mindig arra jutok, hogy elvetem a dolgot. Vagy nem tudom ugyanazt a teljesítményt belepréselni egy kicsi házba, max egy midi házba, de akkor meg nem vagyok sokkal előrébb. És mindez jó nagy költekezéssel járna, mindössze azért, hogy kisebb legyen a ház.
-
BiP
nagyúr
Jók ezek az Asrock miniPC-s házak, de elég drágák.
Ha ez meg spéci dizájn, még drágább lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Konfig I5-10400F 32GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD RX6600 8GB!
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- Intel NUC 11 mini PC i5 / 16GB RAM / 250GB SSD / Windows 11 Pro
- Mac Mini M2 8/256GB vagy akár +1Tb + trackpad ,magic mouse ,dock
- AKCIÓ! GAMER PC: RYZEN 5 5600X (6mag/12szál) +RTX 3070 Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 70 FÉLE HÁZ!!!
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest