Új hozzászólás Aktív témák
-
Aprósólyom
addikt
"Dióhéjban: egy félautomata mozgás- és fényérzékelős világítást készítettem nekik, éjszakai irányfénnyel és 24/7-es készenléttel." Én erre gondoltam, mert az idézett mondant szerint semmi nem indokolja számomra az ardunio használtatát. Ezért gondolom, ennél többet tud. De akkor mi az, amihez ardunio kell? Azt gondoltam, hogy részletezve leírhatnád. Vagy nincsen ilyen?
-
Aprósólyom
addikt
Nem akarod a bevezetőbe tömören leírni Alfától-Omegáig, hogy mire képes a cucc, hogy mit fogsz bemutatni? Kedvcsinálónak, mézesmadzagnak...
Érdekelnek a DIY kreativitások, de addig nem kezdek semmibe sem hosszasan beleolvasni, amiről nem tudom eldönteni, hogy érdekel-e vagy nem...Erre gondolok egyébként: "Dióhéjban: egy félautomata mozgás- és fényérzékelős világítást készítettem nekik, éjszakai irányfénnyel és 24/7-es készenléttel." Ez nekem túlságosan vázlatos bemutatása a tudásának, ahhoz, hogy elég legyen kedvcsinálónak. Ebből sajnos nem derül ki számomra, hogy miért kellett Ardunio alapokra építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Autós topik
- Milyen digitális videókamerát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- E-roller topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Eredeti játékok OFF topik
- További aktív témák...
- Amazfit Gtr 3 Pro okosóra dobozával újszerű állapotban
- i3-8100 + ASUS H310M alaplap + 8GB RAM egyben (félkonfig)
- Asztali PC , R5 5500 , RX 6700 XT , 32GB RAM , 512GB NVME , 1TB HDD
- Sony PlayStation 5 Fat 825 GB eredeti doboz, gyári kontroller
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest