- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
///Krisz\\\ #21 üzenetére
A tengely mind két végén csapágy, nem csak két golyósor...
A noctua FDB megoldásában egy neodímium mágnest használtak a tengely lógásmentesítésére, Így nem tudja szétverni, kinyomni a kenőanyagot a bronzperselyből a tengely.
-
Male
nagyúr
válasz
///Krisz\\\ #19 üzenetére
Igen, nem egyenlő vele, hanem azok közé tartozik, azoknak egy altípusa. (válaszként pontatlanul fogalmaztam)
Egyszerűen a marketingesek próbálják misztifikálni a dolgot, mintha ez valami új és hatalmas találmány lenne, pedig ugyan úgy ez is egy csúszó/siklócsapágy, mint a régebbi "sima" csúszócsapágyas ventiknél volt, csak egy kicsit jobb felépítéssel, amivel megnövelték az élettartamát.
#21: Igen, az... dupla golyósor.
-
Angel1981
veterán
válasz
///Krisz\\\ #19 üzenetére
Valóban abba a csoportba tartozik, mivel nincs benne csapágygolyó, ezt én is elismertem feljebb, de azért nem egyenlő vele.
Illetve amennyiben a hírben lévő venti eredetileg tényleg "sima" csúszócsapágyas volt, és csak a marketing hívja FDB-nek, akkor persze nem szóltam semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Xbox Ultimate előfizetések
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest