Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pamesz

tag

Sziasztok! Egy kis beszámoló, az új titán milánói fekete szíjról. Megjelenés napján vettem az U2B órát, viszont nem volt a csuklómra méret a fekete titán szíjból, így a terepet választottam. Ami baromi kényelmes volt, viszont fájt a fogam a titán kinézetre. Aliról rendeltem többet is, mire megtaláltam a totális koppitnást, az olcsóbbaknak mind pici volt a láncszeme, mint a régi milánói szíjé. Aki ilyet keresne az URVOI márkát ajánlom. Hordtam vele, kb 2-3 hétig az órát, amikor szembejött aprón, féláron egy új, méretemnek való, eredeti apple titán szíj. Meg is vettem, majd jött a csere. 2-3 hét hordás után, a fekete bevonat már kopott le az utángyártott szíjról. Ott ahol vissza hajlik, és a csat részen. Az eredeti titán szíjjal lassan 2 hónapja hordom. Minden nap, munkában, alváshoz mindenhova. 2 hónap után egyetlen kopás nyom, karc, sérülés nincs rajta. Ugyanolyan mint az új. Elismerem, hogy rohadt drága cucc, de baromira megéri az árát! Zárójelben megjegyzem, az órán sincs semmi használati nyom, pedig kapja rendesen. Volt hogy végighúztam véletlen valami festett vaskerítésen, gondoltam ennek gatya, a kerítés festéke szépen fel is gyűrődött az óra élein. Letöröltem, és mint az új. Nem mellesleg baromi jól néz ki így együtt. Bátran merem ajánlani azoknak ezt a kombót, akik kicsit félnek, hogy mi lesz, ha lejön róla a festék? Mert jól megvan csinálva, nem jön az le olyan könnyen.

Új hozzászólás Aktív témák