Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Szpisti

addikt

válasz icons #88 üzenetére

Nem vitatkozom... Biztos igazad van... :R
    Az a lényeg, hogy az én 4-esem már egy éve hibátlanul üzemel...
    De ha beszarik az akksija, rendelek egy másikat, persze nem az Apple-től, de nem vagyok válogatós... :DDD

• e30st

tag

válasz icons #80 üzenetére

hát a siri konkrétan pont egy olyan fejlesztés volt, ami nagyon hamar kiderült, még 2010 októberében megvették a céget, és már akkor tudni lehetett, hogy ez benne lesz az új iPhoneban. erről cikk is van.
    De amúgy valóban vannak meglepetések, amik igazából nem is feltétlenül meglepetések, hiszen minden nagyobb dolog előbb vagy utóbb kiszivárog, mert túl sokan tudnak róla, ilyen volt pl az iPhone 4, amiről már mindent lehetett tudni 2 hónappal a piacra dobás előtt, az iPadről is már fél évvel korábban mindenki várta hogy mutassa be a terméket, és az iPhonet is megelőzte sok év fejlesztési munka, meg olyan szabadalmi rajzok, mint az előbbi hsz-embe. Az igazi meglepetés az átlag usernek szól, aki nem kíséri szemmel az összes ilyen tech blogot és pletykaoldalt, valamint a konkurenseknek, akik csak néznek, hogy ez mi, és több éves lemaradásban vannak.

• e30st

tag

válasz icons #78 üzenetére

kösz a kritikát, megpróbálok legközelebb ezt figyelembevéve cikkeket írni. :R

3 éve használok már csak apple termékeket, azóta olvasok több hazai és külfölde almás blogot, és ott rendszeresen jelennek meg olyan dolgok, amikről már ránézésre lehet tudni, hogyha egyáltalán be fogják mutatni, akkor azt nem ma, és nem is az elkövetkező pár éven belül. Amit leírtam, ahhoz tartom magam, Az applenek sokezer olyan szabadalma van, amit nem csináltak meg sohasem. Itt van egy másik "fantasztikus" szabadolom.

Ez a készülék meg is épült, készítettek belőle pár prototípust, le is védették a szabadalmi hivatalban, de szerencsére sosem találkoztunk vele a boltokban.

Az applet sohasem a túl erős hardver tette a legjobbá (minden téren vannak más gyártóknak erősebb hardverei), hanem a szoftver és a hardver összhangja, valamint a gyönyörű dizájn. Én azért vizionáltam "nagyobb (inkább talán -kisebb/vékonyabb), szebb, erősebb" dolgokat, mert ez a reális, a korábbi évek frissítéseit nézve. És itt jön az, hogyha a New York Timesnál lapzárta előtt még van kihasználatlan hely, gyorsan szólnak a tech rovat egyik tagjának hogy röffentsen valami spekulációt az appleről, és ilyenkor születnek olyan hírek, hogy az iPad 2 piacra dobása után fél évvel kiadják az iPad 2 HD-t, meg egy kisméretű, 7"-os iPadet, meg hogy az iPhonenak lesz egy olcsóbb változata, ami ugyanazt tudja mint a mostani, csak valamiért olcsóbb. És ezeket a meggondolatlan sorokat lehet utána olvasni mindenhol.

és 3D valóban nem egy zsákutca, de még jó pár évig biztosan nem lesz, mert gyengék a kijelzők, és nincs rá tartalom.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés