- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZeroLimit
tag
Nagyon jó cikk
-
Stylewars_kp
őstag
válasz
Stylewars_kp #96 üzenetére
-
Zolom89
senior tag
válasz
Stylewars_kp #94 üzenetére
Ez az iMac egere
-
Stylewars_kp
őstag
-
kiszi07
senior tag
Remek cikk lett!
-
icons
addikt
-
icons
addikt
Azért... nem árulnak új akksit a készülékhez?
Ez melyik (prémium) kategóriás gyártóra igaz még? A filmet én is láttam, és valóban zseniális alkotás! A tervezett elavulás pedig tényleg minden termékre igaz, de általában javítják/árulnak hozzá alkatrészt, az Apple-re ez nem igaz. Pedig miért érdemes Apple terméket venni? Mert prémium kategóriás, és mert kifogásolhatatlan minőséget gyárt. De hogyha mégse, akkor veszel egy újat, és az kifogásolhatatlan lesz, vagy a következő legalábbis vagy...stb.
Tehát azért ebben az Apple csúnyábban teljesít, mint a többi gyártó, ezt ismerjük el! (pedig talán ezeknél a termékeknél van a legnagyobb esély arra, hogy a felhasználó megveszi az újabb terméket, ahogy kijön, hiszen...tudjuk jól az okokat, miért)
És dobtak piacra olyan készülékeket, amik nem ebben a filozófiában készültek, csak az országot Szovjetuniónak hívták, és nem volt túl sikeres (erről is volt szó a filmben
), de létezik olyan gazdasági elmélet, ami fenntarthatóvá tenné azt, hogy megjavítjuk a dolgokat, csak hát a piacon nem versenyképes...
-
Szpisti
addikt
Tervezett elavulás? Ez biztos igaz, de az is biztos, hogy minden termékre igaz a világon...
Ha olyan termékeket kezdenének gyártani, amik akár életünk végéig kiszolgálnak, mennyivel kevesebben vennének újat... Létezik már olyan elem (battery-ra gondolok) amely szinte sose fogy ki, de nem dobják piacra, hiszen megölné azt az ipart... -
Findzs
addikt
nekem mostanában ez ugrik be az apple név hallatán: 33:16 -tól
-
e30st
tag
hát a siri konkrétan pont egy olyan fejlesztés volt, ami nagyon hamar kiderült, még 2010 októberében megvették a céget, és már akkor tudni lehetett, hogy ez benne lesz az új iPhoneban. erről cikk is van.
De amúgy valóban vannak meglepetések, amik igazából nem is feltétlenül meglepetések, hiszen minden nagyobb dolog előbb vagy utóbb kiszivárog, mert túl sokan tudnak róla, ilyen volt pl az iPhone 4, amiről már mindent lehetett tudni 2 hónappal a piacra dobás előtt, az iPadről is már fél évvel korábban mindenki várta hogy mutassa be a terméket, és az iPhonet is megelőzte sok év fejlesztési munka, meg olyan szabadalmi rajzok, mint az előbbi hsz-embe. Az igazi meglepetés az átlag usernek szól, aki nem kíséri szemmel az összes ilyen tech blogot és pletykaoldalt, valamint a konkurenseknek, akik csak néznek, hogy ez mi, és több éves lemaradásban vannak. -
icons
addikt
Örülök, hogy pozitívan fogadtad
.
Nekem, mint írtam, nincsen tapasztalatom velük, és nem igazán követem a bejelentéseket/pletykákat, de például a Siri-ről lehetett előre tudni valamit?
A NYTos érvelés pedig jogos
, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy ők is nagyon sok dologgal foglalkoznak/sok téren próbálkoznak, amiknek lehet egy jó része nem kerül bele a készülékeikbe, de ha csak egy tizede belekerül, már mindenkit megleptek
. És ettől lesz minden (~sok) készülékük "must have"!
-
e30st
tag
kösz a kritikát, megpróbálok legközelebb ezt figyelembevéve cikkeket írni.
3 éve használok már csak apple termékeket, azóta olvasok több hazai és külfölde almás blogot, és ott rendszeresen jelennek meg olyan dolgok, amikről már ránézésre lehet tudni, hogyha egyáltalán be fogják mutatni, akkor azt nem ma, és nem is az elkövetkező pár éven belül. Amit leírtam, ahhoz tartom magam, Az applenek sokezer olyan szabadalma van, amit nem csináltak meg sohasem. Itt van egy másik "fantasztikus" szabadolom.
Ez a készülék meg is épült, készítettek belőle pár prototípust, le is védették a szabadalmi hivatalban, de szerencsére sosem találkoztunk vele a boltokban.Az applet sohasem a túl erős hardver tette a legjobbá (minden téren vannak más gyártóknak erősebb hardverei), hanem a szoftver és a hardver összhangja, valamint a gyönyörű dizájn. Én azért vizionáltam "nagyobb (inkább talán -kisebb/vékonyabb), szebb, erősebb" dolgokat, mert ez a reális, a korábbi évek frissítéseit nézve. És itt jön az, hogyha a New York Timesnál lapzárta előtt még van kihasználatlan hely, gyorsan szólnak a tech rovat egyik tagjának hogy röffentsen valami spekulációt az appleről, és ilyenkor születnek olyan hírek, hogy az iPad 2 piacra dobása után fél évvel kiadják az iPad 2 HD-t, meg egy kisméretű, 7"-os iPadet, meg hogy az iPhonenak lesz egy olcsóbb változata, ami ugyanazt tudja mint a mostani, csak valamiért olcsóbb. És ezeket a meggondolatlan sorokat lehet utána olvasni mindenhol.
és 3D valóban nem egy zsákutca, de még jó pár évig biztosan nem lesz, mert gyengék a kijelzők, és nincs rá tartalom.
-
icons
addikt
Üdv!
Olvastam a cikkedet, jó hogy ilyen témában is van mit olvasni!
A nagy része (vélemény!) rendben van, de a hologramos cikk nekem nagyon antipatikus.
"Ezen felül, hogy nézne ki, hogy villamoson előesszük telefonáláshoz az iPhonet...Mellesleg mi van ha kommunikációs partnerünk épp WC-n, vagy kádban van?..."
Az első oldalon írtad, hogy észérveket hozol fel, hogy elmagyarázd mi miért nem lehetséges. Amit ennél a témánál írtál az az én értelmezésemben nem észérv, sokkal inkább a gyerekes "hogy nézne mááár kii??" kategória, ami nem illik egy komoly cikkbe.
Ez persze a magánvéleményem.A másik problémám az egész cikkel, hogy alábecsülöd az Apple-t. Én nem annyira ismerem őket, de egy valami biztos: mindig meglepik az embert. Nem hiába nem jelentenek be mindent előre. Megpróbálnak valami úttörővel előállni. Ez volt pl az óriási kijelző, a Siri. Ezek olyan lépések, amit se te se más nem tud előre megjósolni (nem hiába akkor a hype
), de te ezekre sehol nem tértél ki (az is lehet, hogy csak én nem vettem észre). A te jóslataid annyiban kimerülnek nagyrészben, hogy "nagyobb, szebb, erősebb". Ez kevés, az Apple-t az teszi Apple-é, hogy hozzáadja azt a pluszt, amitől különleges lesz az ő terméke. Már mondtam, de fontosnak tartom kihangsúlyozni, hogy senki sem várhatja el, hogy ezeket te egy cikkben pontosan le tudd írni, én azt hiányolom, hogy meg se említetted.
Hogy alátámasszam utóbbi problémámat, nemrég jött ki egy cikk, ami eléggé a 3D irányába húz (ezzel nem azt mondom, hogy szerintem benne lesz az Ipadban, hanem azt, hogy az Apple bármikor képes lehet meglepni minket, és olyannal megelőzni a piacot, amire nem is számítunk!)
No offense
-
e30st
tag
A "folyik" az azért folyik annyira, mert szotveresen a grafikai feladatok mindig elsőbbséget élveznek. kb úgy megy ez, hogy csinálja amit csinál, (betölt egy oldalt, vagy épp a memóriát meg a cachet irogatja, takaírtja) majd amint hozzáér az ujjad, minden feladattal azonnal felhagy, és teljes kapcitással a grafikára összpontosul. Pár rendszerfolyamatot kivéve, az ujjmozdulatok mindennel szemben prioritást élveznek. Ez úgy is könnyen ellenőrizhető, hogyha megnyitsz safariban egy honlapot, és a betöltés közben eszeveszettül elkezded mozgatni a lapot, akkor nem töltődik tovább, csak ha már leálltál az ujjmozdulatokkal. Androidba lényegesen hátrébb állnak a prioritásban a grafikai elemek, ezért van az, hogy hiába többszörösen erősebb a hardver, nem nyújt olyan gördülékeny felhasználói élményt.
-
Oldman2
nagyúr
Bocs, most jöttem rá hogy a thread folytatódik, és más már megválaszolta.
-
tob!as
tag
Steve Jobs egyik alap elképzelése az volt, hogy a szoftver és a hardver együtt megbonthatatlan egységben vannak. Ez igazából maximálisan tükröződik a termékeken. Ezért is annyira gördülékeny rajta minden.
Az Android habár elérhető minden gyártó számára, mégsem képes (tisztelet a kivételnek) felvenni a versenyt ebben a tekintetben.
A HTC egyébként becsülendő a saját felület miatt, amit a Google nem is szeret.
Talán az Amazon az, aki merőben átgondolta az egészet, és kidobta mindazt, amire nincs szüksége, majd berakta a saját csomagját a Kindle Fire-be. Ez meg is látszik a terméken. Egy hasonlóan jól összerakott, és nem elkapkodott koncepcióról van szó mint pl egy Apple termék esetében. Csak más piacot céloz meg. -
azbest
félisten
hát, ez inkább csak egy jóslásgyűjtemény, de legalább le is írtad benne hogy szubjektív vélemény. Persze van ami adja magát, hogy felesleges és nem kényelmes.
A világító logóval kapcsolatban csak annyit, hogy ha akarnak olyat, akkor oda tudják tenni azt a ledet gyárilag. Nincs ok-okozati összefüggés a leírásban.
A Hd adásokkal kapcsolatban: M1, M2, Duna World ingyenesen fogható.
Ezen kívül ami tudtommal elérhető HD felbontással: Eurosport, National Geographic, History, Digisport, Filmbox, Fashion, Luxe, MTVN, Myzen, Discovery, HBO és valahol talán az ATV is. [link] -
D-Roy
tag
Sokszor megfordul a fejemben,hogy megpróbálom összegyűjteni az eddigi mobilos tapasztalataim,és a lehető legobjektívebben írásbafoglalom.
Én azt szoktam mondani,hogy nem érdekel mit írnak rá,vagy milyen bullshit szöveggel adják el,az a mérvadó,hogy mit tapasztalok a használata közben. -
Namelesske
addikt
Cikk powered by handras.hu
-
m@xsys
senior tag
Pletykák mindig is lesznek, ez egy ilyen világ. Sokan éhesek minden egyes találgatásra..
A cikked tetszett.
Olyan írást olvasnék még szívesen, hogy akik valamiert váltottak iOS- rôl bármilyen platformra, de visszatértek. Miért?
megj. Aki egy appért sajnál 0,79€-ot, az semilyen okostelefont ne vegyen.
Én arra leszek kiváncsi, hogy mi lesz ha nem lépik meg a 3,5" nagyobb kijelzôt és marad ugyanez. Hogy fognak sokan reagálni rá? A 4" nem jelentették be Californiába!Egyedüli telefonom az iPhone amit nem akarok folyton lecserélni, azért jelent valamit
Nekem évek óta bejött. -
faklyasgyuri
csendes tag
Általában egy épeszű ember, pl egy programozó csinál egy programot, akkor nem lesz olyan hülye, hogy ingyen adja (pláne ha népszerű a program), mert nekik ez a megélhetésük és, hogyha nem kapnának érte pénzt, akkor vagy éhen halnak, vagy inkább nem csinálnak klassz programot. Ha te meg a rokonságod mindent ingyen szed le Androidról, akkor felettébb ügyesek (Apple cuccról is lehet mindent ingyen tölteni ha Jailbreakelt) csak ez ILLEGÁLIS. (amúgy meg ennek a hozzászólásodnak mi köze volt az Apple pletykákhoz?)
-
h1ght3chzor
őstag
Bár csak igaz lenne.
-
nagyonjó!
-
Szpisti
addikt
Az AppleTV-re visszatérve, nem teljesen értem, hogy miért kell a FullHD-hez 4magos CPU... Nem hinném hogy az asztali Blu-ray lejátszómban több magos chip van... De lehet, hogy tévedek...
Inkább arra gondolok, hogy - ahogy az Apple mindíg is szokta - szépen lépésenként adagolja az újabb technológiákat, hogy egyazon termékből minél többször tudjon hasznot húzni... (lásd pl. az iPhone-on anno az MMS küldést, a 3G-t, vagy a video-felvételt...) -
joey04
titán
Lézeres/projektoros billentyűzet
Ez volt eddig a legkomolyabb, amit életemben tapasztaltam. 4S bejelentés után is masszívan hiszik az emberek (értelemszerűen nem a tulajok
), hogy ez bekerült, ez tényleg így van. Nem tudom kik találták ki, meg hogy etették be a népet, de ezt nagyon bekajálták. Félelmetes.
-
EczkE
veterán
Jó lett!
Nekem is sok ismerősöm mondja, hogy ezt, meg azt látott a neten. De már nem veszem a fáradságot, hogy elmagyarázzam nekik, hogy mekkora kamu. Csak bólogatok, hogy oké.
-
rep3at
őstag
Remek írás!
Én el nem tudom képzelni hogy hogyan hihetnek ilyen képeknek akár a laikusok is, az Apple mindig is arról volt híres hogy amit csinál azt hiba nélkül, példamutatóan csinálja meg, ingoványos talajra nem merészkedik.
-
Stylewars_kp
őstag
Az Apple nem szereti amúgy se a nagy harcihűket, hogy átlátszó meg hologram... Ha belegondoltok azért jó az Apple cuccok, mert egyszerűek, legalább is szerintem.
Chip magazinba olvastam azt hiszem, hogy most fejleszteti ki a Sharpal az Apple a szemüveg nélkül nézhető 3D TV-t. Pontosabban még csak a panelt. Nem tudom, hogy ez mennyire fail vagy nem, de végül is a Chip nem szokott kacsákat irkálni (vagy igen?), de az is lehet, hogy valamit Én olvastam el vagy félre.
-
A felettem szólókkal egyetértve, tényleg jó lett a cikk, de a Medion az tényleg az Aldihoz tartozik. A Lidl a SilverCrest-ben utazik.
-
faklyasgyuri
csendes tag
Kiváló cikk. Egy élmény volt végigolvasni.
-
modd3r
őstag
Jó cikk, köszönjük.
Annyit azért hozzátennék a full HD-s TV-kre reagálva, hogy az ember nem kizárólag azért vesz ilyen készüléket, hogy tévézzen.
lásd: XBOX 360 ás társai. -
pechman8
tag
Had írjam meg ide azt a családon belüli tapasztalatot amit Sógorommal folytattam a minap aki Kaliforniában él. Azt mondja a feleségének IPhone-ja van neki mag HTC telója. (csak röviden összefoglalva írom, a lényeget) A HTC mindent tud, videók, GPS, mindent. Ráadásul ingyen! Ha valami alkalmazás nem OK, letölti a google-ról, ingyen. Mivel Android fut a telón. Az Iphone viszont finnyás. Ha valami nem fut rajta létezik hozzá alkalmazás de a letöltése XY dollár. Ezért az Ő környezetében (Santa-Clara, szilicon völgy. ) mindenki androidos telóra vált. Külön kiemelte, hogy a HTC-n futó GPS annyira klassz, hogy mindenki átáll a google alkalmazására szemben a direkt GPS készülékekkel -TOM-TOM- NAVI-MIO stb. Azt mondja nem lehet egy napon említeni. Hosszan ecsetelte mindazt amit ingyen nyújt a rendszer de nincs kedvem annyit gépelni...
Ebből amit én megjegyeztem: Androidos teló klassz és ingyenes szoftverrel. Az Apple meg mivel mindenért pénzt kér piacot veszít! Hisz mindazt mások ingyen nyújtják.
-
csepelball
tag
Én azt olvastam, hogy almáék nem akarnak nagyobb kijelzőt az almaphoneba, mivel azt már 1 kézzel kényelmetlen irányítani. Emiatt sem lett nagyobb a négyS-nek a kijelzője.
Ha meg valaki nagyobbat akar, arra szerintem ott az Ipad. -
kerekfej
őstag
Medion mióta Lidl-ös nálad és nem Aldi-s
-
ViZion
félisten
"éppen az új termékről beszélnek, majd közlik, hogy ja és ez a mai naptól megvásárolható"
Én ezt átfogalmaznám:
éppen az új termékről beszélnek, majd közlik, hogy ja ELLOPTÁK, ELKOBOZTÁK, MEGSEMMISÍTETTÉK az UFO-k.Bocs a caps-ért, de ált. ez nagyobb "hír", mint a termék. Kicsit unalmas ez a marketing, de sokadikra is bejön, mert átlag népek csak a bulvárhíreket nézik.
Amúgy jó cikk, sok helyen biztosan eltaláltad. Én akkuidő-környezetkímélő vonalon várok vmi nagy dobást, sztem az évtized marketing dumája lesz a "zöld technológia", biztosan nem hagyják ki. -
e30st
tag
a legutóbbi iMac frissítéskor mutatták be a facetime HD camerát, és ez bekerült a MacBookokba, meg talán az aribe is (ez utóbbiban nem vagyok biztos), és emiatt benne kell lennie az iPhoneban és iPadben is előbb vagy utóbb. Ha pedig az előlapi tudja a 720P-t, akkor a hátlapinak annál jobbnak kell lennie.
Lehet hogy nem most kerül bele, de a 4. generációba már mindenképp. De szerintem már a 3.ban is ott lesz.Az összevisszaságért elnézést, legközelebb majd többször átolvasom a cikkeimet publikálás előtt.
-
zseko
veterán
Azért azt így egyenesen kijelenteni, hogy valami soha nem lesz, eléggé maradi dolog.
-
RaZroX
addikt
Nagyon jó cikk!!!
Nem értem, hogy hogy hihetik azt egyesek, hogy hologrammos kijelző lesz, meg átlátszó iPhone
Ilyeneket majd a kínai okos telefonokban tudok elképzelni, de azokban is minimum még 5 év....
-
Ezt jó volt végigolvasni
-
h-yle
addikt
Az érintős iMac-et és a kivetítős bill-t kizártnak tartom.
Egyik sem kényelmes, főleg az érintős mac, és ez az Apple-nél bőven elég arra hogy elvessék.
-
tob!as
tag
Teljesen korrekt cikk! Végre egy hely ahol minden egyben van. Az oltári nagy hülyeségek cáfolatai, és egy korrekt előrejelzés. Habár az iPad előlapi és hátlapi kameráinak változását én nem venném bele, de meglássuk
Mióta iPadem van egyszer nem jutott eszembe hogy fotózzak vele. FaceTimera meg teljesen megfelelő az a gagyi előlapi kamera ami benne van. Hátlapra meg sokkal jobb kamerában ekkora vékonyság mellett nem nagyon van opciójuk. -
-
Jó volt olvasni köszi.
-
BDave
őstag
"Ilyen esetekben szokták azt csinálni, hogy éppen az új termékről beszélnek, majd közlik, hogy ja és ez a mai naptól megvásárolható közel 30 országban."
"Ez pedig nem teljesen így van. Tény, hogy az iPadet, iPhonet, és az operációs rendszereiket hamarabb mutatják be, mint hogy az elérhető lenne."
Ajánlom ezt a figyelmedbe.
-
Zolom89
senior tag
Teljesen reálisnak tartom a gondolatmeneted az Apple TV árával kapcsolatban. És így belegondolva elég fura, hogy nem lehet kapni olyan készüléket ami bitang erős hardverrel van felruházva és még is csak egy tv. Egy elég jó multimádiás központ. Most azt mondják sokan hogy erre nincs szükség..én is azt mondom. DE nem a szükség, hanem az igény szüli a piacot. iPad-ra sem volt szükség..de igény meg nagy rá.
-
e30st
tag
okl, lehet hogy ez az 1200 USD-a TV ár kicsit sok, bár szerintem ha csak szimpla fullHD lenne, akkor vehetnének a samsungtól, LG-től, Sharptól (mindhárom cég szállít jeleneleg is paneleket az applenek) kijelzőket, amik azért annyira nem drágák. És ezen kívül még egy iPad3-mal felérő hardver kéne bele, hogy lehessen rajta külső adathordozókról filmeket nézni. Amit árként közöltem, hogy szerintem 1200 USD körül lenne, úgy gondolom azért reális, mert ez még így is magasabb más gyártók árainál, az Apple árait nézve pedig ez megegyezik egy 21,5"-os iMaccel, amiben elég erős hardverek vannak a kijelzőn kívül is, valamint a 2560x1440-es felbontású 27"-os monitor is "csak" 999 dollár. És az a kijelző szerintem drágább, vagy egyenértékű egy 40"-os, de kisebb felbontású kijelzővel.
De ha tényleg lesz almás TV, akkor azért szerintem 1500-nál nem lesz drágább.Javítom a HD TV-s számot, én mondjuk a szüleim példájából indultam ki, meg egy átlag magyar családból, aki karácsonykor hitelre megveszi a Tesco-ban a TV-t. Továbbra is fenntartom hogy az emberek több mint fele nem használja ki, de elfogadom hogy itt ezen az oldalon, olyanok vannak, akik tudják mi mire való, és hogy kell kihasználni az erőforrásokat.
Oké, törlöm azt a 70%-os részt, utólag átolvasva tényleg kicsit hülyeség, és meggondolatlanság volt leírni.
-
N-vidi-A
őstag
A cikk nagyon jó lett, egy valódi okos tévét by Apple megkukkantanék szívesen!
fricz19:
Steve Jobs a bemutatón arra is felhívta a figyelmünket, hogy az emberi szem kb. 300ppi-s (pixel per inch) felbontásra képes. Ez azt jelenti, hogy ami e felett van, azt már nem tudjuk érzékelni (nyilvánvaló azonban, hogy ezt embere válogatja).
(Röviden azért lett retina kijelző, mert az emberi szem kb 300ppi felbontásra képes, e fölött már szinte tökéletes a kép, amit elénk tesznek, tehát a kijelző az emberi retinával egyenértékű<jobb, ez amolyan jól hangzó név!)
Az alábbi linken olvashatsz bővebben!
-
e30st
tag
Az Apple így nevezte el az extra nagy pixelsűrűségű kijelzőit, utalva arra, hogy a 300dpi-nél nagyobb felbontást az emberi szem képtelen feldolgozni, vagyis olyan kicsik a pixelek, hogy azokat nem is látod. iPad esetén egy iyen kijelzőnek a felbontása 2048x1536 pixel lenne.
-
Straw
senior tag
Meg az LG-vel, de nem a panel a lényeg, hanem a kész termék. Tudom hogy az Apple semmit sem gyárt, még egy kalapácsot sem, de a haszon hozzájuk vándorol, és ahoz lesz egy két szava többi gyártónak is.
Annak nyilván örülnek majd hogy egy 200 dolláros panelt tőlük vesz a nagy Alma, de attól még nagyobb haszonnal ugyanazt a kijelzőt az Apple fogja tudni eladni és ez fogja szúrni a többiek szemét. -
D-Roy
tag
Tökéletesen leírod a valóságot.
Jó cikk. -
Straw
senior tag
"A másik eshetőség, hogy valami sokkal nagyobb dologban gondolkoznak, egy rendes TV piacra dobásán." Erről már hallottam én is, lehet hogy csak pletyka de kiváncsi lennék hogy mit kezdene a többi gyártó ha az alma belépne a TV piacra. Viszont az ő árazásukat ismerve, az 1200 USD kevés lesz, egy fullos minőségi 40"-es TVhez.
-
atike
nagyúr
Jó cikk...
Épp itt tesztelgetek egy iMac-et... Nem semmi. Lenyűgöző a külső, tény. Engem a belső (Mac Os X) annyira nem fogott meg. Az viszont tuti, hogy ha az asszony meglátná kellene neki egy otthonra...
Kb addig amíg meg nem mondom az árát...
Szerk: 10.7.3-as van rajta... Elég friss...
-
Youri
veterán
A 40"-os IPS panelű Apple márkajelzésű tv-t 1200$-ért szerintem olcsónak lőtted be. Amúgy jó cikk, nem is tudom ki hitte ezekben az űrtechnlogógiás dolgokban
-
-
Zolom89
senior tag
-
sittes79
addikt
A 3D nagy igazság, egyedül talán PS3-al lehet kihasználni, de ugye az sincs az átlag 3D TV vásárlónak. Tartalom semmi, esetleg 2-3 db 1000 éves film újra feldolgozva.
-
de nincs olyan, aki HD TV-n az esetek több mint 70%-ában HD adást néz.
de van. én pl még egyetlen SD filmet sem néztem még a TV-men. TV adásra meg nem fizetek elő
ezen kívül a cikk viszont nagyon tetszik, le a kalappal
-
sz.mark15
csendes tag
Végre valaki kinyitja a száját ezek ellen a baromságok ellen!
jó kis cikk! -
Youri
veterán
Vitathatatlan tény, hogy a 1996-os helyzet után ez az előretörés páratlan.
-
banhammer
veterán
Azt hittem, hogy nem is halt meg SJ úgy, mint Elvis.
-
nem volt rossz.
" és ami a legfontosabb, egy retina kijelző, vagyis a jelenleginél 4x nagyobb pixelsűrűség."
mi az a retina kijelző? -
bandika1988
csendes tag
remek, logikusan felépített, észérvekkel alátámasztott cikk, gratula hozzá
a 2012-re felsorolt újításokkal egyetértek, leginkább az iPhone-hoz kapcsolódó nagyobb, reményeim szerint 4"-os kijelzőt várom, megnövelt akkumulátor kapacitással -
Apika
addikt
Tetszett a cikk! Jól összefoglaltad...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest