Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Örülök, hogy pozitívan fogadtad
.
Nekem, mint írtam, nincsen tapasztalatom velük, és nem igazán követem a bejelentéseket/pletykákat, de például a Siri-ről lehetett előre tudni valamit?
A NYTos érvelés pedig jogos
, csak azt szerettem volna érzékeltetni, hogy ők is nagyon sok dologgal foglalkoznak/sok téren próbálkoznak, amiknek lehet egy jó része nem kerül bele a készülékeikbe, de ha csak egy tizede belekerül, már mindenkit megleptek
. És ettől lesz minden (~sok) készülékük "must have"!
-
-
Zolom89
senior tag
Teljesen reálisnak tartom a gondolatmeneted az Apple TV árával kapcsolatban. És így belegondolva elég fura, hogy nem lehet kapni olyan készüléket ami bitang erős hardverrel van felruházva és még is csak egy tv. Egy elég jó multimádiás központ. Most azt mondják sokan hogy erre nincs szükség..én is azt mondom. DE nem a szükség, hanem az igény szüli a piacot. iPad-ra sem volt szükség..de igény meg nagy rá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Intel Core I9 14900KS 24Mag-32Szál processzor!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged