- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Yettel topik
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- HMD Skyline - jó szerelés
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
Linuxokat jól ismerem, SUSE, Ubuntu megfordult kezeim alatt, imádtam őket, bár ott is erősen megkötve éreztem a kezem... az Apple cuccokat főiskolás osztálytársaim miatt ismergetem, próbáltam párszor besegíteni melókban, voltak igazán jól kivitelezhető dolgok, de voltak amikkel órákig kínlódtunk, aztán megcsináltuk egyszerűbben Win alatt...
Java még oké, de Visual Studio, .Net, SQLServer-ek elég körülményesen voltak használhatóak...Otthonra tényleg akkor kéne, ha elég lenne nekem amit nyújt, és elérhető áron lenne, de ez mint eddig leírtam nem áll fenn...
-
Reggie0
félisten
A flame azert keletkezik, mert ha leszolnak egy apple termeket jogos indokok alapjan, akkor az apple tulajok ezt szemelyes sertesnek veszik.
Nezd meg a galaxy note 8 cikk hozzaszolasait. Ott elmondjak az emberek h szerinuk miert szar es megsincs flame...
Inkabb fel kene noni es nem a sertett ovodast jatszani.
-
icon
senior tag
Úgy látszik speciálisak az igényeim... meg asszonynak, meg majd 6 éves gyerekemnek, akik vígan használják az általam összerakott gépeket, ami mellett akár egy 8 hónapos gyerek is halálos nyugalommal alszik. Jah, azon a masinán tv-znek többek között, mert a nappaliban van...
Apple... pfff...
-
Ráadásul a flame is azért születik ezen hozzászólásokból, mert degradáljátok vele a többieket, többnyire gyakorlati tapasztalat nélkül.
Csomó ember leírta ide hogy a számítógépek terén élete egyik legjobb döntése volt a 1.5 milliós gecidurva tuning lada helyett venni egy 3 milliós szüttyögős Suzuki swiftet. Én értem hogy miért, másnak miért olyan nehéz ez?
-
icon
senior tag
Egy nyamvadt flash oldalt nem tudok vele megnézni... nem tudok benne programozni vele max tán csak Java-ban, azt meg nem komálom annyira... elég sokat játszanék a masinával, ami miatt jó esetben masszívan 100 fokon fortyogna a proci, gondolom "jót" tenne ez a környezetének is.
Mindez 1 év garival, túlárazva...
Nálam csak minden ponton megbukott a kütyü...
-
icon
senior tag
Ennyire barbár én sem vagyok, hogy feszegessem... szeretem ha a kütyüim évekig mennek, de pontosan úgy, ahogy nekem tetszik, és a céljaimat tökéletesen kiszolgálja. Tehát szó szerint bármit el tudjak végezni vele... no erre egy Apple a büdös életben nem lesz képes.
Ennyi erővel vehetnék egy börtöncellát, minden napra rendelhetnék száraz kenyeret és vizet, csak mert a rendszer ezt tudja, de azt stabilan... és mivel saját börtön extra igény, és ez manapság "menő dolog", jó drágán...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 3340 Core i3-4005U CPU hibás laptop
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest