- Ulefone Armor X32 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezzel nem értek egyet, nézd meg a mostanit is, fals hülyeségek azok az indokok.
Szerintem egy Apple user tudja a legjobban hogy milyen problémái vannak a gépnek és a rendszernek, de érdekes módon ezekről az ilyen topicokban nincs szó (pedig meglepődnél milyen egyetértés és bólogatás lenne). Helyette inkább jönnek a blődségek, amikről süt hogy az illetőnek nincs tapasztalata a rendszerrel, csak hallott/olvasott valamit, és az alapján próbál megmondóember szerepet ölteni vagy okoskodni. Ezt pedig az Apple szó triggereli nála, késztetést érez valamiért hogy meg kell mondania a frankót minden áron.
Akkor értenék veled egyet, ha a Galaxy topicba belépne valaki, elkezdne baromságokat írni (1 óra alatt lemerül, nincs rá játék, lassú, stb..), és szó nélkül maradna. Csak ott nincs ilyen jelenség.
-
Mindezt értem, de olyan tényekkel jössz, amelyek nem valósak, így felmerül itt mindenkiben a gyanú, hogy te igazából nem is tudsz sokat ezekről a rendszerekről (nevezzük OSX-nek, de ide sorolandó akkor az összes Linux vagy BSD is), max azt amit az internet olvasol. Viszont így hogy tudod összehasonlítani őket?
Én is csak azért szólok hozzá ezekhez (nagyon nem kéne pedig), mert zavar, hogy teljesen ferde és valótlan információk maradnak meg az ilyen fórumokban. Nincs flash, meg nem lehet rajta programozni, te jó ég....
-
Miért ne tudnál flash oldalakat megnézni? Nem kevered te az iOS-t az OSX-el?
A Windows only programozási környezeteket (.Net és társai) leszámítva pedig BÁRMI elérhető OSX-en mert egy standard POSIX unix operációs rendszer. 30-40 éve programoznak ilyeneken. Az hogy szinte az összes GNU/GPL-es cucc lefordul rajta helyből, csak a jéghegy csúcsa, ezen kívül is hosszú-hosszú oldalakat lehetne arról írni hogy az OSX mennyire jó fejlesztői platform. Szerintem te még nem használtál OSX-et, vagy ha igen, akkor max futólag láttad valakinél.
-
Ráadásul a flame is azért születik ezen hozzászólásokból, mert degradáljátok vele a többieket, többnyire gyakorlati tapasztalat nélkül.
Csomó ember leírta ide hogy a számítógépek terén élete egyik legjobb döntése volt a 1.5 milliós gecidurva tuning lada helyett venni egy 3 milliós szüttyögős Suzuki swiftet. Én értem hogy miért, másnak miért olyan nehéz ez?
-
"szeretem ha a kütyüim évekig mennek, de pontosan úgy, ahogy nekem tetszik, és a céljaimat tökéletesen kiszolgálja. Tehát szó szerint bármit el tudjak végezni vele."
Pontosan ezért veszik az apple gépeket sokan, mert ezt várják és ezt is kapják tőlük. De ezek a szavak mindenkinek mást jelentenek és máshogy. Neked pl. valószínűleg teljesen mást mint az Apple mérnökeinek és vevőinek. Nincs ezzel semmi baj, de szerintem érdemes elfogadni és megértenie mindkét oldalnak a másikat. Nem elfogadni, nem megérteni, és ilyen blődségekkel jönni hogy az egyikről lepotyognak az alkatrészek a másikról meg nem (ezt nem is értem komolyan..), pedig csak felesleges és alaptalan vitákat szülnek.
-
Én elég sokat játszok OSX alatt, de sajnos azzal nem árt tisztában lenni hogy amennyire jól indultak a dolgok Steamen pár éve (vagy a Mac Appstore-ban), annyira el is kurvultak. Gondolom bejött a biznisz, mert sok mac user akar játszani. Ennek az lett az eredménye hogy elkezdték ontani az windows emulátorba ágyazott szarokat. Egy-egy játék megvásárlása előtt komoly kutatómunkát kell már végezni, hogy ez most natív OSX game, vagy egy emulátorral egybecsomagolt szemét. A GTA sorozat pl kivétel nélkül emulátoros (cider), a Vavle és Blizzard játékok viszont rendben vannak.
-
-
válasz
Silentfrog #25 üzenetére
A mininél pedig pont megvan ez a dolog, 2db kábelt kell csak beledugnod (monitor, táp).
Persze bármilyen pc-vel megcsinálhatod ugyanezt ha költesz a wireless cuccokra, de a cikk 4. oldalán látható képen (apple monitor, mini, BT bill + egér) desktop megjelenés azért elég impozáns.
A miniben amúgy szerintem az egyik legjobb dolog hogy benne van a táp
-
válasz
sultansmith #22 üzenetére
Én elképzeltem, nem 195eFt lenne, hanem 175, szálcsiszolt műanyagból előtelepített Linuxal
Új hozzászólás Aktív témák
- Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest