- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Egy óra, két rendszer
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Google Pixel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
icon
senior tag
Linuxokat jól ismerem, SUSE, Ubuntu megfordult kezeim alatt, imádtam őket, bár ott is erősen megkötve éreztem a kezem... az Apple cuccokat főiskolás osztálytársaim miatt ismergetem, próbáltam párszor besegíteni melókban, voltak igazán jól kivitelezhető dolgok, de voltak amikkel órákig kínlódtunk, aztán megcsináltuk egyszerűbben Win alatt...
Java még oké, de Visual Studio, .Net, SQLServer-ek elég körülményesen voltak használhatóak...Otthonra tényleg akkor kéne, ha elég lenne nekem amit nyújt, és elérhető áron lenne, de ez mint eddig leírtam nem áll fenn...
-
icon
senior tag
Úgy látszik speciálisak az igényeim... meg asszonynak, meg majd 6 éves gyerekemnek, akik vígan használják az általam összerakott gépeket, ami mellett akár egy 8 hónapos gyerek is halálos nyugalommal alszik. Jah, azon a masinán tv-znek többek között, mert a nappaliban van...
Apple... pfff...
-
icon
senior tag
Egy nyamvadt flash oldalt nem tudok vele megnézni... nem tudok benne programozni vele max tán csak Java-ban, azt meg nem komálom annyira... elég sokat játszanék a masinával, ami miatt jó esetben masszívan 100 fokon fortyogna a proci, gondolom "jót" tenne ez a környezetének is.
Mindez 1 év garival, túlárazva...
Nálam csak minden ponton megbukott a kütyü...
-
icon
senior tag
Ennyire barbár én sem vagyok, hogy feszegessem... szeretem ha a kütyüim évekig mennek, de pontosan úgy, ahogy nekem tetszik, és a céljaimat tökéletesen kiszolgálja. Tehát szó szerint bármit el tudjak végezni vele... no erre egy Apple a büdös életben nem lesz képes.
Ennyi erővel vehetnék egy börtöncellát, minden napra rendelhetnék száraz kenyeret és vizet, csak mert a rendszer ezt tudja, de azt stabilan... és mivel saját börtön extra igény, és ez manapság "menő dolog", jó drágán...
-
icon
senior tag
Ha valaki a munkája miatt szív, az elnézést a kifejezésért, de amatőr... tudom, van az a pénz,a miért amiért elvállal az ember olyat, amihez nincs tehetsége... akkor mostmár triplán nem tudom sajnálni: nem ért a kütyükhöz, behülyíthetik is, és még szív állandóan.
Előttem ez nem magyarázat, ez csak önigazolási kisérlet...
-
icon
senior tag
Tudom, az emberek többsége már annyira elbutult-ellustult, hogy inkább megveszik a kész dolgokat, tán még bejön az is, hogy stabilan tudja, amire vették... ha kell inkább felárat is kifizetik, és elfogadják olyannak amilyen, és meg is magyarázzák maguknak, és környezetüknek, hogy mennyire jól döntöttek, sőt hogy az a cucc, ami ezt szolgálja, státusszimbólum, így ők a valakik...
Nem az Apple-el van bajom, hanem amit ügyes marketingjükkel művelnek...
-
icon
senior tag
válasz
Kapszaicin #14 üzenetére
Te sem vagy gondozó...
Új hozzászólás Aktív témák
- Több tíz millió Dell laptop majdnem nagy veszélybe került
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- One mobilszolgáltatások
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Eladó GAMER konfig! I7-12700E 512GB SSD 32GB DDR5 RX6700XT 12GB!
- HP Z420 E5-2670 (8 mag) i7-7700 erősség 16 Gb ddr3 600W táp áfás számla
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RX 7600 / 32GB DDR4 / 1TB M.2 SSD
- Dell OptiPlex 390,8 GB,i5-2500, 256 SSD,500 HDD
- Garis Gamer Gép - TUF B850M, Ryzen 5 9600X, 32GB DDR5, RX 6750XT, 2 TB M.2 SSD, 850W, Vízhűtés
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest