Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Két új Meizu mutatkozott be
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Jövőre ismét csak három Galaxy S csúcsmodell lesz?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem igaz, hogy nem érted, én egy tagtól vettem, semmi számlám nincs, hogy a bánatban bizonyítanák bármit is, főleg úgy, hogy mikor megjött rá 1 hónapra rakattam rá, kitudja mióta van meg. Gondolom az lehetett a baj aki felrakta, sokszor alányúlt, valami miatt, a másiknál lentebb volt ilyen, ha a kijelzőnek lenne ilyesmi baja, gondolom, akkor most is ugyan ott lenne gond.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
ma A nulladik perctől hatékonyan működő, tökéletesen összerakott, akárcsak az elődje. Örülni a dual SIM-nek, az IP68-nak és az elképesztő erejű hardvernek lehet, a magas ár pedig csak afféle velejáró.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy A25 5G 6/128GB, Mgekímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone XR 128GB, Akku: 100%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Új, csak kibontott iPhone 13 128GB király áron !!!
- Apple Iphone 14 Pro Deep Purple Gyári független készülékem váltás miatt eladó
- új, bontatlan, iPhone 14 gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Motorola G34 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 7900XTX 24GB Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest