- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepe79
addikt
Meg az, hogy mindezek mellé a földön nálunk a legdrágább, és a nyugathoz viszonyítva nagyjából a béka feneke alatt vannak a bérek.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
petymeg
addikt
Nem kell az áron keseregni, mert nem kötelező megvenni. Ahogy én sem teszem pont azért, mert lehúzás ez az ár. Pedig játszottam a gondolattal, hogy váltok IOS-re.
Annyi csak a gubanc, hogy a droidos vonal is beáll majd szép lassan az Apple mögé, és ők is tavalyi vackot fognak árulni, dupla áron.Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
válasz #82595328 #887 üzenetére
"Ergo kinézetben a felületes szemlélő számára kb. semmi különbség nincs."
Ja, de a spanok a telepen, meg a csajok a csehóban pontosan tudják, hogy ez a legújabb/legdrágább ájfon és Te vagy máris az isten.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
törölt tag
válasz weberzolee #900 üzenetére
Hát pont ezaz, nem oldod fel, csak működik . Ránézel (ugye a használatnak ez alap feltétele /az esetek nagy többségében/) és már fel is oldott.
Hát pont ez az. A képernyőzár feloldására használt megoldás a telefon használati értékéhez kb. semmit nem ad hozzá. Egy olyan funkciót tesz kényelmesebbé, amit akár ki is kapcsolhatsz. Meg ott volt helyette az ujjlenyomat olvasó. Te meg fizettél ezért a roppant hasznos funkcióért vagy 100 eFt-t. Szerintem rohadtul nem éri meg.
Ha olyan olyan funkciót raktak volna bele plussz (nem másik hasonló helyett!!!), mint a GPS, a fényképezőgép. Akkor azt mondanám, hogy a hasznos új funkció miatt elfogadható a magasabb ár. De ezért a semmiért? Ez egy vicc. -
Madwe
nagyúr
válasz #82595328 #905 üzenetére
A wap helyett is tök felesleges manapság mobilnetet használni s az edge helyett is a 4g-t mint ahogy a 320x240es felbontás is elég lenne mindenre, minek néznek emberek 4k-s tévéket, főleg oledet, mikor a crt is jó volt.. S még van olyan barom aki ezért fizet, röhej... Btw ott a 8, 8+ amin nincs face id, lehet olyat is venni, ha ennyire nem akarja az ember azt használni. További jó görcsölést
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azon gondolkozom én itt csendben, hogy miért nem érzek ingerenciát arra, hogy átlépjek egy random sziamiau, samsung, topicba és írjak egy novellát a telefonomról...
[ Szerkesztve ]
-
weberzolee
aktív tag
-
szanyi20
tag
Nem akartam beírni de egyszerűen ez már vicc ami itt folyik. Ma kíváncsi voltam, mi zajlik egy mezei androidot futtató flagship fórumon itt a M.A.-n. Egyszerűen nem tudtam találni olyan bejegyzést, ami olyanokról szólt volna, hogy: hol a lightning kábel? Hol az arc feloldás? Ez szar, mert nincs benne ilyen olyan funkció... Nincs semmi fröcsögés... Itt meg... Megjön a teszt, és az első majd 1000 hozzászólásból jó ha van 100-150 szakmai... Ezt egyszerűen nem értem, és még nekem kell megfontolnom, hogy beírjam az Xs fórumra, hogy vettem magamnak egy Xs-t, mert nem tudom, hogy mikor kapom azt, hogy isheep, meg apa megvette, meg azért vettem, mert villogni akarok a csajoknak, meg hitelből vettem, meg nincs mit ennie a gyereknek de van iphone... Mi történik itt az emberekkel? Na majd visszanézek pár száz kommenttel később beszélgetni Xs tulajokkal, vagy elmondani leendő tulajoknak, hogy mi a véleményem a telefonról...
[ Szerkesztve ]
-
Madwe
nagyúr
válasz Jegesmaci81 #909 üzenetére
+1 egyébként, tekintve h majd minden appom lockolt külön, elég macerás amúgy minden egyes banki, számlavezető, jegyzetelős stb appnál ujjadat oda oda rakosgatni... A vásárlásokról, jelszókitöltésekről nem is beszélve. Míg face-idval semmi dolgom, semmit nem csinálok s magától azonosít. Azaz megint az van, h aki használja, az tudja h miért jó s nem csak az unlockról szól a történet, a többiek meg jönnek tapasztalat nélkül fikázni, mert annak biztos több alapja van, mint a birkák véleményének...
S akkor arról ne is beszéljünk, h míg a note 8asomnál az esetek 5% minimum nem ismerte fel az ujjam mert rosszul tettem rá, addig az xs maxom eddig 100% azonosított mindig, ugyanolyan gyorsan.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Jegesmaci81 #909 üzenetére
Hát kösz! Pont ezt akartam hallani.
-
válasz #82595328 #895 üzenetére
Ne haragudj meg, de sok összevisszaságot olvastam már de ezek amiket írsz...
Meglennél okostelefon nélkül. Vennél GPS-t meg mp3 lejátszót mint írtad. Meg valamin böngészni is kellene, tehát egy PDA, kellene egy Nikon fényképező is. Szval cellukszold össze és voala: okostelefon!!!
Szval ki van meg nélküle, mert Te nem csak helyettesíted. Apám az megvan nélküle az tény....
Gondolom a hátlapi egyen kameraelrendezésre is van hasonló frappáns válaszod mint a kijelzőre! Az miért egyen az IX óta?
Mellesleg az Emui egy Miui majmolás, a Miui meg Ios majmolás, szval ha ajándék ha nem..
Vegyél egy régi 3310-es Nokiát, halgass kazettám Kadlott Karcsit, navigálj térképen, Google helyett helyiketől érdeklődj, és persze e-mailt csakis PC-n nézz, na akkor mind azt megvagy okostelefon nélkül. -
Madwe
nagyúr
válasz FіkuszKukіsz #916 üzenetére
De vizes ujjakkal igen
-
Madwe
nagyúr
válasz #82595328 #895 üzenetére
És ki mondta h kötelező iost használni, vagy okostelefont? te egyébként elmész projektoros topikokba is károgni, h minek veszel projektort, nekem otthon még tévém sincs? Elmész a házimozi topikba, h az micsoda baromság? Elmész random autos topikba, h minek vesznek, mikor te bkvzol?
Ki a francot érdekel? Az a te életed, te értékrended, te kereseted és te pénzed. Másnak más. Eszem megáll -
-
Lacy6
senior tag
Tény hogy az Iphone ár/érték aránya borzasztóan rossz, és szerintem ez az ami kiveri pár embernél a biztosítékot. Engem soha nem zavart az ilyen. Mondjuk ha kávézóba megvehetem a kávét 150 Ft-ért és árulnak mellette egy más fajta kávét 3500 Ft-ért akkor úgy vagyok vele, hogy aki megveszi az biztosan megteheti. Mondjuk ennél a példánál maradva biztos hogy rácsodálkoznék ha egy csöves előttem a 3500 Ft-os kávét kéri ki. Valójában ez az ami különböző érzelmi reakciókat vált ki az emberekből és megpróbálják elmagyarázni.
[ Szerkesztve ]
Én vagyok Isten büntetése. Ha nem követtetek volna el nagy bűnöket, Isten nem küldött volna engem büntetésként rátok!
-
bepe79
addikt
"but you wouldn't pay an arm and a leg for it"
Vesét, én a vesémet adnám érte. Is.
Xiaomi Poco F5 12/256 5G Black | Must have games for Android:CSR2,Oddworld:Stranger's Wrath,Dark Meadow:The Pact,Hearthstone,Fallout:Shelter,Starfront:Collision,Life is Strange,Six-Guns,Horn
-
törölt tag
tekintve h majd minden appom lockolt külön, elég macerás amúgy minden egyes banki, számlavezető, jegyzetelős stb appnál ujjadat oda oda rakosgatni... A vásárlásokról, jelszókitöltésekről nem is beszélve. Míg face-idval semmi dolgom, semmit nem csinálok s magától azonosít.
Erre még reagálok, aztán ejtem a topicot.
1. Ha zárolod a telefonod, minek zárolni minden alkalmazást?
2. Tényleg nagyon kényelmesnek tűnik, de belegondoltál már abba, hogy pl: ha valaki elkábít vagy elalszol, akkor a face ID-val a telefonodon bármihez hozzá lehet férni. Sőt ez se kell hozzá elég, ha elveszi/ellopja a telefonodat, és feléd fordítja. Ez aztán a szuper védelem! -
Madwe
nagyúr
válasz #82595328 #925 üzenetére
1. Azért, mert unlcokolt telefont szokás kiadni az ember kezéből. Azaz míg unlockolva szívesen gyakran elkéri a telefonom Pista, az ezer éves cimborám vagy Maris, gyermekeim anyja, addig vannak egyéb appok, amik olyan adatokat rejtenek, amiket semmiképp nem akarok neki engedélyezni. De persze ha 100% csak te használod a telefonod, akkor nem szóltam, neked mindegy Azt meg végképp visszásnak találom, h a 2. pontban biztonsági részeket vetsz fel, addig az első részben az extra biztonsági szinteket feleslegesnek tartod
2. Az ujjad szerintem könnyebben használják fel ájultan, mint a fejedet. Pláne h tekintetednek is rá kell néznie, a fejed nem elég, a tekinteted is kell. Azt nem tudom, h zárt szemet idegen által kifeszítve unlockolna e, lehet igen amugy De persze ha biometrikus azonosítás ellen vagy unblock, akkor nem szóltam. Egyébként akkor nyilván neked is 12+ karakteres a jelkódod mint nekem, különben hamarabb feltörik jóformán, minstem h a fejeddel unlockolnák... Na és ha unlockolták, utána még mindig ott vannak az extra lockolt tartalmak titkosítva, amik a lényeges adatokat rejtik, s amit feleslegesnek tituláltál az első pontban[ Szerkesztve ]
-
bepe79
addikt
válasz viharhozo #874 üzenetére
"150k-s felar az alma logoert"
Nekem volt eddig már pár alma-telefonom, 3G, 4, 5S, és most 6S, de eddig akárhány volt, mindegyikre csak olyan tokot szereztem be, aminek a hátulján nincsen kivágás. Már csak az ottani rész sérülékenysége, és a por bemenetele miatt is: )
-
weberzolee
aktív tag
válasz #82595328 #925 üzenetére
Mielőtt lelépsz ezt még olvasd el:
1, A szemednek nyitva kell lenni FaceID -hez
2, Az ujjlenyomathoz elég a levágott ujjad is
3, Androidon elég a telefon és törhető (ha az adataid kellenek, ha nem akkor reset és már mehet is piacra)
4, A fegyver meg mindent felold
Nincs kivédhetetlen, de mindennél van jobb. Ennél is lesz, de még nincs.
Viszlát (ja nem) -
Arcképgyáros
válasz weberzolee #929 üzenetére
Kikapcsolható a "figyelem".
-
Wesder
félisten
válasz weberzolee #929 üzenetére
Kivéve ha nem enged gyàri visszaàllítani passcode nélkül.
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
-
Peat76
őstag
Rendelek kamera védőt, nekem nincs szükségem 4 db-ra, ezért aki szeretne írjon privit! Minőségi, nem noname..
Sony OLED XR-55A83J + Xbox Series X + PS5 DiscE., Nintendo Switch & Wii U + PS3 FAT 4 db 60GB US, Iphone 14 Pro Max 256GB+AW7 Cellular+Airprods Pro csakis a futás miatt! Csak azért is kiírom, attól még nem vagyok prosztó!
-
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz TheBikerider #867 üzenetére
Köszi!
Láttam hogy van köztük olyan ami ugyanonnan sima és tele is. Ez nekem nagyon hasznos volt! Egyértelműen kijön a tele használhatósága ha belenagyítok, részletekben. -
veterán
-
kengyel
nagyúr
-
veterán
-
kengyel
nagyúr
válasz TheBikerider #940 üzenetére
Valaki dobott fel éjszakai képeket, az viszont ........ Láttad ?
kengyel
-
lolal
senior tag
Na potenciális érdeklődőként kérdezem. Az öreg i6-omat már nyugdíjaznám. Nagyon nézegetem ezt az XS-t. De az XR is felkeltette a figyelmemet. Telekomnál vagyok elég nagy csomagban. Egy 2 éves szerződés hosszabítás keretében megérné e elhozni ? Ha igen szerintetek melyik típust ? Csak, hogy kicsit elindítsam a szakmiságot is a topicba.
Én vagyok a Magyar Népgazdaság. Azért vagyok felakasztva, mert így legalább úgy látszik, mintha állnék.
-
revolver
aktív tag
Sziasztok!
Kijelzővédő fóliát szeretnék rá venni,de olyat amin a notch nincs kivágva.Tudnátok adni linket.thx
(xprotector-tól az anti-shock-ot rendeltem de sajna annak ki van vágva...bár a kép nem ezt mutatta)Az árnyék benned van , a fény csak kihozza!
-
wszvetozar
újonc
androidos hittérítők lepték el a topikot. megint. nem lehetne szűrni? fárasztó átolvasni a felesleges 99%-ot. nade:az Xs Max akksija elég jól teljesít, tegnapi nagyon intenzív használat mellett (telefon ,waze, futóapp, böngészés, net, 4g, posztok, stb) 30%-ra merült estére. hátha valakinek ez döntő szempont. tudom, az android legalább kétszer ilyen jó, de én az ios-t szeretem.
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz wszvetozar #945 üzenetére
Légyszi írd már meg hogy mennyi volt az össz képernyőidőd!
-
Gempas 70
aktív tag
válasz Jegesmaci81 #947 üzenetére
-
wszvetozar
újonc
válasz Jegesmaci81 #947 üzenetére
tegnap 6 óra 27 perc, ma 4 óra, ez a hét eddig 10 óra 48 perc
-
Jegesmaci81
aktív tag
válasz wszvetozar #949 üzenetére
Köszi! Tulajdonképpen bebizonyosodik hogy kicsit nyüstölve az Xs nél a realitás a 4 óra, maxnál pedig a 4,5-5! Ez bár nekem bőven elég de megértem a fanyalgókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest