Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
válasz NandorHUN #322 üzenetére
RAM problémáról nem tudok,
Google issues statement about RAM management issues on the Pixel 3
szebb kijelző, nagyobb RAM, jobb kamera, formaterv stb...
mitől lenne szebb a kijelző? a nagyobb ram most látjuk,, hogy semmit nem ér. a kamera is miért lenne jobb? honnan veszed ezeket? A formaterv meg az év vicce, az egész világ rajtuk röhög.
Nem mellesleg valoszeg gyorsabb is
nem gyorsabb.
nem tudom kinek éri meg egy ilyen Apple vásárlása manapság...
fent leírtam, csak ignoráltad azt a részt, és ráfókuszálták valamiért a pixelre. ami egy ótvaros nagy bukás lesz, mindenki rajtuk röög. kb az összes flagship android jobb választás...
-
aujjobba
addikt
válasz NandorHUN #322 üzenetére
A Pixel3 egyrészt drágább ($799 míg az XR $749).
4GB ram van benne ami nem számottevően több, ráadásul droidnak kell is.
A Snapdragon 845 SoC fasorban sincs az A12-höz képest.Kamera nem tudom melyikben jobb, majd keresek tesztet, a formaterv meg ízlés kérdése.
A kijelzője specifikáció szerint jobb (FHD+ flexible OLED at 443ppi), hogy a valóságban mennyi különbség van azt majd megméri a dxomark vagy a displaymate, vagy egy másik.
Egyébként ez is érdekes, hogy a Pixel3-t senki nem savazza mennyire drága, pedig qrvadrága, és még iOS sincs rajta plusz a Google-nek nincs semmiféle ökoszisztémája se.
-
feliks
senior tag
nem feltétlenül értek egyet. Nekem konkrétan EZ, így az igényem. Komolyan. Utálom az amoledet, az iphonek esetében már legalább nem olyan mesterkélt a színe, mint más esetekben, de még így is messze választanám azonos áron is az IPSt az amoled helyett. Az “alacsony” felbontást szintén nemhogy nem zavar, de díjazom. Miért? Mert korrekt a pixelmennyiség, ha àtlag használat-távolságban van a telefon, meg nem mondod, hogy mennyi az a ppi - vagyis az ennél magasabb ppi közelről ha látszik, viszont terheli a vasat, meríti az akkut - ami meg szintén nekem fontosabb, mint az, hogy ha igen közel hajolva összevetem egy fullHD-vel, akkor feltűnik-e a különbség.
A RAM meg olyan dolog, hogy jó, ha van, de pl Honor 9 hiába 4 giga, mégis döcög, egy hetes meg 100%-bán akadásmentes a hét hét napján.Szóval szvsz ez a cucc majdnem így tökéletes - csak azért nem mondom rá, hogy teljesen, mert a ronda, túlzó kávák még i7 után is bántják a szemet.
[Be Happy]
-
kchris78
veterán
válasz NandorHUN #63 üzenetére
oneplust sem kell felteni, mennyit is csavart az aron iden a 6T-vel? sajnos ez altalanos tendencia, minden ceg egyet akar, penzt. en mindig csucsot vettem most Xr, az ios fejlesztes miatt muszaj az apple de ennyiert nem fogok xs maxot venni. amugy egy ev kihagyas sem er sokat mert tovabb veszit az ertekebol ami van, es igy tobbet kell rafizetni.
-
Taranti
senior tag
válasz NandorHUN #12 üzenetére
Az iPhone-t tekintsd játékkonzolnak (Xbox, PS, stb.) ahol végletekig lehet optimalizálni minden szoftvert a hardverhez. Cserébe olcsóbb gyártani.
Az Androidos rendszerek meg a PC, ezerféle hardverrel. Ez van.
Amúgy pedig,olvasd végig az oldalt: [link]Úgy vélem, a játékokkal kapcsolatba hozott agresszivitás nem azok jellege miatt van, hanem (általában) csapnivaló minőségük okán.
-
kchris78
veterán
válasz NandorHUN #45 üzenetére
nekem sajnos egyéni okaim miatt muszáj foglalkoznom a PWM-mel és ezt ki akarom zárni minden eszközömről mint kockázati tényezőt (legalábbis ilyen alacsony frekiset, MacBookon 100kHz).
Majdnem minden OLED PWM-mes sajnos a technológia miatt, elvileg nem megoldhatatan de kevésbé lenne hatékony az energiafelhasználás, hamarabb használódna el a panel.
Látom a különbséget a QHD és a HD között nem erről van szó, de napi használat során nem feltűnő dolog. Én az OLED 458ppijét látom nem túl jónak (ami félrevezető érték mert nem minden subpixelnek ekkora a ppi értéke) , érdekes azzal nagyon kevés embernek van gondja pedig simán láthatóak a pentile matrix hátrányai (szivárványszerű élek, fehér nem homogén), kellene az 500 ppinél nagyobb felbontás ami a samunál van évek óta.130 is irreális elvárás. Még az SE is többel indított pedig abban kevesebb dolog volt aktuális, TouchID, kijelző kamera előző generációs volt... pl ebben olyan proci van ami simán viszi a 4k60 fpst stabilizálva amire nem mindegyik TOP droid képes.
BTW PONT ugyanezt a Liquid Displayt kapja meg a most piacra kerülő iPad Pro is.
-
kchris78
veterán
szerintem olvass pár review-t hogy azok a kijelzők milyen színhelyességet/fényerőt/kontrasztarányt/színteret produkáltak és ez. Nézz meg 1-2 YT véleményt az Xr-ről. Tízből 9 elmondja hogy oké nem OLED, de SEMMI gondja amúgy a minőségével, és elmondja hogy a pixelek sem észrevehetők napi használat során.
Amúgy igen, azzal teljesen egyetértek hogy legalább a Plus-ok PPIjét hozhatná a telefon.. De legalább megtartottak egy telefont IPS-el, van akinek erre van szüksége mert folyamatosan navigál nagy fényerőn (beégés) vagy itt nincs PWM 240 Hz-en.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- 2025 - Boldog Új Évet Kívánunk!
- iPhone topik
- Path of Exile 2
- Ingyenes magyar EPG szerver észrevételek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ukrajnai háború
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest