Új hozzászólás Aktív témák
-
Remus389
veterán
válasz <Lacy85> #607 üzenetére
Azért arra a 65 ezres S8-asra ráírtam, az előlap hibátlan és csak a hátlapon van hiba. Úgy fogom fel, hogy akár én is leejthettem volna.
Talán még alkudni is lehet.
30-35-ért elpasszolnám az S6-ost, akkor 30-ba kerülne a csere, talán 25-be. Tudok mikor adok ki 450 ezret egy telefonért
80-ért már van hibátlan S8 is, úgy látszik nem nézted meg jól.
A Galaxy S10 megjelenése előtt is valamennyit fog esni az áruk, de utána el fogják árasztani az aprókat az S8-asok, tehát akár 40 ezerre is lecsökkenhet márciusra. Jó legyen ötvenezer, a te kedvedért.
Az iPhone X szvsz 150 lesz akkor is, tehát 100.000 Ft az iOS ára, mármint használtan, új telefon esetén még több. Mert hardverben egy színvonalon vannak, kijelző, összeszerelés stb.
[ Szerkesztve ]
-
Remus389
veterán
válasz <Lacy85> #605 üzenetére
Nézz körül az aprókban, 65-ért van egy S8-as csak a hátlapja kicsit sérült. Ezüst. Még talán alkudni is lehet.
Fél múlva egy hasonló lesz 40-ért is. Addigra pedig már lesz S10 is.
Másfél két hónapja 85-ért mentek az s8-asok.
Simán lesz annyi szerintem. Az Androidos telefonok nagyon elértéktelenednek, épp ezért újonnan nem éri meg, de használtan nagyon megéri.
Az iPhone-ok jól tartják az árukat, ezzel szemben, rossz hír annak aki használtan akar venni.
[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz <Lacy85> #394 üzenetére
Van bőven mx150-nel szerelt modell. Vagy gtx 1050-el. Namost ez egy koca gémernek bőven elég. Persze ha ez valakinek gagyi? Egy szóval nem mondtam hogy GAMER gép, szövegértési problémák.
Mert kimaxoltad a 13-as méretet?
Ügyi vagy. De belefér csak nem akarod hogy beleférjen. Nem nem fogok venni egy gamernotit csak azért mert neked kevesek ezek a kártyák. És hidd el aki hetente 1-2 órát játszik az sem fog.„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Noukoum
veterán
válasz <Lacy85> #349 üzenetére
Ez tény, de sokan pl asus zenbook pedig igen. És nem játékra tervezték, ez is nyilvánvaló de az opció ott lehetne mindenhol. És ez nem csak az applere igaz mint mondtad! Lehet sokaknak nem kell, de az opció nem ártana, szerintem.
Amúgy látom belinkelted a jó drága verziókat csakhogy növeld az árat hogy többnek tűnjön. Illetve nem a 2in1 gépekre gondoltam elsősorban, hanem a sztenderd laptopokra.
[ Szerkesztve ]
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Noukoum
veterán
válasz <Lacy85> #305 üzenetére
De a sebesség tesztet nem mert linkelni, mert abban veri az iphone-t, néhol igen csúnyán.
És a redmikkel való összehasonlítást várom. Abból is szokott lenni bőven, és szeretik itt linkelni hogy elhitessék magukkal mennyivel jobb az ő telefonjuk mint a másé„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
Friczy
senior tag
-
janeszgol
félisten
-
talamasca
senior tag
válasz <Lacy85> #305 üzenetére
Azért raktam be a videót, mert korábban itt is volt olyan hozzászólás, hogy ennél sokkal olcsóbb telefonokba belefér a fullHD felbontás. Utána meg a “vak is észreveszi” a különbséget.
A videó pont a sok önmagát igazoló embert ejti pofára azzal, hogy nesze, akkor mond meg vakon, hogy melyiknek jobb a kijelzője. 😉
Ugyanilyen pofára ejtést csinált a srác korábban a fényképekkel kapcsolatban.“Black as midnight on a moonless night.”
-
ZavaBalazs
őstag
válasz <Lacy85> #293 üzenetére
na jó, csak ugye a telefon egykezes használatánál a szélesség az egyik, ha nem a legfontosabb szempont. a 6.1-es (és úgy 6.1-es, hogy hosszúkásabb, tehát azonos képarányon mondjuk 6.0-6.05-ös) Xr szélesebb, mint a 6.2-es S9+, nagyságrendileg közelebb áll a nála picivel szélesebb 6.4-es note 9-hez.
wir haben pflichtmitten unter heimblatt - savanyú káposzta van a bőrgatyámban
-
janeszgol
félisten
válasz <Lacy85> #293 üzenetére
Ez technológia, ezt az Apple is nyilatkozta, hogy ők az érintkezőt a kijelző alá teszik. De szvsz jobb a fogása is, ha van alul káva, illetve a söröm/kávém is odateszem.
Mondjuk a notch-ra már immunis vagyok, de kikapcsolva nekem szebbek a telefonok. Lehet az alsó káva miatt. -
Noukoum
veterán
válasz <Lacy85> #141 üzenetére
Az a tipikus hordozós laptop, nincs 1kg . Nyilván más kérdés hogy megéri-e de legalább van egy célközönség. Namost eddig azért nem volt jó vétel mert olyan árban volt a sima pro, és az air olcsóbb volt. Namost az air drágább lett, a pro-t meg valószínűleg megszüntetik, itt nyilván a 2magosra gondolok. Szerintem "jobb" vétel általános használatra a 12-es macbook mint az új air. Teljesítmény internetre mind2 jó, port egyiken sincs, ahogy venti sem. Az airnek jobb az üzemideje elvileg, és nagyobb a kijelzője, cserébe a kis macbook kisebb kompaktabb, és könnyebb.. Nem könnyű, már ha valaki ezek közül választ.
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
CptAdamica
veterán
válasz <Lacy85> #108 üzenetére
Csak azt elfelejtette joey barátunk, hogy a Mate 20 pro nem HD kijelzőt ad ennyiért és nem ips kijelzőt. Nincs kompromisszum a telefonjában. Note 9-et pedig már 270 ezerért is lehet venni dupla tárhellyel. Plusz mind a kettő tudott gyors töltőt is csomagolni, a Note 9-ben meg még toll is van. Fogadom, ha az Apple csinálna egy ilyen telefont, külön kéne megvenni hozzá. A 3 GB ram pedig már tavaly is ciki és kevés volt az X-nél, de tényleg, annyira jól eltalálták az árát...
„Mi soha nem vetemednénk arra, hogy elhallgattassuk azokat, akik nem értenek velünk egyet”
-
weberzolee
aktív tag
válasz <Lacy85> #119 üzenetére
Nem a rögzítéssel van a gond, hanem hogy nem közli. Próbálj meg utcára néző térfigyelő kamerát tenni a házadra anélkül hogy kitábláznád. Nem örülnél a következményeknek. Persze a telefonhívás rögzítését nehéz "észervenni", így könnyű bűntetlenül szabályt sérteni. Végülis a gyorshajtás is rendben van, mert sietek...Meg az adócsalás is mert rohadjon meg az állam...Na de ez már tényleg OFF, csak arra akartam utalni hogy az is hibának lenne felróva ha pl alapból blokkolná a torrentet (szerintem ember nincs a földön aki legális tartalomszerzésre használja, mielőtt ezzel jönne valaki a technológia védelmében).
joey04
hihető, dashcam is felhasználható pl. Jogilag pl. egy térfigyelő kamera felvételeit 3!!! napig tárolhatod. Ennek ellenére simán felhasználható, ha mondjuk gyilkosság van rajta de csak 5 nap múlva szerzik be...Ezek a dolgok csak akkor vannak büntetve, ha feljelentés történik...[ Szerkesztve ]
-
Noukoum
veterán
válasz <Lacy85> #101 üzenetére
Fél millióért nem fért bele egy u-s 4/8 proci. Ja várjál nem kell az inkább a 2/4 mert az kevesebbet fogyaszt. Üzemidő jelentősen nem nőtt, az ár pedig az egekben. De jó.
Én őszintén vártam a retina air-t, és mai trendekhez viszonyítva áremelést beleszámolva is mondjuk 400e forint a 256gb-os 4/8 procival. Itthon. (Ezt előzetesen kalkuláltam) Hát őő nem jött be, de nagyon nem„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
-
aujjobba
addikt
válasz <Lacy85> #101 üzenetére
Nagyon drágák lettek az új gépek, air, iPad pro, Mac Mini is.
Mondjuk ha viszonyítani kellene valamihez, a fejlesztői Dell laptopom alap verziója is bőven félmillió körül mozgott új korában, i5 8gb ram 256gb SSD.
Az a verzió ami nálam van már tuti súrolta a 600-700-at, ez i7vpro 16gb ram 512gb SSD.
Persze az jó kérdés mennyire hasonlítható egyébként össze az Air és a Dell gép.(#103) modulus: ilyen módon nem működik szerencsére, iTunes-on keresztül tudsz egyes appok elkülönített tárhelyére másolni, amelyik ezt engedélyezi. A szeparált tárhely biztonsági szempontból sokkal jobb, ebben nagyon remélem hogy nem lesz változás Apple részéről.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23+ 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- iPhone 12 / 64GB / Red / Gyári kártyafüggetlen (298)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest