- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mobil flották
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
válasz
FIREBLADE78 #911 üzenetére
Akkor ne fejlődjünk, mert sokan írni és olvasni sem tudnak.
-
szupermacs
veterán
Az volt már, hogy a droid sokkal jobb és olcsóbb? És az, hogy szifont csak az újgazdag sznobok vesznek?
-
szupermacs
veterán
Annyiért tényleg jó vétel. Ha nem ragaszkodnék a 4"-os kijelzőhöz, szívesen vettem volna én is ennyiért.
(#152) rvgy75: Nekem csak a kijelző miatt kellett volna (S3 Neo beégett). De azért az 50 ezres telefonért nem mozgatott meg semmi, hogy én elvigyem szervizbe és ezzel szenvedjek. Gondolom kijelzőcserénél meg nem nézik a rootot meg semmi mást. (Nálam nem volt Knox a telefonban.)
-
szupermacs
veterán
válasz
Parallaxis #142 üzenetére
Ezt jó hallani, remélem az SE is legalább ennyi ideig fog tökéletesen működni.
(#145) Szakiii: Miért nem kell neked gari?
-
szupermacs
veterán
,,Őszintén, nem értem meg, hogy mi a jó az iphone-ba, nagyon nem szeretem őket, bár igaz, még nem használtam egyiket se."
Nem értem a hozzászólásod. Nem használtad egyiket sem, de nem szereted. Mi alapján? Az ára vagy az üzletpolitika miatt amit az Apple folytat? Ez egyik sem a telefon hibája. Egyszer vegyél a kezedbe egy iPhonet és használd, majd mondj véleményt. Ebben a formában a véleményednek semmi értelme.
(#126) Parallaxis: ,,Vagyis, ha úgy nézed az árát, hogy Androidos oldalon, ha gyors készüléket akarsz magadnál tartani, akkor 1-2 évente cserélni fogsz, míg itt elég 4-5 évente ezzel foglalkoznod, akkor máris más a leányzó fekvése, főként, hogy az Androidos flagship-ek ára sem sokkal alacsonyabb (sőt szolgáltató konstrukcióknál sokszor magasabb)."
Azért ez is túlzás. Azt olvastam, hogy az 5S belassult az iOS 11-től. 3 év elteltével a frissítések mindig nagy falatok lesznek az iPhoneoknak. Én ezt láttam, lehet nem így van.
-
szupermacs
veterán
-
szupermacs
veterán
Tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Brutális hardver, előremutató arcazonosítás, szuper kamerák, kakis animoji és jó pár ellentmondás – íme, az Apple jövőképe a jelenben, egy kisebb vagyonért.
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Home server / házi szerver építése
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
- Háztartási gépek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Poco X6 Pro - ötös alá
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest