- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kchris78
veterán
válasz
Redplee #8452 üzenetére
ez így van nyáron ott telefon erre nem.. esetleg ha légkondit szélvédőre irányítod akkor kap annyi hűvöset. de alapból hideg a rácsra van irányítva, a szélvédő előtt jó kis üvegházhatás alakul ki... i7 is ki tud lépni ha túlmelegszik a napon. Nyilván az a waze hülyesége hogy eléggé bepörgeti a procit - és mivel az azért az egy cseppet erősebb mint az i7-é (illetve az összes mag tud egyszerre dolgozni) a hőleadása is nagyobb. szívás. De, nem kell hogy laggoljon meg kilépjen, attól még lehet olyan meleg a telefon amit ha rendszeresen kap az nagyon nem tesz jót az aksinak (meg úgy általában nem ilyen hőre lett tervezve a telefon).
-
Titi76
aktív tag
válasz
Redplee #8440 üzenetére
Igen. Sajnos ez ilyen. Nem tudom hogy az X vagy a jelenlegi Waze verzió miatt. 2 hete én is így használtam szintén Horvátországban. Oda fele csak néha laggolt és melegedett. Visszafelé már érdekesebb volt. Megálltam ég helyen hogy készítsek pár képet. Iszonyat mennyire belassult illetve kiírta hogy tulmelegedett, a vakuja nem használható amíg vissza nem hűl. Levettem az ablakból a telefon tartót és át raktam a szellőzőrácsra. Hip-hop minden rendben lett. Azóta így használom. i7- nél nem volt ilyen melegedés soha, de nem mondom hogy az X hibája. A Waze is frissített párat azóta.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Exkluzív AMD Ryzen 7 Setup - Nem csak vásárolhatod, bérelheted is! Kamatmentes rèszletre is!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest