-
Mobilarena
iPhone X termékismertető és GY.I.K.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Arcképgyáros
Semmire, egyszerűen ne vedd meg!
Adásvételivel is igazából b*szhatod és neked kell plusz köröket futni ha esetleg nem fizetik és letiltják a telefont. Feljelentés után lehet lesz belőle polgári per, de lehet, hogy évekig futkozhatsz a bíróságra miatta. Megérné?!
Ha nincs rajt nagy összeg fizesse be egybe a tulaj aztán kész. Ha pedig költségmentes a készülék utána már nyugodt szívvel megveheted tőle.
[ Szerkesztve ]
-
TechN7ne
nagyúr
Megjelenés után vettem az iPhone 8 Plus t 309 000 kemény forintért...
Olyan aranyosak vagytok ahogyan méltányosan álltok az apple-hez ,de nem hiszem el hogy nem veszitek észre ez már nem az az apple amit mi még anno megszerettünk. A legnagyobb lehúzós vállalat lett aki direkt lefizette az egész telefonpiacot ,hogy ők maradjanak a legjobbak. Mára teljesen elvesztette azt a hozzátartozást mikor az ember még kötődött a tárgyaihoz ,és volt miért szeretni is.
Magabiztosan kijelentem elég ősi iPhone felhasználóként ,X lett az amihez egyáltalán nem kötődök ,valahogy nem tudtam megszeretni magát a készüléket ,betekintése is zavaró eme különös kijelzőszabvány mellett.
Az iPhone X az ,amit eddig a legkevesebbet nyomkodtam és szó szerint nem is érdekel ,félre van dobva ha hívnak vagy keresnek felveszem ,írok a messengeren néha meg zenét hallgatok útközben ,de nem vagyok rákattanva mint anno az 5s-re vagy a 6s-re ,meg az első Plus készülékemhez.[ Szerkesztve ]
-
Jaded
őstag
Azért itt sincs kolbászból, de én úgy gondolom, ha meg tudod szokni, hogy zárt rendszer, akkor nem lesz probléma. Én még Windows Phone-nal "beletanultam", nem volt gáz iOS-re (és macOS-re sem) váltani. Fél évig volt egy P9-em, na azt volt kár megvenni.
[ Szerkesztve ]
Renault Megane IV Limited
-
tboldi
nagyúr
Valószínűleg igen, hiszen most is tudsz pl. 7-est venni náluk. Viszont egyes pletykák szerint megszüntetheti az Apple az iPhone X-et, és csak a most szeptemberben érkező utódja lesz (hasonló volt az 5C-vel is anno). Ha tényleg így lesz, akkor sem kell csüggedni, mert egyéb helyeken még biztosan kapható lesz, ami a készleten megmaradt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Rövid termékismertető és GY.I.K. az összefoglalóban.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest